Ohlala tralala robe ❤️ Blutsgeschwister

De afgelopen dagen waren we -vooral op de Blutsgeschwister fans groep- behoorlijk in de ban van Ludi! Ludi is de nieuwe kabouter van Bluts! En ooooooooh wat worden wij vrouwen hier toch vrolijk van! De nieuwe collectie ‘Mélodie d’Amour’ komt morgen officieel uit bij Blutsgeschwister, maar druppelde begin deze week dus al binnen bij de Blutsgeschwister verkooppunten in Nederland. Ik wist dat er kabouters zouden komen en ik ging dan ook als een speer op zoek!


De jurk die ik jullie vandaag laat zien heet ‘Ohlala tralala robe’ en draag ik in de print ‘Mister pot plant’. Ik kocht deze te gekke jurk bij Bij Tante Pollewop. En gister, na een lange dag gewerkt te hebben was ie dan al daar. En ik kan je verzekeren, in deze print word je absoluut niet teleurgesteld!


De kleuren zijn echt super mooi en helder en ja… dat printje… daar moet je van houden natuurlijk. Dit model komt ook in andere prints, welke dat weet ik alleen nog niet, omdat morgen pas de hele collectie online staat. Dus heb jij zoiets van, kabouters zijn het niet voor mij, maar het model wel, hou dan goed de webshops in de gaten.


En super goed nieuws: bij Bij Tante Pollewop zijn extra jurken geleverd! Dus is zou zeggen grijp die kans en bestel haar gelijk voordat ze weer uitverkocht zijn 😅.


Het leuke van het model is, dat het weer een super vrouwelijk model is, dat wat we van Blutsgeschwister gewend zijn, maar toch bedenken ze altijd net even iets dat het net een andere uitstraling geeft.

Zo heeft deze jurk een overslag. Deze is echt fantastisch mooi afgewerkt met rimpel effect en al. Een mooie brede tailleband volgt waarna de jurk daarna uitloopt. En kun je echt zwieren en zwaaien.

De jurk is mouwloos, maar dat wil zeker niet betekenen dat je de jurk alleen in de zomer zou kunnen dragen. Doe er een leuk vestje of spijkerjasje op en je draagt deze jurk gewoon het hele jaar door!


Ik draag maat xl van deze jurk. Van alle jurken die ik van Blutsgeschwister heb, draag ik maat xl. Ik heb confectiemaat 44 en ik ben 1.81 lang. Van oksel tot oksel is de jurk 44 cm (dit lijkt niet zo breed, maar de jurk rekt behoorlijk mee), de taille meet 40 cm. De lengte van de jurk is 1.08. De jurk kost 79,95. Het materiaal van de jurk is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthaan.

De jurk kun je met verschillende kleuren combineren. Ik heb twee combi’s die ik jullie graag wou laten zien; met de rood met witte stippen legging en daaronder blauwe la Pintura’s.


Maar ook voor de waaghalzen onder ons; de legging met roodkapje past er perfect bij.


Ik heb ook nog een andere legging op het oog van de nieuwe collectie, maar hou mijn Facebook en Instagram in de gaten daar laat ik dagelijks combinaties zien. Ik kan je alvast verklappen dat dit niet de enige kabouters zijn, maar dat -as we speak- er meer Ludi’s onderweg zijn.


Ik ben wel heel benieuwd eigenlijk of jullie ook zo lyrisch zijn over Ludi, als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik wel wat met kabouters heb en ja… dat ik af en toe ook even gek moet doen het was me dan ook weer een waar genoegen 😂.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

 1. Hoi Joyce!
  Ik vind dat ook deze combi en jurk je geweldig staat! Ik ben ook kabouterfan, dus ik heb een Ohlala tralala jurkje met Ludi besteld. Ik vond ze online alleen nog met rood strikje. Is de jurk denk je verder wel hetzelfde?
  Dank je wel!
  Marieke

  Geliked door 1 persoon

  1. Heej Marieke, wat ontzettend leuk om te lezen dat je net zo enthousiast bent als ik 😊 dat klopt inderdaad hoor, het strikje krijg je er los bij (zag ik later pas😅) veel plezier met de jurk 💃

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s