Dress Alsafi ❤️ Tranquillo

Het is helaas alweer zover; mijn laatste blog voor Tranquillo van dit seizoen. De weken zijn voorbij gevlogen en de blogs dus ook. Ik heb voor jullie het jurkje ‘Alsafi’ als laatste bewaard en ik kan jullie vertellen dat dit de aller grootste uitdaging voor mij was op bloggebied. Eigenlijk moet ik zeggen op mix en match gebied.

Ik word door sommige van jullie wel eens ‘De Koningin van het mixen en matchen’ genoemd. Dit vind ik zo een ongelooflijk groot compliment! Maar met dit jurkje oooeeeh had deze ‘queen’ het daar wel een beetje lastig hoor, maar ik hou wel van een uitdaging, dus die ben ik dan ook aangegaan 😊.

Toen ik de kleding uitzocht bij Tranquillo vond ik het belangrijk dat de kledingstukken ook bij mijzelf passen, wat model betreft en wat printjes en kleur betreft. Maar het is wel zo tof om jullie ook zoveel mogelijk printjes te laten zien die Tranquillo in de collectie heeft.

Natuurlijk laat ik de verschillende printjes wel zien op de productie foto’s van Tranquillo, maar het echt ‘aan’ zien, bij bijvoorbeeld mijzelf, is toch ook wel soms anders dan op een foto die je in een webshop ziet. Ik heb niet alle printjes uitgekozen, omdat gewoonweg niet alles bij mij past.

De print ‘fire’ die ik vandaag laat zien, wilde ik jullie ook heel graag laten zien. En ik ben blij dat ik daar voor gekozen heb, want dit is zo’n printje die je toch beter ziet in ‘real life. Op de foto’s van ver weg zie je bij dit jurkje bijna geen printje namelijk, dus ik heb ook wat close up foto’s gemaakt, zodat jullie de print goed kunnen zien.

Ik denk dat deze jurk ook met okelgeel heel tof te matchen is, aangezien ik daar geen legging van heb, maar even laten zien met onze bank 😊

Deze jurk kon ik niet combineren met een andere print van Tranquillo, dus ik heb gekozen voor effen leggings en een panty. Met verschillende schoenen geeft het heel verschillende looks. En dat was dus mijn uitdaging! Combineren met wat voor handen is, en ik mix en match veel met printjes, dat is het dit keer dus niet geworden, wat het ook weer bijzonder maakt 🤗.

De jurk zelf heeft weer zo’n prachtige overslag bij de kraag.

Verder is het model vrij eenvoudig; lange mouwen en aardig recht toe, recht aan. Maar is aan de zijkanten zo mooi gerimpeld. En dat maakt het toch weer een uniek model!

Het materiaal van de jurk bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. Ik draag het jurkje in maat l, wat van oksel tot oksel 50 cm meet. De lengte van de jurk is 1.01 cm. Voor 65,90 kun je deze heerlijke jurk scoren.

Is dit niet jouw kleur en/of print, dan is er nog keuze uit navy en petrol.

De print ‘petrol’ heb je al eerder kunnen zien in mijn andere blogs. Als je die gemist hebt en het leuk vindt ze terug te lezen, kun je die hier vinden.

En dan zit het er dus op. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de super leuke reacties, de vragen en ook de berichtjes dat jullie iets moois van Tranquillo hebben aangeschaft! Daar word ik super blij van. Nogmaals bedankt!

Veel liefs van Joyce

De verkooppunten van Tranquillo kun je hier vinden.

12 Comments

  1. Wederom met vlag en wimpel geslaagd. Leuk model jurk is dit toch door verschillende benen en voeten steeds weer anders. Respect hoe je t steeds weer verzint.
    Zie al weer uit naar de volgende ronde.
    Liefs Ellen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s