❤️ Tranquillo stijl

Toen ik deze foto van Tranquillo zag, wist ik die moét ik hebben! De broek ´Culotte Pola´ is een super originele broek gemaakt van 100% Bio Viscose. Ik draag de kleur ´Green Candy’.

Ik kan niet wachten tot het warmer weer wordt, man wat zit deze broek heerlijk! Om te beginnen bij de band van de broek. Hierin zit elastiek verwerkt, dus het is eigenlijk gegarandeerd dat deze broek fijn om je buik zit. Ik ben het type dat niet van strak houd en ik vind het ook fijn dat je geen randjes ziet bij je buik.Ik heb confectiemaat 44 en ik ben 1.81 lang. Ik draag van de broek maat 44. De band van de broek meet bovenaan 43,5. Dit is heel ruim. Misschien dat ik een maat 42 ook wel gepast zou hebben. De lengte van de broek is 98 cm. De broek kost 47,90. En zeg nou zelf dat is echt een lieve prijs! Ik draag de broek op mijn heupen. Ik zie dat het model de broek iets hoger draagt, waardoor hij iets hoger valt bij haar.

De broek is er ook nog in een andere print ´Sunset Florecitia´. Hier draagt ze de broek wel weer lager. Zij is trouwens net zolang als ik en draagt maat 36.

Ik laat de broek zien met La Pintura´s, maar ook met gympies. Beiden
kunnen super leuk. Ik kan zelf niet wachten tot de sandalen weer uit de kast kunnen, maar als jij een pump draagster bent, kan ik me ook voorstellen dat je daarvoor kiest.

De broek heeft dus hele wijde pijpen. en wappert heerlijk om je benen heen.Aan de achterkant zit een split. Het is allemaal heel mooi afgewerkt. De foto´s zeggen in dit geval weer veel meer dan woorden, want het is best lastig om uit leggen.Met deze broek kun je oneindig
combineren. Tranquillo heeft een ontzettend grote keuze uit shirtjes; shirts met lange mouwen, korte mouwen, geen mouwen… Ik heb voor een shirtje met een watervalhals gekozen. Dit is toch wel typisch Tranquillo en ik hou ervan! Het shirtje wat ik draag heet ‘Vitisa’ en de kleur is ‘Green Peas’. Deze print heb je ook al in mijn vorige blog kunnen zien.Ik vind de combi echt heel erg leuk, met groen en blauw. De ene print is groter dan de ander en het maakt samen een mooi geheel. De meeste van jullie kennen mij inmiddels wel en weten dat ik van print op print hou, maar ook deze broek staat natuurlijk onwijs leuk met een mooi effen shirt.

Tranquillo heeft een hoog ‘het draagt heerlijk gehalte. Ik blijf het zeggen, ik kan er niks aan doen, maar het is gewoon echt zo.


Het shirt draag ik in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 50 cm. De taille meet 46 cm. De stof bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthaan. Dit shirtje kost 42,90 en is er in verschillende printjes.Ik ben even gaan speuren bij de webshops In Nederland die deze items verkopen. De broek heb ik niet online gevonden, in deze kleur. De gele variant heeft S-ter te koop! Er zijn echt heel veel Tranquillo verkooppunten. En de stenenwinkels die geen webshops hebben willen je vaak iets met liefde toesturen. Wil jij weten waar de broek te koop is, dan mag je me wel een berichtje sturen.

Het shirt ‘Vitisa’ kom je regelmatig in de webshops tegen in de verschillende printjes. Neem maar eens een kijkje bij Amsterdam Selection, Art a & Casey, Bever, Diezijner, Hippest Fashion, Kekke Jurkjes en Lotika.

En houden jullie er ook van om je jurkjes en rokjes af en toe af te wisselen met een broek? De volgende keer wil ik graag een maxi rok laten zien, ook heel tof! Tot dan.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de broek en het shirt ontvangen voor mijn blog ❤️

8 Comments

 1. Wat een leuke broek! En wat heb je prachtige foto’s gemaakt op locatie!
  Een echte zomerbroek, daar ga je echt van genieten! En nu nog iets warmer worden, kom maar op met die 🌞!

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je lieve berichtje 🤗 je kunt Diezijner altijd even een berichtje sturen, maar ik heb em daar niet gezien toen ik daar was. Ik heb al gevraagd waar die wel te koop is, dus dat hou je nog tegoed van mij!

   Like

  2. Jaaaa hier de verkooppunten die de broek hebben ingekocht 🤗

   Green Candy:
   ART, Den Bosch
   Bibliss, Dordrecht
   Vlieger en Zee, Breskens
   Lillefant.com
   Wildsand.be
   Yankadi, Brussel
   People’s Color, Louvain la Neuve
   Ozfair, Brussel

   Sunset fllorecita:
   s-ter.nl
   Kleur aan Zee, Schiermonnikoog
   Jurkenwinkel, Groningen
   Van Nature, Nijmegen
   Lenvolducolibri.be
   Yankadi, Brussel
   Wildsand.be
   Yankadi, Brussel
   People’s Color, Louvain la Neuve
   Ozfair, Brussel

   Like

 2. leuke foto’s weer van de mooie items wij hebben de broek ook in de collectie in het geel die vind ik zelf ook super. Nu nog een beetje warmer….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s