Mainline Alexa gnome skirt ❤️ Collectif

Jullie kennen dat vast wel; dat een jurkenzusje iets te geks laat zien en dat je dan denkt whaaaaaa dat wil ik ook!! In mijn geval was het dat Natasja (je weet wel van Beautyspots.nl) een te gekke rok liet zien van Collectif. Het enige punt voor mij was dat de kleur voor mij niet geschikt is… Dus ach ja… Pech gehad dus.

Maar dusssss…. Je kunt het toeval noemen of niet, maar de volgende dag plaatste Binnie van SoMuch Fashion gewoon twee foto’s op Facebook: één van de rok die Natasja heeft en nog een met een kabouter print!!

Jaaa dat hoef je natuurlijk geen twee keer te laten zien: een kabouterprint!! Te gek!!! En nog heel ‘toevallig’ had ik gister met een jurkenzusje afgesproken om naar SoMuch te gaan, dus zou ik de rok mooi kunnen passen, want geen idee of ze me zou staan…

Samen met mijn jurkenzusje stonden we gelijk te stralen, want wauw wat een te gekke rok is dit 😍.

Zoals je kunt zien draag ik de rok hoog. Ze gaat dus helemaal over je buik heen.

Inclusief heerlijke zakken 🤗

De rok valt klein, ik draag maat xxl met mijn maat 44. De rok rekt niet mee. De rok is gemaakt van 97% katoen en 3% spandex.

Het bovenste gedeelte meet 44 cm en de lengte is 76 cm. Ideaal ook voor mijn lange benen.

De hengels aan de rok vind ik heel tof. Het is wel even wennen, het zakte wat af, maar je kunt de hengels ook stellen, zodat ze wat strakker zitten. Maar toen ik de productie foto’s beter bekeek zag ik dat dlze de hengels op de rug kruisen 😂. Dus dat lijkt me een betere optie, maar heb ik dus niet vastgelegd op de foto’s 🙈.

Je kunt er ook voor kiezen om de hengels eraf te halen. Dit wil heel makkelijk, omdat je ze vast maakt met knoopjes.

Ik combineer de rok met een bloes van King Louie die helaas is uitverkocht bij SoMuch. Maar heb je dat toffe shirt gezien met stippen? Die is van Danefae en staat er ook te gek bij.

Uiteraard kun je de rok ook combineren met een effen shirt. Er zitten genoeg kleurtjes in de print en allemaal even leuk om erbij aan te doen.

En hebben jullie die toffe panty gezien? Die is van Margot! Het paddenstoel effect wordt mooi benadrukt zo 😊.

Ik heb allemaal andere combinaties in mijn hoofd, dus hou daarvoor mijn Instagram en Facebook in de gaten.

Bij SoMuch Fashion zijn nog enkele maten verkrijgbaar van de rokken, dus niet al te lang wachten als je nog zo’n tofferd wil scoren! Nu nog in de sale ook nog 🤗.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s