Green Ball ❤️ Tranquillo

Het setje wat ik vandaag ga laten zien is echt één van mijn favorieten. Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat ik fan ben van setjes. Een rokje met een top in dezelfde print is voor mij ideaal, omdat lang niet alle jurken goed zijn voor mijn figuur, vaak zijn ze ook nog eens te kort. En vandaar dat ik regelmatig kies voor een setje. Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat je de top en rok nog weer los van elkaar kunt gebruiken.


Vandaag laat ik een setje zien met een print die wat mij betreft lijkt op papier propjes, de print heet ´Green Ball´. De stof van de top en de rok bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthaan. De stof valt in de categorie ´Jersey Stretch´, waarover Tranquillo het volgende verteld:

“Onze jersey stijlen zijn gemaakt van biologisch katoen. Dat betekent dat ze worden gekweekt zonder het gebruik van giftige pesticiden, herbiciden, synthetische meststoffen of genetisch gemodificeerde zaden. Het resultaat is een veel lagere impact op het milieu en een hoge huidtolerantie. Onze stof is GOTS-gecertificeerd.”

In mijn blogs van de seizoenen hiervoor heb ik regelmatig achtergrondinformatie gedeeld over Tranquillo. In deze link kun je die blogs terug lezen als je dat leuk vind, het is namelijk erg mooi om te lezen hoe Tranquillo omgaat met het produceren van kleding.
Het model van het rokje ‘Camilla’ is lekker basic; met een brede bovenband en een a-lijn. Ik draag het rokje in maat l. De band is bovenaan gemeten 39 cm en het rokje is cm 55,5 lang. Het rokje kost 42,90.


Het shirt ‘Oleka’ draag ik ook in maat l. Van okseltot oksel meet dit shirt 48 cm en de taille meet 45 cm. Het shirt kost 39,90.
Het shirt heeft korte mouwen en een halslijn die hoog loopt.
De print ‘Green Peas’ van de legging kan jullie al bekend voorkomen; ik heb deze print al in een jurkje laten zien, maar ook in een shirt. Deze legging heb ik gekocht bij de Wolster. De Wolster heeft nog meer leuke leggings van Tranquillo ingekocht. Ik vind het zo super leuk combineren met elkaar. De leggings kosten 29,90.


Het rokje is in 5 verschillende prints
te koop. Zo zit er voor iedereen wel een mooie kleur tussen die bij je huidtype past.


Het shirt is er in 2 andere printjes.


Zie jij nou een leuk rokje en daar is geen bijpassend shirt voor, niet getreurd; Tranquillo heeft echt een grote keuze uit shirtjes. Zoals het shirtje met de ‘Green Peas’ print die ik al heb laten zien in deze blog, kun je dat rokje dus ook te gek bij combineren. En uiteraard is een effen shirt ook altijd goed!
Ik heb alvast weer even wat voor werk gedaan voor jullie. Het rokje is bij heel veel webshops verkrijgbaar. Niet iedereen heeft alle verschillende prints natuurlijk, maar neem eens een kijkje bij Art Den Bosch, Amsterdam Selection, Bever, Diezijner, Hippest Fashion, Kekke Jurkjes, S-ter, en Sus & So.
Het shirt vond ik alleen bij Sus & So, maar je kunt me een berichtje sturen als je wilt weten waar dit shirt nog meer verkocht wordt, dan gaan we het voor je uitzoeken. Hetzelfde geld natuurlijk voor de rokjes en de leggings.


Ik val misschien wel steeds in herhaling, maar echt, stenenwinkels die geen webshop hebben sturen het met liefde naar je toe. Of je kunt zelf een bezoekje brengen bij een stenenwinkel in de buurt. Veel winkels zijn nog open, of open voor personal shoppen.

Veel liefs van Joyce
Ik heb het shirt en het rokje ontvangen voor mijn blog ❤️

9 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s