Parrot Parody ❤️ Blutsgeschwister

whoeehoooeee jaaa hier komen weer wat toffe items voorbij hoor! Aangezien het iets kouder wordt deze week laat ik heel graag een jurk en een shirtje zien zien die je nu gelijk al kunt gaan dragen met een leuk vestje! Ze zijn beiden in de stofsoort ‘Parrot Parody’, mijn favoriet van deze collectie! Ik heb van Blutsgeschwister Benelux wat kleding toegestuurd gekregen om te laten zien, ik mocht een jurkje houden en ik koos voor het te gekke ‘Heart on fire’ jurkje.

Ik heb wel iets met groen, behoorlijk iets met groen. Maar donkergroen, die kleur is nog niet zo vertegenwoordigd in mijn kast. En daar probeer ik dus ook wel wat rekening mee te houden. Herkennen jullie dat? Toch blijft het kiezen voor een kleur en printje iets heel persoonlijks en is geeft dat een bepaald gevoel bij jezelf. Dus als je uiteindelijk iets ziet wat je echt te gek vind in de kleursamenstelling waar je al meerdere kledingstukken van hebt, dan ja… heb je geen andere keus toch om overstag te gaan. Ten minste… zo gaat dat bij mij😅.

De papegaaien dus… Eerst laat ik jullie de jurk ‘Heart on fire’ zien. Het model van de jurk is fantastisch. Een wat strakker bovenlijfje, waaronder een zwierig rokgedeelte komt. Een bekend model van Blutsgeschwister.

Alleen geven ze dit model elke keer weer net iets anders weer. De halslijn van dit jurkje herkennen jullie vast wel van een shirt uit een eerdere collectie?


Maar ik heb deze nog niet eerder bij een jurk gezien, zo maakt Blutsgeschwister elke collectie weer unieke kledingstukken.

Ik vind zelf een a lijn altijd wel erg mooi, het verhuld een eventueel buikje.

Ik draag deze jurk in maat xl. De jurk valt dus keurig op maat. Van oksel tot oksel meet de jurk 47 cm. De taille van de jurk is 40 cm en de lengte van de jurk is 1.05 cm.

Het materiaal van de jurk (en ook het shirt wat ik straks laat zien bestaat uit 95% biokatoen en 5% elastaan. De jurk kost 89,95 en is bij verschillende webshops en winkels in Nederland te koop.

Uiteraard is deze jurk er ook weer in verschillende printjes, mocht deze kleur je te donker zijn of ben je niet zo weg van de print? Genoeg andere keus dus.

Ik vind de print met de papegaaien zo ontzettend leuk dat ik het shirt ‘Pow Wow Heart’ ook gekocht heb. Ik kocht het shirt bij Hippest-Fashion. Het model van het shirt is een oude vertrouwde, en ik vind dat opstaande kraagje zo ontzettend tof!


Ook dit shirt valt weer mooi op maat. Ik draag maat xl en die meet van oksel tot oksel 46 cm. De taille is 41 cm. Het shirt kost 44,95. Ook dit shirt is er in de verschillende printjes net als die van de jurk.

Kan dan hoe gaaf je dit shirt kan combineren met de vorige collecties! Ben jij benieuwd naar het rokje? Hier kun je mijn blog daarover teruglezen. Of wat dacht je van die toffe aardbeien legging die er perfect bij past? Je kunt de informatie hier terug lezen.


Ik word altijd wel erg blij dat de collecties onderling ook gaaf te combineren zijn en dat je op die manier weer hele verschillende outfits hebt.


En ja.. nou die haarband dan! Het is voor mij best wel een dingetje dat ik nu niet naar de kapper kan… Opzich valt het met de lengte wel mee, maar de dikte van mijn haar is meer het punt. Ik heb de haarbanden altijd al tof gevonden, maar ja… ik draag mijn haar toch het liefst omhoog, dus niet geschikt voor mij dacht ik… Ik bestelde de haarband bij Hippe Dingen en ik dacht ik probeer het gewoon. Het is wel even wennen hoor, maar als ik de foto’s zie vind ik het best wel tof.


De haarband is er ook in verschillende printjes (dezelfde printjes als de jurk en het shirt) en kost 14,95.

Mooi detail op het shirtje

Ik heb al wat dames voorbij zien komen in prachtige outfits van de verschillende collecties, zo gaaf om onze liefde met elkaar te kunnen delen! Hebben jullie inmiddels de winactie al gezien van Blutsgeschwister Benelux? Als jij deze maand iets koopt, heb je namelijk kans om je uitgegeven geld weer terug te winnen! Hoe? Kijk dan even op mijn Facebookpagina of bij die van Blutsgeschwister Benelux.

Het feestje van de collectie is nog niet voorbij, de volgende keer laat ik jullie een prachtige zomerjurk zien!


Veel liefs van Joyce

Ik heb de jurk ontvangen voor mijn blog ❤️

22 Comments

  1. Wat een gave jurk en shirt. Een prachtige groene kleur die ook nog eens super mooi staat. En jij weet er natuurlijk een kleurig geheel van te maken! En die haarband die past gewoon bij jou! Zó leuk! 😍

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw, deze kleur groen is prachtig bij jou. Zeker leuk om die haarband erbij te doen; staat echt hartstikke tof 😍💚. En, inderdaad, als je zo de kledingstukken laat zien, komen de prints veel beter in beeld : heul gaaf!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s