Spring Summer 2020 Pasfilmpje ❤️Blutsgeschwister

Ik heb hier een keer iets nieuws voor jullie, namelijk een pasfilmpje 😊. Hierin laat ik al mijn aankopen zien van de Spring Summer 2020 collectie van Blutsgeschwister. Het leek me leuk om jullie een indruk te geven van hoe de kledingstukken er met bewegende beelden uitzien.

Natuurlijk heb ik alles al beschreven in mijn blogs, dus ben je benieuwd naar de exacte details kun je die hier terug lezen!Ik hoop dat jullie iets aan het filmpje zullen hebben. Je mag me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt.

En dan nog die toffe winactie! Hoe kun jij nou precies je aankoop bedrag terug winnen? Dit zijn de actievoorwaarden:

• Shop een Blutsgeschwister item in de maand april & maak er een outfit foto mee
• Tag de winkel en @blutsgeschwisterbenelux
• Bewaar de bon van jouw aankoop zodat je kan aantonen waar je het item hebt gekocht! En lief als je dit bericht deelt 😍❤️

Ik heb al wat leuke foto’s voorbij zien komen, super gaaf! Ga jij ook mee doen?

Veel liefs van Joyce

18 Comments

 1. Ha Joyce, een heel tof filmpje heb je gemaakt; prettig dat je gewoon de diverse kledingstukken laat zien zonder dat de naam of prijzen allemaal genoemd moeten worden: echt fijn!
  Als je een item leuk vindt, kun je het gewoon opzoeken 🙃
  Dat het gele rokje zoveel leuke details heeft, had ik idd nog niet gezien, superleuk!!
  Maar de groene maxi-jurk: MÉN: die staat je FAN TAS TISCH!!
  Bedankt! Miss Bluts, queen of mix&match!
  😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Ooh wat ontzettend tof he bericht, dank je wel 💕 ik onthoud al die namen enzo ook niet 🙈 dus vind dit ook wel fijn om te horen, dat het goed is zo. En alles staat ook al vermeld in mijn blogs dus dat scheelt 😅 super bedankt meis 😘

   Like

 2. Hé Joyce,

  Ik kijk dit filmpje first thing vrijdagochtend en wat is het een gezellig begin van mijn dag. En echt super om alles “in beweging” te zien 🤩. Staat je ook zoooo tof allemaal. Ik ga nog even een kijkje nemen voor dat leuke gele rokje, misschien andere kleur 🤔. Bedankt voor je filmpje, toppie gedaan 👌🏻

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk Joyce! Jouw pasfilmpje! Ik voel hier een nieuwe verslaving opkomen… 🙈🙈🙈
  Onlangs mijn eerste twee Blutsgeschwister shirtjes aangeschaft (effen zwart en effen rood), en gister, geïnspireerd door jou, nog twee bestellingen gedaan. Dat superleuke zwarte shirtje wat je laatst op die Margot-rok droeg. En zo’n shirtje met zo’n gaaf kraagje. 😍 Mocht ik nog een foto plaatsen, zal ik je taggen. 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s