Kitsch Kitchen Amsterdam

Al jaren ben ik fan van Kitsch Kitchen, het is voor mij bijna niet mogelijk dat jullie hier nog nooit van hebben gehoord. Ons interieur is altijd al kleurrijk geweest en ook was ik altijd al wel van de aparte dingen. Zo heb ik jarenlang de agenda´s gehad van Kitsch Kitschen en baalde enorm toen bleek dat de agenda´s niet meer gemaakt werden.

Het tafelzeil is mijn favoriet, ook die ligt bij ons al jaren op de tafel. En ook heb ik eens een tas gehad met die te leuke printjes. En als je in de binnenkant van onze kasten een kijkje neemt zie je het super leuke plakplastic.

En zo kan ik nog wel even doorgaan; de tafels van beide dochters heb ik met Kitsch Kitchen zeil en plakplastic opgepimpt en ook onze tuin heeft een speciale look gekregen door Kitsch Kitschen.

Maar wisten jullie dat Kitsch Kitschen nog véél meer leuks heeft?? Toen ik in Amsterdam was kón ik dan ook niet anders dan naar de Pop-up store (Haarlemmerdijk 48) gaan! En oooh daar heb ik zeker geen spijt van gekregen, wat een te gekke winkel!

“Kitsch Kitchen is een Nederlands bedrijf, dat in 1994 is ontstaan uit een passie voor reizen en kleurrijke woonartikelen . De Kitsch Kitchen collectie is een mix van producten uit verre landen en exclusieve ontwerpen, vaak van gerenommeerde ontwerpers en illustratoren uit binnen- en buitenland. Vrolijk, kleurrijk en praktisch zijn de steekwoorden. Wij willen dat jij blij wordt van onze producten.”

Wat een heerlijk geheel de winkel van Kitsch Kitschen! De kleuren spatten er natuurlijk vanaf! Hier voel ik me gelijk helemaal thuis. En overal zijn prachtige spulletjes te zien.

Uiteraard is het tafelzeil ook te vinden in Amsterdam, maar er is zoveel meer! Kussens, vasen, kandelaars, mokken, paraplu’s, kaarten, tassen, speelgoed… Teveel om op te noemen!

Ik zou zeggen, de foto’s spreken voor zich 🤗.

Hou jij van een kerstboom met veel kleur en unieke hangers? Dan ben je bij Kitsch Kitschen ook aan het goede adres!

De pop-up store is er nog tot het einde van deze maand. Dus echt, ga jij in de decembermaand nog naar Amsterdam sla deze te gekke winkel dan niet over! En hou de Facebook pagina van Kitsch Kitschen goed in de gaten, want regelmatig popt er winkel op in Amsterdam!

Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan de webshop, daar is al het moois ook te krijgen.

Veel liefs van Joyce

8 Comments

  1. Kitch Kitchen is bijna zeker de kick-starter geweest van mijn kleurrijke huis. Ook had ik zo’n fijne kleurrijke schoudertas. Maar stiekem heeft Rice.dk het over genomen… ook mooi. Maar ik ga toch maar gauw weer hun FB volgen. Word weer heel blij van wat je hier laat zien❤️

    Like

  2. Heerlijk vrolijk, ging vroeger heel vaak in Arhem naar een winkel met hun spullen en kwam meestal met iets thuis. Na meerdere tassen te hebben gehad van hen heb ik nu alleen nog een klein tasje maar t blijft leuk

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s