Sunshine Camp & Frischluftjunkie jupe ❤️ Blutsgeschwister

Hahahahaha de titel van deze blog, serieus daar word je toch al blij van. Je zult wel denken, waar gaat dit nu weer over? Zoals je al in mijn blog The beauty of freedom rope hebt kunnen lezen staat deze eerste collectie van Blutsgeschwister in het teken van op zoek zijn naar de natuur en klaar staan voor het volgende avontuur! En meiden, dat avontuur ga ik aan ook voor jullie!


Weet je wat het is als je blogt, dan moet je soms wel even je grenzen gaan verleggen. Want denken jullie nou serieus dat ik vroeger in de winter voor mijn lol in een shirtje naar buiten zou gaan? Als ken mij een beetje kent, want weet je dat ik een enorme koukleum bent, dus inderdaad ik ben mijn grenzen aan het verleggen en… ik vind het leuk!! Als het even lukt dan maakt ik graag buiten foto’s, maar in mijn uppie is dat wat lastig. Dit keer konden we nog voor de nieuwe storm zich aandient naar buiten, en oke…. het zijn niet echt ‘in de natuur’ foto’s geworden, maar lekker speels dat wel, en dat vind ik ook bij deze outfit passen.

Want wat een vrolijk geheel is dit he! De gele legging met rode appeltjes kocht ik, zoals je al hebt kunnen lezen, bij Bij Tante Pollewop. Ik draag de legging in maat xl, met mijn maat 44. Plat gemeten meet de band 40 cm.

Het rokje en het shirt bestelde ik allebei bij Love, Peace & Joy. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd. (De legging is overigens ook te koop bij Love, Peace & Joy). En ik was zeer blij verrast door het rokje, want deze kleur is in het echt nog veel mooier dan op de productie foto’s. Ik dacht dat het meer aan de rode kant was, maar het is meer de fuchsia kant op, geweldig!


Het is zo ideaal dat Love, Peace & Joy de afmetingen goed op de site heeft staan. Nou draag ik van Blutsgeschwister doorgaans dezelfde maat, maar als je nog niet zo bekend bent met dit merk of je twijfelt dan is dit ideaal. De afmetingen van het rokje kun je vinden in deze tabel.

De stofsoort van dit rokje heet ‘Leaf
love’. Love, Peace & Joy heeft deze rokjes ook nog in 2 andere printjes. Het model van dit dit rokje is echt ideaal vind ik, door de brede band draagt het rokje super fijn.


En let eens op die prachtige details die Blutsgeschwister heeft, want kijk nou hoe schattig dat roosje!


En dat te lieve roosje dat heeft het shirt ‘Sunshine Camp’ ook! Het shirt is verder bij basic, maar ik hou zo van deze shirtjes.


Het draagt heel fijn en doordat de print ‘Jungle flowers’ zo super is heeft het shirt ook verder niks nodig, behalve dat lieve roosje dan.


Love, Peace & Joy heeft dit shirt nog in een andere print te koop.

Echt, laat wat mij betreft de lente maar komen!


Ik heb al een oplossing gevonden om deze set nu al te kunnen dragen, maar die oplossing laat ik jullie graag zien in mijn nieuwe blog.

Veel liefs van Joyce

Het shirt kost 39,95
Het rokje kost 59,95

10 Comments

 1. Hier wordt je toch meteen vrolijk van! Leuke details, mooi print.
  Hier gisteren al even gesnoven aan de lente, met het bleke neusje in de zon in de tuin, wel mét jas! Ook Blutgeschwister maar eens in de gaten gaan houden…ik vind het prachtig!
  💖 Karin

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijke plaatjes! Als je de plaatjes gisteren hebt geschoten, had je nog enigszins mazzel: het was verrassend zacht. Maar dan nog: in je shirtje terwijl de omgeving in dikke jassen hoofdschuddend langsfietst… je moet het wel durven (en dat durf ik dus niet hahaha). Het is weer een hele mooie Joyce/Bluts set geworden! En wat is dit merk toch gaaf dat ze telkens weer een verrassend nieuw detail bedenken hè?! Op ‘the caravan of love’ zit ook al zo’n leukje😍.

  Geliked door 1 persoon

 3. Deze printjes zijn zo goed voor mijn humeur op deze stormachtige dag. De legging komt hoop ik in t groen mijn kant op. Maar nu vind ik die rok en t shirt ook top. Oef iets met keuzes maken.
  Lieve groet Ellen

  Geliked door 1 persoon

 4. Hahaha ja idd die mensen 🙈 ik merk dat ik er wel steeds meer aan wen ofzo, maar poeh we stond daar een flinke wind, maar heb het er graag voor over 😊
  Dank je wel weer voor je lieve woorden ❤️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s