Dress Leonore ❤️ Tranquillo

Jeeeeeeeej wat was ik blij toen de postbode vorige week aan de deur stond met een doosje van Tranquillo! Ook dit jaar mag ik weer voor Tranquillo bloggen, en ik kan je vertellen dat ik me heel vereerd voel. Ik leer het merk steeds beter kennen, toch blijft het natuurlijk een verrassing; wat zal deze collectie ons brengen? De printjes en de kleurtjes? Zou het ook weer bij mij passen?


Ik mag zelf de kleding uitzoeken, om keuzes te maken heb ik een aantal ‘doelstellingen’. Wat is veel ingekocht in Nederland? Hoe kan ik zoveel mogelijk verschillende printjes laten zien? Soms komen modellen terug van Tranquillo, ik kies er dan vaak voor om een model te kiezen die ik nog niet heb laten zien. Ook vind ik het belangrijk dat het bij mij past, soms maak ik daarbij een uitstapje, omdat ik nieuwsgierig ben naar een kledingstuk, zo word ik in winkels ook vaak blij verrast. Een gedeelte van de kleding mag ik houden, is dit het geval, zal ik het altijd bij mijn blog vermelden.


Ik hoop ook dit seizoen wel weer buiten foto’s te maken, maar dat ligt nu even iets ingewikkelder. Maar ik schreef in mijn vorige blog al dat ik heel graag het ‘Color virus’ wil verspreiden en dat kan ook heus vanuit huis met misschien iets minder spectaculaire foto’s. Het gaat natuurlijk uiteindelijk om de kleding!
En ik wil heel graag beginnen met deze jurk; Dress Leonore! Ben jij op zoek naar een comfi jurk mét zakken dan is dit zeker wat voor jou. De jurk is gemaakt van biologisch katoen (95%) en elasthaan (5%). Dit is echt zo één in de categorie waar je heerlijk in weg kan kruipen. Nou vind ik sowieso wel dat Tranquillo heeft veel ‘relaxte’ kleding heeft. De stoffen zijn zacht, valt mooi om je heen en misschien ken je ze wel – de bolle buik dagen- in deze periode merk ik dat ik vaak Tranquillo draag, omdat het vaak een buikje verhuld.
Op de plek, iets lager dan de taille, zit een band, op de foto’s van dichtbij kun je die het beste zien. Het heeft een wat rimpelig effect.


Ik zelf vind de zakken echt het fijnste!


Ik draag de jurk in maat l. Ik dacht dat de jurk wat ruim viel, omdat ik ruimte overhoud bij de taille. Maar ik heb de jurk vergeleken met de andere jurken die ik het afgelopen seizoen heb laten zien, en die komen mooi overeen. Van oksel tot oksel meet de jurk 51 cm. De taille meet 47 cm en de lengte van de jurk is 1.01 cm. Graag wil ik jullie ook een foto van Sandra laten zien in het jurkje ‘Yawa’, zij kocht deze tijdens ons Diezijner uitje. Zoals je kunt zien lijken deze jurkjes heel erg op elkaar. De hals is wijder van de Yawa Dress en het model van de Leonore is iets wijder.


Sandra draagt de jurk in maat m. Haar gebruikelijke Draagmaat is maat l. Ik heb het vaker benoemd, maar Tranquillo valt ruim. De afmeting van oksel tot oksel is 46 cm. De taille is 42 cm en de lengte is 1 meter. Staat haar super he 🤗.


Hebben jullie dat leuke printje al gezien? ‘Green peas’ is de naam. Een mooie kleurstelling met groen en blauw. Ik had jullie heel graag dit jurkje met de onderstaande legging willen laten zien (navy ray), deze was helaas niet meer beschikbaar.


Dit jurkje is in nog twee andere kleuren te koop ‘Laguna’ en ‘Blue Candy’.
Ik draag de legging van het afgelopen seizoen, en die past er ook perfect bij. Zoals je kunt zien kun je dit jurkje nu al dragen, bijvoorbeeld met een mooi vest of een spijkerjasje. Ik hou ervan om kleding te combineren van verschillende seizoenen.


Wat ook tof is, als je juist een contrasterende kleur pakt om mee te combineren. Dus bijvoorbeeld een lekkere knalkleur roze!


Tranquillo heeft best veel verkooppunten in Nederland, je kunt ze hier vinden. Ben je op zoek naar een speciaal kledingstuk, maar kun je het niet vinden dan mag je me altijd een berichtje sturen, dan probeer ik je te helpen! Want zeker in deze tijd is het zo belangrijk dat we de stenenwinkels blijven helpen. Ze sturen het ook graag naar ons op ookal hebben ze geen webshop!


Dit te gekke jurkje heb je al in huis voor 62,90. Tranquillo maakt duurzame kleding voor lieve prijsjes! Ik hoop dat je de aftrap leuk vond om te lezen en te zien, heel graag tot de volgende keer.

Veel liefs van Joyce

6 Comments

  1. Ik vind het telkens weer zó leuk om te zien hoe jij verschillende printjes qua jurk en legging weet te combineren! Hier ook weer de spijker op z’n kop, maar zonder jouw inspiratie zou ik daar zelf niet op gekomen zijn. ’t Is echt even durven, denk ik, maar het pakt steeds weer zó mooi uit! Ik word gewoon blij van die prachtige combi’s!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s