Camping odysee longzip ❤️ Blutsgeschwister

Hebben jullie mijn vorige blog ook gelezen? Over deze te vrolijke set? Daar vertelde ik al dat ik een mooie combi voor ogen had om de set nu al te gaan dragen. En dat is dus het te gekke vest ‘Camping odysee’.


Toen ik de print ‘Shower flower’ zag, wist ik gelijk van deze print gaat er zeker wat komen! Het is gewoon zo’n super vrolijk printje met veel kleuren, en dat zorgt ervoor dat je het weer te gek kan combineren.

In deze print zijn een jurk, een rokje, een trui, een broek en een vest te koop.


Zoals jullie kunnen zien koos ik voor het vest.


Ik bestelde het vest bij Hippe Kippe. Ik heb Hippe Kippe al eens vaker benoemt in mijn blog. Er is super goed nieuws; afgezien van een webshop hebben ze nu ook een stenen winkel! Ze zijn gevestigd in Terborg en ik hoop zeker de winkel ook eens te bewonderen.

Het vest draag ik met mijn maat 44 in maat l. Over het algemeen draag ik van Blutsgeschwister maat xl. Van vesten wil dit nog wel eens een l zijn. Ik vind het persoonlijk mooi om dit vest aansluitend te dragen, vandaar dat ik voor de l heb gekozen. Van oksel tot oksel meet het vest 49 cm, de taille is 43 cm en de lengte is 88 cm.


Op het punt van de taille zit een zakje aan beide kanten.


Er zit een capuchon aan het vest. Het leuke is dat deze aan de binnenkant voorzien is van het printje ‘My garden’. Daar zou je het vest dus ook heel erg leuk mee kunnen combineren.


Misschien vind je het zelf wel eens lastig om comb’s te maken? Op de site van Blutsgeschwister geven ze ook altijd leuke combinatie mogelijkheden aan. Ik vind alleen dat er altijd nog meer opties zijn; zoals je kunt zien staat er één printje wat ik uit heb gekozen bij de verstelmogelijkheden, maar de andere twee printjes staan er ook gewoon super bij.


Het vest sluit zich door middel van een rits. Ik had het zelf wel leuk gevonden als het vest van twee kanten open had gekund, maar dat is niet zo.

Het vest loopt een klein beetje in een a-lijn. Ik laat foto’s zien met het vest open en dicht, het is op beide manieren leuk te dragen.


Zoals jullie misschien inmiddels wel weten heeft Blutsgeschwister altijd hele toffe details. Bij dit vest vind ik het absoluut de band die draailings loopt bij de armen. Een super stoer effect geeft dit.
Ben jij van de vesten? Ik vind het zelf echt ideaal; je kunt een vest snel aan en uit doen. Ook straks in de lente is een vest ideaal, voor de temperatuur verschillen die er dan zijn is een vest perfect. Eigenlijk draag ik het hele jaar door vaak vesten.


Hebben jullie al iets gaafs gespot in de collectie van Blutsgeschwister? Of misschien zelfs al gekocht? Ik ben inmiddels al aan het aftellen naar de volgende collectie van Blutsgeschwister. Hopelijk komt die ergens begin maart binnen. En tot die tijd stromen er ook genoeg andere leuke merken de (web)winkels binnen.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s