The beauty of freedom rope ❤️ Blutsgeschwister

Pfffff dit waren toch wel zenuwslopende weken. De weken tussen de collecties in… Het is ook wel even goed om een soort van ‘break’ te hebben, maar joh… Nu kon ik toch eigenlijk een soort van niet meer wachten 😅. En de aftrap is dan nu echt hier, met de eerste nieuwe collectie van Blutsgeschwister!

En oooooh oooooohh yes!! Dit is een parel van een collectie hoor! De collectie ‘Der Natur auf der Spur’ Ligt geheel in mijn straatje. Het is weer keuzes maken, knopen doorhakken…
Afgelopen woensdag konden we de collectie al bewonderen bij Be You. Toen we binnenkwamen werd er nog druk uitgepakt, dat is toch voor een fan wel te gek hoor, het uitpakken van de dozen opzich is al een feestje. Gezellig samen met 2 jurkenzusjes al het moois bekijken, hoe gezellig is dat.

De jurk die we hier dragen heet ‘Rumbling rose robe’. Het is een te schattig jurkje, het zit heerlijk. De jurk is gemaakt van tencel

“Als de jeugd van de wereld met elkaar opschiet, zal er geen oorlog meer zijn”, concludeerde Robert Baden-Powell eens en zette de wereldwijde Scouting in gang. Wij geloven dat het niet alleen voor jongeren is; wij volwassenen moeten ook worden geïnspireerd door de deugden van de Scouts: trouw, eerlijkheid, behulpzaamheid en dicht bij de natuur zijn. Voor iedereen die denkt dat het vinden van een pad – of zelfs het juiste pad – wordt gedaan via digitale verbindingen, kunnen ze nu op een analoge zoektocht naar de oude Junior Woodchucks-gids gaan en herinneringen ophalen aan de goede oude tijd. Of het nu gaat om kamperen in de jaren 70 met veel vrijheid en liefde in de lucht, een avondje uit in een exotische jungle of een speurtocht op een pirateneiland – met deze collectie zijn we op zoek naar de natuur en altijd klaar voor het volgende avontuur!

Nu kun je de jurk dragen met bijvoorbeeld stoere boots
Dit avontuur is voor mij begonnen met de jurk ‘The beauty of the freedom rope’. Toen ik deze jurk zag was ik gelijk verkocht!De stof soort die ik draag heet ‘Apple picking’, zoals de naam het al
aangeeft en prachtige print met appeltjes.

De kleur is soms wat lastig vast te leggen op de foto’s, maar de balk hier boven geeft de kleur goed weer.

Ik paste de jurk eerst in maat xl, omdat dit mijn gebruikelijke maat is van Blutsgeschwister. Maar vooral op het heupgedeelte was ze voor mij te wijd. Op aanraden van mijn jurkenzusjes paste ik de l. Ik ben zelf nog wel eens wat onzeker over of het buikgedeelte dan niet te strak wordt, maar ik moet toegeven, de l zat veel mooier.

Straks in de zomer is de jurk super te dragen met schoentjes of slippers
De afmetingen van de jurk zijn: van oksel tot oksel 48 cm, de taille meet 40 cm en de lengte (die het voor mij echt maakt) is 1.35 cm.De jurk heeft een prachtige halslijn met een mooi kraagje. Het is allemaal prachtig afgewerkt met een biesje.In de taille zit een tussenband die daardoor je taille extra mooi uit laat komen.De mouwen zijn driekwart, met aan de onderkant een stiksel, wat er voor zorgt dat je een beetje een ‘pof idee’ hebt.Ik vind de achterkant van de jurk ook heel mooi afgewerkt.
Deze jurk is er in nog één andere print, namelijk ‘Scout vow’, met schattige duifjes.Ik ben heel benieuwd of jullie al een favoriet hebben gezien of misschien al gescoord, ik heb in ieder geval nog wel meer op mijn verlanglijstje staan 😊.Veel liefs van Joyce

De jurk kost 99,95

Be You heeft geen webshop, maar willen de jurk graag versturen voor je!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s