Laissez faire jacket ❤️ Blutsgeschwister

Ik begin vaak met de titel van mijn blog, ik had nog niet naar de naam gekeken naar dit toffe jackie die ik vandaag laat zien, het bracht mij gelijk naar mijn opleiding… verschillende opvoedstijlen, zoiets. ‘Laissez faire’… oftewel ‘laat het los, laat het gaan’. Wat een mooi bericht in deze tijden. Inmiddels zit mijn eerste blog over de verspreiding van het Color virus erop en bam nu verspreid ik dit keer extra veel kleur, want check dit vestje!


Te leuk toch, dit printje met de cassettebandjes. Het printje heet ‘Dreams are my reality’. Voor mij het absolute jeugdsentiment gevoel, gek dat de kinderen van nu niet meer weten wat cassettebandjes zijn. Ook het model van het jasje doet me aan vroeger denken; zo’n stoere baseball look.


Ik hou van vestjes, maar ik vind het heel lastig om het goede model te vinden, vaak zijn ze te lang óf juist weer te kort… Toen ik dit vestje zag was ik gelijk verknocht aan het printje, maar op de foto leek het ook nog eens de goede lengte voor mij te hebben. Ik stuurde Ester van S-ter een berichtje of zij het vestje voor mij wilde opmeten in maat l, ik had zo’n vermoeden dat maat l wel zou kunnen passen. De vestjes van Blutsgeschwister wil ik nog wel eens een maatje kleiner dragen.


De afmetingen van de l zijn voor mij ideaal; van oksel tot oksel meet het vestje 48 cm. De lengte vanaf de nek gemeten is 56 cm en de band onderaan meet 47 cm. Het vestje kost 89,95.
Zoals ik al zei vind ik dit jackie, baseball achtig. Het heeft geen kraag, maar wat hebben die strepen een stoer effect!

Het vestje gaat dicht met knopen

Deze strepen vind je terug bij de polsen en de band aan de onderkant.


Het materiaal van het vestje bestaat uit . De mouwen van het vestje zijn van de binnenkant een soort van fleece achtig, dus heerlijk zacht!


Van de print en de kleurencombi moet je natuurlijk houden. Je kunt dit vestje in ieder geval met heel veel kleuren combineren. Het leuke vind ik zelf dat ik het appel setje van Tante Betsy nooit zou dragen met de gele legging van Bluts. Maar omdat de kleuren weer terug komen in het vestje, ontstaat er een heel gewaagde combi. Like it a lot!


Maar misschien hou jij van iets rustiger. Het vestje is er ook nog in een andere print.


En kijk hoe gaaf, van de cassettebandjes print is er ook nog een hoody en een rokje.
Ik ben onwijs benieuwd wat jullie hiervan vinden, ik heb namelijk nog niemand gezien met dit vestje. Ben jij op zoek naar dit vestje, bij S-ter kun je terecht!

Fijne zakken in het vestje

Mocht je maat nou uitverkocht zijn, kun je me altijd een berichtje sturen dan help ik je graag verder bij je zoektocht.

Veel liefs van Joyce

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s