SoMuch Tante Betsy SS2020 part 1

Poeeeeeeehhhh… die spanning he, die spanning… De echte fans zullen nu direct begrijpen wat ik bedoel. Afgelopen zaterdag ging het ‘los’ op Facebook; de web -en stenenwinkels plaatsten de hele dag door foto’s van de nieuwe collectie van Tante Betsy. En ook op verschillende Facebookgroepen kwam de ene foto na de andere foto. Dit had als gevolg; een stuiterende groep vrouwen die gaande weg ook al hun verlanglijstjes plaatsten.

Ik blijf het echt bijzonder vinden hoor; een buitenstaander denkt er waarschijnlijk ook het zijne van, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik het super bijzonder vind om dit met elkaar te mogen beleven. En toen woensdag dan ook nog bleek dat de leveringen waarschijnlijk donderdag zouden plaats vinden… dan stijgt de spanning toch wel.


Het punt is natuurlijk dat je misschien wel gewoon moet werken op de dag dat de levering binnenkomt, iets anders hebt gepland of dat je ziek bent, of … En ja, dan baal je natuurlijk. Ook ik zat tenenkrommend te wachten want ik kon pas ’s middags op pad. Maar goed… ik kon op pad! En je hebt het al wel kunnen raden, mijn ritje ging naar Heerenveen; naar SoMuch Fashion!


SoMuch Fashion is al vanaf het begin af aan dan Tante begon een verkooppunt, Binnie koopt altijd goed in om aan alle wensen van ons, klanten, te voorzien. Dit keer ging jurkenzusje Ilona met mij mee en we werden blij verrast dat Anneke en Frederike er ook waren, en die stonden natuurlijk ook te springen om mee op de foto te gaan. Dus dames, hier gaan we dan…


Als eerste doken we in de ‘kersjes jurk’ ‘Hippie Cherrie Blossom. Wat een geweldige jurk is dit! Wat natuurlijk gelijk opvalt is de lengte van de jurk en dat er een roezel gedeelte onderaan de jurk zit. En ook heeft de jurk wat wijdere mouwen. Er zit een lint aan de jurk vast die je om je middel kunt knopen. Wij kwamen erachter dat de jurk het beste uitkomt als je de jurk een maatje kleiner neemt. Ilona heeft doorgaans xl, en als ik. Frederike draagt regelmatig een m. Maar van deze jurk hebben we alle drie een maat kleiner aan. Deze jurk heeft SoMuch Fashion in de drie kleuren die wij laten zien. De jurk kost 89,95.


Daarna droegen we de ‘Sports Savon Rosé’. Een bekend model van Tante Betsy. Deze is ook in drie kleuren verkrijgbaar. Dit model valt mooi lang. De jurk kost 99,95.


Anneke draagt het fantastische jurkje ‘Tango Forest Black’. Het heeft een cross over bij de buste en loopt vanaf de taille wat meer uit. Het jurkje kost 89,95.

Ilona en ik hebben daarna jurkjes in dezelfde print gepast, maar allebei in een ander model. Ilona draagt het jurkje ‘Kyra Poppy Pink’. Dit model heeft een kraagje en een rij knopen. Ilona draagt deze in maat l. Ik draag de jurk ‘Keyhole Poppy Pink’, ik draag de jurk in maat xl. Beide jurken kosten 89,95.


Anneke en Ilona showen graag de jurk ‘Boho Forest Navy’ voor jullie. Beiden op een andere manier. Deze jurk is, voor wat mij betreft, erg verassent. Dit is zo één die je echt aan moet zien! En die print is van dichtbij zoveel mooier dan dat je op de productie foto’s kunt zien. Ook dit is een langer model zoals jullie kunnen zien. De prijs van de jurk is 94,95.


Ilona draagt de jurk in maat l, deze valt ook echt ruim. Het accentueert de taille prachtig. Ilona draagt het spijkerjasje ‘Denim Jacket Patch’ erbij. Dit jasje is voorzien van knopen en mooie borduursels. Deze draagt Ilona in maat xl. Het spijkerjasje kost 119,95.


