Huup huup Barbatruc ❤️ Tranquillo

`Huup huup Barbatruc´! Dat was mijn eerste gedachte bij deze fantastische rok, die óók nog een jurk is! Twee voor de prijs van één dus en… eerlijk gezegd kan ik het bijna niet geloven, maar de prijs is echt te lief, namelijk 45,90!
Ik vind dit echt een te geniale uitvinding; een jurk en een rok in één. Zeker met het weer wat soms zo op en neer gaat… in een week, maar ook op een dag zelf. Toen ik namelijk bezig was met foto’s te maken, was het zo’n dag dat je denkt van ’s ochtends fris, daarna warmer en dan komt het moment dat het best snel weer afkoelt. Dan is deze jurk/rok echt perfect!


Heb je je setje aan en denk je op een gegeven moment, mmm… dit is me iets te warm… Tadaaaaaaaaaaa -oftewel- ‘Huup Huup Barbatruc’. Als ik de rok variant draag combineer ik deze met het shirt ‘Lore’ in de kleur ‘navy’. Dit is een heerlijk basic shirt gemaakt van 100% biokatoen.


Het shirt heeft een prachtige waterval hals waar ik inmiddels wel fan van geworden ben. Ik draag het shirt in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 52 cm, de taille van het shirt is 46 cm.


Het shirt is er ook nog in geel en groen. Je kunt dit soort basic shirtjes echt zo goed combineren met een broek of een leuk rokje. De prijs van de shirtjes is 39,90.
De jurk/rok heet ‘Stefanie’. Ik heb haar al bij verschillende winkels gespot, ook nog in een andere print; de ‘Green peas‘ print, die jullie al meerdere keren bij mij voorbij kunnen hebben zien komen.


Voor deze jurk/rok koos ik voor de kleur ‘Blue Candy’; een mooie mix kleuren van wit, blauw, aqua en geel.


Verrassend leuk om de print weer van dichtbij te zien, zoveel toffer dan dat je het van een afstandje ziet op de foto’s. Ik vind het erg leuk om jullie deze foto’s te kunnen laten zien, en jullie valt het ook op. Ik krijg regelmatig reacties als ‘Wat zijn dat leuke printjes’, ‘Dat verwacht je helemaal niet als je de print op een productiefoto ziet’. Ik vind het erg leuk om deze berichtjes te ontvangen, bedankt daarvoor!


Als je Stefanie als een rok draagt, dan zit het geribbelde gedeelte aan de zijkant. Daar kun je de hengels vervolgens strikken.


Maar draag je Stefanie als een jurk, dan draai je haar dus een kwartslag en komt het geribbelde gedeelte in het
midden. Vervolgens strik je het touwtje om je nek en heb je Huup Huup een halterjurk!! Hoe gaaf is dat!


Als jurk zit Stefanie lekker luchtig om je heen. Je kunt het niet altijd zien op de foto´s, maar ik heb wel een buikje. Als ik Stefanie als een rok draag kun je dat wel een beetje zien, maar draag ik haar als een jurk, dan is dat buikje ineens verdwenen.


Ik draag Stefanie trouwens in maat l.
De jurk is gemaakt van 95% biokatoen en 5% elasthaan. Alles wat ik van Tranquillo laat zien deze collectie, valt weer keurig op maat, je kunt je eigen maat nemen. De bovenkant van de jurk-rok is plat gemeten 43,5 cm. De lengte is 94 cm.


Ik ben zwaar benieuwd wat jullie hiervan vinden, ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn blog of op Facebook. Stefanie is bij verschillende webshops en winkels te koop. Wil je weten waar, mag je me altijd een berichtje sturen! Ik heb alvast uitgezocht welke webwinkels de jurk verkopen, dit zijn Art & Casey, Hippest Fashion, Kekke Jurkjes, Love, Peace & Joy, Pinka en S-ter.


Mijn volgende blog over Tranquillo is alweer de laatste, wat gaat het snel he… Maar dat beloofd ook weer een feestje te worden.

Veel liefs van Joyce

Ik heb het jurkje en het shirt ontvangen voor mijn blog ❤

21 Comments

 1. Je ziet er prachtig uit in beide varianten. Het is echt een prachtige jurk. Zeker voor de vakantie erg gemakkelijk. Je draagt de jurk steeds verschillend. Als jurk of als rok met verschillende shirt erbij., hè. Je een lichte koffer. Maar ja dat is voor volgend jaar dan hè.

  Geliked door 1 persoon

 2. Voor een lange rok houd ik meer van wijdere modellen. Als jurkje zie ik het bij mij ook niet meteen zitten met die wereldcup van mij. Alleen al het feit dat ik hier geen beha onder kan dragen, is voor mij een absolute no go.
  Wel een woest leuk printje!

  Geliked door 1 persoon

 3. Staat je weer fantastisch 🤩. Superleuk, ook 2-in-1 en voor zo’n leuke prijs, top 👌🏻🎊. Maar ik ben het met Henny eens, dit is niet voor iedereen weggelegd 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s