Florida Flora Dress ❤️ Blutsgeschwister

Jaaaaaa jaaaa hier is weer zo’n beauty van de nieuwe collectie van Blutsgeschwister die ik mag laten zien van Blutsgeschwister Benelux. In mijn vorige twee blogs heb je al een hele mooie set en een jurk en een shirt kunnen zien. En vandaag dus… De prachtige maxi jurk ‘Florida Flora Dress’.

De print van de stof ‘Borlando Berry’ vind ik zelf echt fantastisch! Groen met roze dat is wat mij betreft altijd een top combi! Mocht je daar niet zo van zijn, dan is deze beauty uiteraard ook nog in andere kleuren te krijgen.

Wat gelijk opvalt aan de jurk, is de stof. Die is gemaakt van 100% biologische katoen. Hierdoor verwacht je dat het vrij stug zou zijn, maar dat vind ik zelf niet het geval.

Het is wel iets minder soepel als de jurken met elasthaan, maar je hoeft je niet in de jurk te wurmen ofzo. Dat idee heb ik zelf namelijk altijd als iets gemaakt is van alleen katoen. Vaak zit er dan ook een rits in de jurk, maar dat is hier niet nodig en dus ook niet het geval.

De jurk is dus vrij lang, bij maat xl (die ik draag) 1.43 cm om precies te zijn. Van oksel tot oksel meet de jurk 47 cm. De taille heb ik ook opgemeten. Deze is ruim, namelijk 53 cm. Zoals jullie kunnen zien is het de bedoeling de jurk een beetje te bloezen door middel van het touwtje om je taille vast te maken. Vandaar dat de taille ruimer is dan de oksel tot oksel maat, dat zie je niet zovaak.

Het touwtje waarmee je de jurk om je taille kunt strikken is heel gaaf afgewerkt met twee ‘kwasten’.

In de close up foto’s kun je mooi zien hoe de halslijn loopt van de jurk. Zowel de voor als de achterkant.

We hebben inmiddels al een paar mooie dagen met zonnig weer gehad, deze jurk is zeer geschikt om dan te dragen. Ook in deze tijd, die soms best irritant is, is het juist fijn om te shinen in mooie kleding!

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten hebben de stenenwinkels en webshops het best zwaar op het moment, daarom heeft Blutsgeschwister Benelux een toffe winactie bedacht.

Hoe gaaf is het als we onze winkels steunen om iets bij ze te kopen en misschien ben jij wel de gelukkige winares 🥳. Ik heb al leuke foto’s voorbij zien komen, helemaal super! De voorwaarden van de actie kun je vinden bij Blutsgeschwister Benelux en bij mijn Facebook pagina. Je kunt deze maand nog meedoen 🤗.

Volgende week laat ik jullie nog één jurkje zien uit de nieuwste collectie. Dat is ook echt echt een toppertje! Voor nu een hele goede week gewenst!

Veel liefs van Joyce

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s