Passessie bij Mona Lisa

Wat hebben we gister een ontzettend spontaan uitje gehad bij Mona Lisa in Elburg! Ik vroeg vrijdag spontaan wie er zin had om mee te gaan en samen met drie jurkenzusjes gingen we op pad! Uiteraard komt er nog een aparte blog over Mona Lisa zelf, daar ben ik ook nog druk mee bezig, maar we hebben zoveel foto’s gemaakt van te gekke kleding die we hebben gepast dat ik er gelijk maar weer een blogje over schrijf.

Sietske draagt een prachtig jurkje van King Louie (Sally Dress Tilia) deze draagt ze in haar eigen maat xl. Ik draag een shirt en een rokje van Lykka. Lykka is een nieuw merk en een zusje van Sorgenfri, die jullie misschien wel bekend is. De meeste rokjes die ik draag, draag ik in maat xl, dit rokje draag ik in maat l. Het shirt draag ik in maat l, maar had wel een maatje kleiner gekund, want ik had wat ruimte over op de buik. Het materiaal voelt echt heel zacht aan.

Ilona draagt een super mooi jurkje van Lien en Giel, deze draagt ze in haar eigen maat xl. En Elke draagt een jurkje van Tante Betsy, deze staat haar ook te gek he! Ze draagt dit jurkje in haar eigen maat s.

En Ilona paste net als Elke ook de Tante Betsy jurk ‘Dress Tango Botanical Bird – black’. Ook Ilona draagt dit jurkje in haar eigen maat xl.

Moet je kijken wat een mooie jurk van King Louie!! De print is lekker retro en het model vind ik ook geweldig, zeker met de lengte. Ilona draagt dit jurkje in haar eigen maat. De jurk heet ‘Allison Maxi Dress Arancino’

Elke schitterd echt in dit mooie jurkje van Lien en Giel (Buenos Aires Blossom Dress in Black), het jurkje draagt ze in haar eigen maat s.

Dit jurkje van Tante Betsy ‘Dress Tango Secret Garden – green’ heeft echt een heel mooi model. Jurkjes zijn altijd een uitdaging voor mij, van dit model word ik heel blij, alleen ze valt voor mij helaas te kort, echt een flink stuk boven de knie. Ik ben 1.81. Natuurlijk is het heel persoonlijk, maar jurkjes draag ik liever iets langer. Mona Lisa heeft dit jurkje ook nog in de kleur ‘blue’.

Ook Sietske paste het jurkje van Lien en Giel (Funchal embr. Blossom Jade), ook zij draagt deze in haar eigen maat xl.

Zoals jullie kunnen zien draag ik hier een jumpsuit van Tante Betsy. Ik heb deze in 2 maten gepast; de l en de m. De jumpsuit valt echt ruim. Ik ben 1.81 lang en heb confectiemaat 44. De lengte van de m en de l zijn voor mij perfect, dus ik kan me voorstellen dat als je korter bent je de broek een stuk zou moeten innemen. Bij de l kan ik de jumpsuit bloezend dragen en bij de m zit het meer aangesloten. Zelf vind ik het aangesloten mooier zitten.

Zoals jullie op de paspop kunnen zien, heeft Mona Lisa de jumsuit ook nog in de Leopard print. Je kunt spelen met de hals; je kunt hem off shoulder dragen, of aan één kant op je schouder of op allebei je schouders. Het te schattige roze vestje is ook van Tante Betsy. Ik draag dit vestje in maat m. Het vestje heeft echt hele lange mouwen. Mijn armen zijn bovengemiddeld lang en zelfs met maat m zijn de mouwen lang genoeg. Het kersje op het vestje maakt haar helemaal af,

Elke draagt hier het jurkje ‘Dress Polly Botanical Bird – blue’ van Tante Betsy. Dit jurkje draagt Elke in haar eigen maat s. Mona Lisa heeft hiervan ook nog een rok in deze kleur en ook in het zwart heeft Mona Lisa het rokje en het shirt. Sietske draagt het mooie jurkje van du Milde in haar eigen maat xl.

Ilona paste deze mooie jurk van King Louie ‘Sally Maxi Dress nog. Deze valt ook al zo mooi lang. Zelf ben ik onwijs blij met die lange lengtes, aangezien ik er nog wel eens tegenaan loop dat jurkjes kort vallen.

Ilona draagt hier een jurk van SRNDPTY, deze draagt ze een maatje kleiner, in maat 42. Ook ik heb het mooie jurkje van Tante Betsy gepast, ik draag de ene keer l, de andere keer xl van Tante. Dit jurkje draag ik in maat l. Het is een soepele stof, bij de xl had ik teveel ruimte op mijn rug over.

En ook Sietske paste het jurkje ‘Kelly Spring Flower (green)’ van SRNDPTY. Ook zij droeg dit jurkje in maat 42 in plaats van haar gebruikelijke maat 44.

Oeeeeh en wat denken jullie van deze beauty!! Dit is de ‘Sheeva Dress Namaste’ van King Louie. Deze staat Ilona ook geweldig he! Ze draagt de jurk in haar eigen maat xl.

En dan alweer de laatste jurk die Ilona laat zien. Ooh dit is zo’n mooie jurk van Blutsgeschwister! Die modellen zijn echt geschikt voor zoveel figuren, en staat Ilona ook prachtig!

En zo komt er alweer een einde aan een hele gezellige middag in Elburg, de blog over de winkel zelf, met het verhaal achter ‘Mona Lisa’ houden jullie uiteraard tegoed van mij!

Veel liefs van Joyce

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s