Bibliss Gouda uitje

Op moment van schrijven zit ik in de trein, woorden dwarrelen door mijn hoofd, maar vooral zit ik vol met gevoel. Gevoel van blijdschap, gevoel van dit moet ik gelijk kwijt… Ik ga gewoon verder met gevoel schrijven, want dat verdient deze dag ❤️.

Deze dag die begon met een treinreis, van bijna 2 uur, maar Gouda. Gouda, als ik die stad hoor denk ik gelijk aan ‘Bibliss’. Het is nogal een tick van mij dat ik namen van plaatsen combineer met de winkel die je daar kunt vinden. Gouda werd het vandaag, lekker in het midden, want ik had afgesproken met jurkenzus Monique.

Inmiddels was dit de derde keer dat we elkaar echt zagen en wat bijzonder is dat toch, dat je dezelfde passie deelt. We worden allebei happy van mooie gekleurde kleding en wat heerlijk dat je dan ook samen kunt passen.

Het enige gevoel wat minder is, is dat dat van whaaaa ’t is veel te kort!! Voor mijn gevoel hadden we nog wel uren bij Blibliss Gouda kunnen blijven en ons geen enkel moment verveeld hebben, want wat kom je daar in een warm bad ❤️.

Wat een welkom gevoel, een relaxtheid gewoon. Petra, die ook actief is in de Blutsgeschwister groep, en werkt bij Blibliss, was speciaal naar de winkel gekomen om ons te kunnen zien. Wat vormt zij, samen met Emile, die de eigenaar is van Bibliss Gouda, een geweldig team! Ik mag wel zeggen dat er gewerkt wordt met passie, en dat stralen deze lieve mensen allebei uit.

Emile vertelde hoe het allemaal is begonnen, wat een bijzonder verhaal; van meubelmaker naar het gezicht achter Bibliss Gouda. Daar zaten nog wat stappen tussen, Emile heeft het zo mooi opgebouwd en houdt zich inmiddels staande tussen de kleurrijke kledingwinkels, die tegenwoordig toch hoofdzakelijk gerund worden door vrouwen. Hij heeft mij geraakt door de liefde en passie die hij uitstraalt voor ‘de zaak’.

“Bibliss is ontstaan in 1986, ik werkte toen al als vertegen woordiger in de kleding, en nam de stap naar een eigen winkel, daar ik toen al hele kleurige kleding, tikkeltje alternatief had, en ik mij hierbij goed voelde ben ik dit blijven doen. Dit blijft iets waar mensen vrolijk van worden.”

“Ik (Emile Veugelers) draai de winkel met 2 fantastische medewerksters Ria en Petra, die heel begaan zijn met de winkel als mede de klanten.”

“Onze en mijn passie is om kleding te verkopen waar vrouwen zich prettig, mooi, en sterk in voelen, zo veel mogelijk natuurlijke stoffen, en waar je na jaren dragen nog mee gezien mag worden.”

“Ook de diversen stijlen vind ik leuk, van merk, gala, of alternatieve kleding, zowel de klant als wijzelf blijven ons verrassen.”

“Wij verkopen King Louie , Tante Betsy, Fox’s , Tranquillo, Heart, Ato Berlijn, Normaal Crazy, Chapati, Ragwear, Anna & Lena, Billy B, en dan vergeet ik er nog heel wat.”

“Ik doe mijn werk met steeds meer plezier, geniet, alles lijkt op zijn plek te vallen, er moet niks meer.”

Voor de oplettende lezer die mij al al wat langer volgt; inderdaad heb ik al eerder een blog geschreven over Bibliss, maar dat was Bibliss Dordrecht. Emile en Louie zijn broers van elkaar en zetten Bibliss op hun eigen persoonlijke manier neer.

Bibliss Gouda heeft ontzettend veel te bieden wat merken, maar ook wat stijl betreft. Het mooie aan de winkel is juist deze mix en zorgt ook voor een publiek wat verschillend is. Dat is super toch, ieder is uniek op z’n eigen manier.

De winkel werd druk bezocht met andere vrouwen en hoe tof is het dan dat er ineens iemand van de Blutsgeschwister groep staat! Beppie wilde graag met ons op de foto en natuurlijk gingen we als Bluts fans in stijl 🤗.

En ook was er nog een andere dame, zo heerlijk spontaan stonden we ineens met elkaar voor de camera 🤗. ‘Jurkjesland’ is mooi.

Ik kijk echt zo terug op een geweldige dag, en echt gaaaa gaaaa op naar Blibliss Gouda, want wat is het een heerlijke winkel met een super fijne, lieve en warme sfeer ❤️. Bedankt lieve Emile en Petra voor jullie gastvrijheid!

Veel liefs van Joyce

7 Comments

  1. Ik had je graag willen zien zitten in de trein, met een grote grijns typend op je mobieltje, af en toe wiebelend van de napret😃. Wat heb je weer een leuke dag gehad. Fijn dat we weer mochten meekijken😘

    Like

  2. Wat een heerlijk vrolijk blog! Wat een prachtige winkel is dit met voor elk wat wils! En wat Superleuk dat jij er zo van geniet, dat breng je wel over in dit blog!
    Knuf!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s