Blue Aeroplane ❤️ Tranquillo

AAaaaaaaahhhhwwww het is alweer tijd voor de laatste blog over de prachtige collectie van Tranquillo. Ondanks deze gekke weken, waarin je zou zeggen dat de tijd niet snel zou gaan, zijn ze bij mij echt voorbij gevlogen. Ik ben heel dankbaar dat ik deze periode heb kunnen door bloggen, want zeg nou zelf juist de leuke dingen kunnen we wel gebruiken in deze vreemde tijd. Wij worden blij van jurkjes en rokjes en alles wat daarmee te maken heeft. Deze branch heeft het nu ook absoluut niet makkelijker, maar wij kunnen ze een handje helpen om ´gewoon´al het leuks te kopen bij onze favoriete stenenwinkels én webshops.

Het jurkje ´Minna´, die ik vandaag laat zien is een toppertje hoor! Ik heb gekozen voor de print ´Blue Aeroplane´ en ja… daar moest ik natuurlijk vliegtuigjes bij gaan vouwen.

Ik ben er absoluut niet goed in, maar ze werkten wel! Dus ik had wel lol zo in mijn eentje met de camera en de vliegtuigjes.

Het jurkje is gemaakt van 95% biokatoen en 5% elasthaan. Wat dit jurkje uniek maakt is de lengte en de halslijn met de achterkant van de jurk. De jurk heeft namelijk een wat aparte lengte; het zit tussen de standaardmaat en de maxi maat in. Ik draag maat l met mijn confectiemaat 44. De lengte van de deze jurk is cm 105,5 cm. Voor 62,90 heb je deze leukerd al in huis.

Van oksel tot oksel meet het jurkje 46,5 cm en de taille is 42 cm. Aan de voorkant lopen aan beide kanten van de jurk 2 bandjes.

Ga je door naar de achterkant lopen die bandjes door in een kruis. Ik vind dit echt een hele originele manier, ik heb het in ieder geval zelf nog nooit eerder gezien.


De kracht van het jurkje ligt wat mij betreft is het feit dat het een vrij ‘simpel’ model lijkt (a-lijn), maar ondertussen een super mooi verrassings effect heeft door de bandjes en maken de jurk uniek!

En verzin daar dan nog een leuk printje bij en taaaaddaaaaaa Minna is daar! Ik vind de kleur ook zo ontzettend mooi. Helaas zijn er in deze jurk niet veel andere printjes, de jurk is er alleen nog in effen rood.

Hebben jullie inmiddels je Tranquillo verkooppunt al gevonden bij je in de buurt? Zo niet, dan kun je klikken op deze link, daar staan ook de webshops bij vermeld.

Ben jij op zoek naar dit jurkje? Ik heb al even gekeken bij de webshops in Nederland waar je haar zou kunnen scoren. Neem eens een kijkje bij 38Dresses, Art & Casey, Hippest Fashion, Kekke Jurkjes, Pinka en S-ter. En je kunt me altijd een berichtje sturen welke winkels deze toffe jurk hebben ingekocht!Ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties en vragen! Ik hoop jullie nog veel leuke combi’s te kunnen laten zien op mijn Facebook pagina en Instagram account. Laten we nu volop genieten van deze super collectie!

Veel liefs van Joyce

Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog ❤️

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s