Apple Grain ❤️ Tante Betsy

Vorige week kwam er weer een plukje van Tante online en in de winkels. Dit keer zaten onder andere dé appeltjes erbij! Ik was gelijk al gecharmeerd van de appeltjes, met name in de zwart/paarse print. En afgelopen zondag bij tijdens het Eigenwijs Diezijner Uitje kon ik ze dan in het echt zien en passen.Had ik een gelukkie dat Diezijner het
rokje ‘Flap Pocket Skirt Apple Grain – black’ en het shirt ‘Button Shirt Appel Grain – black-‘ heeft ingekocht, want dat is precies waar ik voor ging. Diezijner heeft ook de petrol set te koop en de jurk (Dress Betsy Apple Grain Apple), maar ik weet inmiddels dat dit model jurken voor mij niet zijn weggelegd.Het leuke van een setje is, dat je de top en de rok ook afzijdig van elkaar kunt dragen. Ik krijg trouwens regelmatig te horen, wat een leuke jurk heb je aan en dan blijkt het een top met een rok te zijn, dus eigenlijk heb je twee in één.

Het rokje heeft echte zakjes, dus niet alleen flapjes wat ook wel eens voorkomt bij Tante Betsy rokjes.

Een knoopje erop maakt het helemaal af.

De rok heeft een brede band, waarna het in een lichte a-lijn uitloopt. Ik draag het rokje in maat xl. Met rokjes vind ik Tante Betsy erg maatvast. Alle rokjes die ik tot nu toe heb gehad in dit model en deze stof, graag ik in maat xl. De band meet plaat gemeten 44 cm en is 56 cm lang. De rok kost 69,95.

Het shirt is ook een bekend model van Tante. Het shirt heeft een toffe kraag.
En de mouwen zijn niet heel kort, maar ook niet driekwart.
Het shirt draag ik maat l. Ik ben van boven smaller dan van onder, dus dat ik het shirt een maat kleiner dan dragen is een hele goede oplossing voor mij. Van oksel tot oksel meet dit shirt 51 cm, de taille is plat gemeten 46 cm. Dus je kunt wel zeggen dat dit shirt ruim valt. Het shirt kost 59,95.

Iedere vrouw is anders, en we hebben allemaal een ander figuur. Herkent iemand van jullie het volgende: het shirt sluit bij mijn figuur niet aan, het loopt wat uit aan de onderkant. Daarom draag ik het shirt bij mijn rok is, het ziet er heel gek uit als ik het eroverheen draag.

Maar zoals je bij deze dames kunt zien, is dit bij hun niet het geval… En zo zie je maar weer dat je soms moet kijken wat het beste bij jouw figuur past.

De stof van de set vind ik mooi dik. Dit is echt stevige stof. Het bestaat uit 95% bio katoen en 5% elastaan. Je hoeft absoluut niet op het lenteweer te wachten als je deze set graag wil dragen. Met een vestje of spijkerjasje, een legging of panty erbij en ik zeg gaan!
Ik draag een paarse Snag Tight panty met La Pintura laarzen
Ik probeer zelf een beetje mijn kleuren in de kast wat af te wisselen, zo heb ik nog niet zoveel paars. Ik ben super blij dat ik deze toffe set heb mogen toevoegen aan mijn gadarobe.
Bij Tante Betsy zelf hebben ze deze Apple Grain serie nog niet online, maar als het zover is, is deze set (en 2 verschillende jurken) ook nog in het roze te koop.


Wat is jouw favoriet?

Veel liefs van Joyce

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s