Red Peas ❤️ Tranquillo

Weten jullie nog dat ik in mijn eerste blog van dit seizoen over Tranquillo schreef dat ik het ook wel eens leuk vind om een uitstapje te maken? Het setje wat ik vandaag laat zien is zo’n setje. Toen ik deze foto zag, wist ik gewoon dat ik dit heel graag wilde passen. Sowieso hou ik echt van die lange rokken, ik was vooral benieuwd naar de stof en natuurlijk het leuke printje (red peas).Zoals ik wel vaker laat zien kun je van een rok en een top een soort jurkje maken. Dat heeft voor mij twee voordelen; met de verhoudingen van mijn lichaam kan ik niet alle jurkjes dragen, maar door een top en een rok te dragen in dezelfde print lijkt het soms wél op een jurk. En als je een top en een rok draagt, kun je de top en de rok ook afzonderlijk van elkaar dragen. En zo kun je weer leuk mixen en matchen met andere kledingstukken.


Het materiaal is wel echt anders dan de gebruikelijke stof die Tranquillo veel gebruikt. Dat komt omdat er geen elasthaan in zit, dus de stof is niet rekbaar. De rok is gemaakt van biologisch katoen. Maar grote voordeel van deze toffe rok, vind ik de band; die is namelijk wel met elasthaan gemaakt, dus om je buik zit de rok heerlijk. Dat de stof wat stugger is vind ik absoluut niet hinderlijk.De rok heet ‘Malwine’. En de print die ik draag heet ´Red Peas´. Ik draag de rok in maat 44. Deze valt dus keurig op maat. De band meet bovenaan gemeten 42 cm. Deze band rekt dus mooi mee. De lengte van de rok is 93 cm. De rok kost 49,90.

Ja ja, deze rok is voorzien van heerlijke zakken

Ook de top is gemaakt van biologisch katoen, ook bij deze top is het wat stugge materiaal niet hinderlijk, omdat de top hoort wijdt te vallen, Ik kan me voorstellen dat dit setje in de zomer heerlijk luchtig draagt.

De top is voorzien van een hele rits met knopen.

Het was tijdens het maken van de foto’s nog wel wat fris, dus ik heb gekozen voor laarzen. Dit staat nu ook al te gek natuurlijk, maar beeld je even in hoe het zou staan met een leuk slippertje.De top heet ‘Lamin’ ik draag haar in maat 42. Ik heb niet zo´n grote cupmaat, dus deze is echt ruim genoeg voor mij. Van oksel tot oksel meet deze top 59 cm. De taille meet 58 cm en de lengte is 65 cm. De top kost 42,90.

De top is mouwloos


Deze set is is er ook nog in de print ´Blue Ocean´.

Als afwisseling wil ik jullie de rok nog met een ander basic shirt laten zien. Het shirt ´Lore’ draag ik in de kleur navy. Deze shirtjes zijn ook nog in geel en groen te koop en, zoals gezegd, zijn het hele fijne basic shirtjes, die onwijs lekker zitten en toch iets unieks hebben; namelijk de watervalhals.

Het shirt draag ik in maat l. Van oksel tot oksel meet dit shirt 52 cm, de taille meet 46 cm. De prijs van het shirt is 39,90. Ik heb even gekeken maar er zijn verschillende webshops waar je terecht kunt voor dit shirt. Neem maar eens een kijkje bij Amsterdam Selection, Bever, De Groene Knoop, Diezijner, Hippest Fashion, Kekke Jurkjes, Pinka, S-ter en Sus & So.

Diezijner verkoopt de top in de print ‘Blue Ocean’ en Sus & So verkoopt de hele set in de print ‘Blue Ocean’. Love, Peace & Joy heeft beide rokken te koop, en ook 2 tops in dezelfde print, alleen deze is net even anders die ik laat zien. De top die Love, Peace & Joy verkoopt heet ‘Tamela’.

Ben je benieuwd naar de verkooppunten van Tranquillo kun je klikken op deze link. En wil je graag de precieze verkooppunten weten die deze toffe rok en top verkopen mag je me altijd een berichtje sturen!

Veel veel liefs Joyce Siemons

6 Comments

  1. Deze stof is heerlijk luchtig in de zomer. Prettiger zelfs dan tricot. Als ik de rok zo zie dan is t ie nog best lang. Het Tranquillo model moet een boomlange vrouw zijn lijkt het… De print is weer verrassend leuk!

    Geliked door 1 persoon

    1. Dat is nou ook precies mijn gedachte (van die lange vrouw, bedoel ik). Joyce is ruim 10 cm langer dan ik enik heb in verhouding korte beentjes, dus ik zou het zomaar voor me zien dat die rok verstrikt raakt in de zwenkwielen van m’n rolstoel. Dat is me met een langere rok gelukkig met m’n rolstoel nog nooit overkomen, maar ik heb al wel menigmaal in de wielen van m’n trippelstoel vast gezeten. Ik denk dat het veiliger is als ik me bij wat kortere modellen hou.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s