Cherrie Blossom ❤️ Tante Betsy

De blog over de eerste collectie van Tante Betsy bij SoMuch… Grote kans dat je die gelezen hebt, want daar heb ik super veel reacties op gehad! Echt onwijs leuk dames, dank jullie wel 🤗. En ja… Er ging iets mee hoor, want van dit te gekke setje werd ik gelijk blij: de ‘Cherrie Blossom’ print in pink!

Het was zo grappig, want ik had al best veel gepast. Echt super toffe dingen allemaal, maar toen ik dit setje aan had wist ik het meteen! Hebben jullie dat ook wel of is er vaak teveel moois dat er bijna niet te kiezen valt 😅.

Jullie hebben misschien wel gezien dat ik de jurk ‘Hippie Cherrie Blossom’ ook heb gepast. Deze jurk is ook echt super, maar persoonlijk vind ik het setje toch mooier bij mij staan.

En ja… Ik koos voor roze. SoMuch heeft ook de groene kersjes, maar ik heb al aardig wat groen in mijn kast, dus ik ga lekker knallen met roze.

Ik draag een legging van Blutsgeschwister, die ik kocht bij Bij Tante Pollewop

De top heet ‘String Cherrie Blossom’. Je kunt gelijk wel zien waar ‘string’ vandaan komt, want aan de zijkant zitten touwtjes. Deze kun je strikken of eventueel ook los laten hangen.

De top heeft een mooie v-hals met een rimpeltje.

Ik draag maat l van het shirt. Deze meet van oksel tot oksel 48 cm. Ik heb de ene keer wel een xl nodig, de andere keer niet. Het valt me op dat ik van de mouwloze topjes vaker een l draag. De top kost 44,95.

Van het model van het rokje word ik altijd erg blij: het is zo eenvoudig dat het gewoon altijd goed zit. Een mooie brede band van boven, daarna loopt ze iet wat in een a-lijn. Ik draag zoals altijd maat xl. De band plat gemeten is 42 cm, de lengte van het rokje is 57 cm. Het rokje kost 49,95.

Jullie hebben misschien wel gezien dat ik het shirt bij het rokje in draag. Voor mijn figuur werkt dit vaak het beste; ik heb een smalle taille, maar wel een buikje. Op deze manier benadruk ik meer mijn taille. Soms moet je gewoon ook wat uitproberen en in een Stenenwinkel is het super fijn als ze je daarbij kunnen helpen.

Zoals gezegd heeft SoMuch ook de groene Cherrie Blossoms, maar jullie hebben ook kunnen zien dat het ‘Hippie’model er in drie kleuren is. En In het model ‘Sweatheart’ is de jurk er nog in het groen. Voor elk figuur is er dus wel een mooie jurk of setje te krijgen!

Inmiddels komt er alweer vandaag gewoon alweer een levering van Tante binnen, wat heerlijk he dat het nieuwe kleding seizoen weer begonnen is! Ik hoop ook hier weer een blog over te schrijven, maar er moet ook nog gewoon gewerkt worden 😅. Laat die temperaturen in ieder geval maar stijgen! En tot die tijd; deze set is nu ook al prima te dragen, hou mijn Instagram en Facebook maar dagelijks in de gaten want daar plaats ik bijna elke dag een outfit foto.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Jaaaa, dit setje had ik ook echt bij jou verwacht, zo Joyce 😍 En ja hoor, dit setje komt vandaag ook bij mij aan, maar dan de zwarte versie. Eigenlijk vind ik de kersjes top met het kraagje mooier, maar helaas viel die te ruim en kleiner maakt tante ze niet. Maar dit is een goede 2e. Ik ga zo duimen dat dit shirtje wel mooi past. Maar door je blog wordt het weer wat spannend als ik lees dat jij hier een maatje kleiner van draagt. Maar hoe dan ook, wat een geweldig leuk printje is dit, en wat staat roze jou ook mooi. Laat de zon maar schijnen!!! 💗🍒 💗

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit is meer Joyce dan de jurk. Het stond al in mijn aandachtsveld maar nu echt overstag gegaan en na ons contact besteld. Nu hopen dat de maten juist zijn en t mij staat

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke set, echt wat voor jou en staat je prachtig! Ik wil ook zo’n setje, maar dan met het shirtje. Dat kraagje vind ik zo schattig! 😊
  Die lange jurk is voor mij te lang en dit setje vind ik jou ook leuker staan. Past meer bij jou. 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s