Er is ook nog een ander spijkerjasje, en wel met een rits. Deze draag ik in maat xl. Deze valt minder ruim dan het jasje met de knopen. Ook dit jasje kost 119,95.


En dan gaan we door naar toffe basic jurkjes die vaak terugkomen bij Tante: ‘Daphne Solid’. Deze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en valt heel ruim! Ik draag van deze jurk zelf maat m. De jurken kosten 89,95.


Ook heeft SoMuch te leuke vestjes van Tante ingekocht; ‘Cardigan Summer Frutti’ en jullie hebben vast het kersje al gespot, die samen met de mooie biesjes het vestje helemaal afmaken. De vestjes zijn er ook nog in het groen en zwart. Het vestje kost 64,95.

We gaan nog even door hoor… En wel met een beestachtige print! Ilona en Frederike dragen de jurk ‘Leopard’, Ilona in de kleur ‘Dark’ en Frederique in de kleur ‘Light’. Wat een stoere he! De jurk is voorzien met een rits knopen. De jurk kost 84,95. Ik draag de blouse en die is ook super gaaf, want deze heeft roze knopen! Ik draag haar in maat l. In combi met het rokje van King Louie (even een uitstapje wat merk betreft, want er was geen Betsy match) is het ook super tof. Het blousje kost 69,95.


Dan zijn er nog meer kersjes! En hier word ik wel super blij van. Ilona draagt de jurk ‘Sweetheart Cherrie Green’. Wat een heerlijk modelletje he! Deze jurk kost 89,95. Ook heeft SoMuch hiervan nog een super setje van ingekocht, Deze draag ik: ‘Top String Cherrie Blossom’ en ‘Skirt Cherrie Blossom’. De top draag ik in maat l en kost 44,95. De rok draag ik in maat xl en kost 49,95.

Hier staat het ‘Sporty Jacket Solid’ ook heel gaaf bij. Deze draag ik in maat xl. Ook heeft SoMuch deze in het groen, blauw en zwart. Het vest kost 79,95.


Ik draag trouwens steeds de legging ‘High waist legging’. En ik moet zeggen, ik vind ze super zitten! Vaak zijn de leggings van Tante mij te kort en te ruim bij de enkels. De leggings vallen ruim. Ik draag maat l. Ze zijn lang (en strak) genoeg en de legging gaat dus echt lekker over je buik heen. Legging foto’s zijn nooit zo charmant, maar voor jullie even een foto van het buikgedeelte genomen zodat jullie een idee hebben. SoMuch heeft ook nog de blauwe en de groene variant. Ze kosten 34,95.


Ilona heeft de jurk ‘Polly Botanical Bird Pink’ gepast. Wat is deze gaaf he! Een v-hals met een mooi kraagje en een prachtige print. De jurk kost 94,95.


Ook zijn er van deze print drie rokjes te koop bij SoMuch. Deze rokjes vallen lang, ze heten dan ook niet voor niks ‘Midi Skirt Botanical Bird’. De rokjes zijn er in het roze, blauw en zwart. De prijs van de rokjes is 64,95.

En zo komen we dan toch aan het einde… We hebben niet eens alles gepast, maar we waren al een flinke tijd bezig. Op de site van SoMuch kun je zien wat er nog meer te koop is. De eerste lichting van Tante Betsy is een feit! Ik ben erg benieuwd wat jullie eerste indruk is. Ik heb in ieder geval wat moois uitgezocht en laat ik jullie zeker nog zien. Ik heb een flauw vermoeden dat jullie wel kunnen raden wat er in mijn tas zit.


Binnie, ontzettend bedankt voor je gastvrijheid. Ilona, Frederike en Anneke jullie ook super bedankt voor de gezelligheid en het enthousiaste mee doen! Laten we heerlijk met z’n allen genieten van al het moois!

Veel liefs van Joyce

15 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s