Spring/Summer 2020 @SoMuch Fashion

Hoe leuk is het om naar de stenenwinkels te gaan en de nieuwe collecties te passen! Ook bij SoMuch stromen de nieuwe collecties binnen -letterlijk- toen wij er waren kwamen er wel 4 bezorgers binnen 1,5 uur tijd! Dit keer was ik samen op pad met jurkenzusje Kitty en zij heeft gezellig met mij mee gepast.

We laten jullie een aantal toffe dingen zien, die nu in de winkel hangen en op de website te bestellen zijn.

Kitty en ik dragen dezelfde maat, maat 44. Ik zal zoveel mogelijk proberen op te schrijven welke maat wij dragen.


Margot is een merk waarvan ik jullie al eens wat heb laten zien. Het is een uniek Deens merk, ik word er altijd erg blij van als ik het zie bij anderen. Ik heb zelf met name shirtjes van Margot, die dragen heel fijn. Kitty en ik hebben verschillende kledingstukken gepast. Deze toffe rok ‘Kickbutt Hotlove’ hebben jullie misschien al wel voorbij zien komen, maar wist je al dat SoMuch nu ook de korte variant heeft?


Zelf probeerde ik ook nog het shirtje van Blutsgeschwister ‘Sunshine camp’, past ook echt onwijs leuk bij elkaar! Het shirt van Blutsgeschwister draag ik in maat xl.

Kitty heeft ook nog de top ‘Black Darling’ op de rok gepast. Dit shirtje heeft SoMuch ook in het geel en oranje. Kitty draagt van de rok maat xl, de draagt de rok hoger als ik zoals je misschien wel kunt zien. Van het shirt draagt Kitty maat xl.

Een heerlijk retro jurkje van Margot is ‘Cissi Chessfarm’. Een zwart/wit geblokte print met echt een onwijs toffe kraag. Kitty draagt de jurk in maat 2xl.

Ik heb ook nog een heel gaaf jurkje van Margot gepast. Het heeft weer diezelfde citroenen erop staan. De jurk heet ‘Lemo Nova’. Ik draag de jurk in maat xl. En wow heb je het gezien? Die mouwen!! Die zijn echt te gek!

Bij SoMuch hangt nu ook een heel gaaf vest ‘Camping odysee longzip’ van Blutsgeschwister. Deze draagt zo fijn en is onwijs tof te combineren. Het vest draag ik in maat l.

Ik droeg nog een combi van Margot en Blutsgeschwister samen. Dit lijkt mij ook heel gaaf met een toffe geprinte legging erbij, maar voor nu zijn het mijn nogal witte beentjes geworden. De rok van Margot heet ‘Florsella’ en draag ik in maat 2xl. De top van Blutsgeschwister ‘Start with a Kiss’ draag ik in maat xl. Ik draag sneakers die ook te koop zijn van SoMuch . Ze zijn van ‘Sustain’ en vallen goed op maat. Ze zitten erg lekker trouwens!

Kitty heeft nog een jurkje van Cissi och Selma gepast. Het jurkje heet ‘Doris Kaleidoscoop’. De jurk heeft een hele mooie retro print. Kitty draagt de jurk in maat xl.

Ook is King Louie nog aan bod gekomen. Ik zag een te relaxte broek hangen die ik graag even wilde passen. De broek heet ‘Joni Pants Slub Sweat’. Ik draag de broek ik maat xl, dit had wel een maat kleiner gekund. De broek hoort ook wat hoog te vallen. Het blousje ‘Patty Blouse Namaste’ die ik erbij draag zit ook heel fijn. Ik draag hiervan maat l.


En dan nog Kitty en ik, beide in King Louie. Dezelfde print, ander model. Kitty draagt de jurk ‘Sheeva Dress Namaste’ en ik ‘Cross Dress Namaste’. Allebei dragen we maat l.


Het was weer onwijs gezellig en we hebben mooie dingen kunnen passen. Ik hoop dat jullie op deze manier ook weer mee hebben genoten. De volgende keer hou ik jullie zeker weer op de hoogte wat je allemaal kunt scoren bij SoMuch!

Ook is er op dit moment nog heel veel sale, dus zoek je nog iets leuks, kun je nu nog je slag slaan!

Veel liefs van Joyce

4 Comments

  1. Wat een heerlijke blok ,, zo heerlijk gluren naar al dat moois
    Nu wordt het kiezen voor het voorjaar 🌺🌹veel zin er in
    Heel leuk om te zien en te lezen 👍💐🤩

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s