Sunshine State ❤️ Blutsgeschwister

Whoop Whoop wat heerlijk is dat om ergens naar uit te kunnen kijken! En nu is het alweer zover; de derde levering van Blutsgeschwister is een feit! Sunshine State is hier!!! En ooooh ja dit is zomers hoor! En wat kunnen we dat goed gebruiken he, ik tenminste wel. Gelukkig hebben we de afgelopen dagen een voorproefje kunnen nemen op het mooie weer. En alhoewel we nu niet naar het strand, het bos of wat dan ook gaan, zijn er gelukkig bij ons nog wel rustige plekjes te vinden waar je even een frisse neus kunt halen.
Het toffe van de nieuwe collectie is, dat ik meer kan laten zien dan gebruikelijk; van Blutsgeschwister Benelux en Hippest-fashion mag ik jullie wat toffe items gaan laten zien! En dat doe ik met liefde hoor, want ja… Blutsgeschwister was en is toch mijn eerste liefde als het gaat op het gebied van kleurrijke kleding.
“Welkom in Miami! Laten we een wandeling maken het Miami Beach district, beroemd geworden niet alleen vanwege de serie ‘Miami Vice’, die ons fascineert met zijn architectonische hoogtepunten van art deco tot gestroomlijnd modernisme. Het is echt moeilijk te geloven dat het land hier eeuwen geleden dichtbevolkt was door inheemse stammen. Nu zijn de hellingen begroeid met sinaasappelbomen en tropische tuinen, waar papegaaien stoeien tussen exotische planten en beneden proberen de inwoners van Florida af te koelen te midden van de zinderende hitte, met een koude sinaasappellimonade. Als de hitte in de stad ondraaglijk is, is het enige dat overblijft een ontsnapping naar het strandhuis. Alleen in een kleine zomerhut op het strand, vol rotan meubels en Portugese tegels, ligt een klein, tropisch paradijs. Een wilde, groene tuin, een surfplank en de golven – meer heb je niet nodig voor pure ontspanning langs de Florida Keys. Nu is het tenminste duidelijk: als je alleen denkt aan de Miami uit de jaren 80, heb je de natuurlijke schoonheid ervan over het hoofd gezien.”

De set die ik vandaag laat zien past helemaal in het plaatje van de afgelopen dagen, want dit is toch op en top zomer! De prachtige kleuren mix met oranje, blauw, roze en groen in een geweldige print van sinaasappels en bloemen.Zoals gezegd is dit dus een setje. Een maxi rok ‘Fruits of the beach’ met daarop een top ‘Flaming heart’ die mouwloos is. De print heet ‘Florida lady’.De maxi rok is wel echt een maxi rok, ik draag maat xl en die heeft een lengte van 1.01 cm. Ik draag de rok zo’n beetje in mijn taille. Dus vrij hoog, zeker in mijn geval, want ik draag rokjes vaak op mijn heupen. De rok kost 89,95.


De rok heeft een hele rits knopen. Niet helemaal tot beneden; zo ontstaat er aan de onderkant een soort van split aan de voorkant.


De rok heeft hele fijne zakjes.


De top draag ik bij de jurk in, dit geeft echt een mooi slank effect. Zo zou het overigens zelfs ook een jurk kunnen zijn. Voor het mooiste effect laat je de top een beetje bloezen.


Ook de top draag ik in maat xl. Van oksel tot oksel meet de top 53 cm. Het model van de top is recht. Omdat de stof bestaat uit viscose (100%) rekt de stof niet mee, vandaar dat de oksel tot oksel maar wat ruimer is. Alles valt dus weer prachtig op maat, dus ik adviseer je dan ook om je eigen maat te nemen. De top kost 54,95.


Zoals ik al zei bestaat de stof uit viscose. Deze stof is echt heel zacht, dat was het eerste wat me op viel toen ik de stof vast kon pakken. De stof is dus niet rekbaar, maar aan de achterkant van de rok is een stukje elastiek ingenaaid, zodat je daar wel wat rek hebt.


Blutsgeschwister heeft weer voor ieder wat wils, in deze stof zijn behoorlijk wat verschillende items gemaakt. Ik ben wel heel benieuwd wat bij jou zou passen.


Ben je op zoek naar iets speciaals, mag je me altijd een berichtje sturen, dan help ik je graag. De stenenwinkels en de webshops hebben weer geweldige items voor ons ingekocht! En zeker in deze onzekere tijd is het extra fijn als jij jouw favoriete items uit deze toffe collectie shopt bij een stenenwinkel bij jou in de buurt. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn!


Hebben jullie de winactie trouwens al gespot van Blutsgeschwister Benelux? Zo niet dan kun je het filmpje terugkijken op mijn Facebook pagima, Instagram of op de verschillende Facebook groepen, echt doen hoor 🤗.

Veel liefs van Joyce

5 Comments

 1. Wat fijn dat je hiervoor gevraagd bent!
  “Onze” combi-queen en “mrs Bluts”;
  Dit merk past ook helemaal bij jou!
  Mooie combi draag je! Ik ben ook benieuwd naar de rest!
  😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s