Bellatrix ♥️ Tranquillo

De koude dagen zijn inmiddels echt wel aangebroken. Ik heb jullie al een prachtig vest laten zien in de Blog Winterlove ♥️ Tranquillo. En vandaag wil ik jullie ook zo’n super vest laten zien. Het is er één van een heel ander soort, maar wat ik zo gaaf vind is dat je dit vest straks ook als tussenjas kunt dragen. Twee in één is altijd goed.

Het vest heet ‘Bellatrix’ en is verkrijgbaar in de kleur ‘Forest’ waar ik voor gekozen heb, dit is een prachtig groene kleur.

Ook is het vest er nog in de kleur ‘Indigo’.

Het zal misschien geen verassing zijn, dat als je mijn blogs volgt, ik dit vest draag in maat l. Tranquillo is echt een heel maatvast merk. Van oksel tot oksel is het 53 cm. Het vest is 96 cm lang.

Er zit een toffe capuchon op die van de binnenkant gevoerd is. Zo leuk dat je dan dit vest ook met andere kledingstukken met ditzelfde printje. Die heb je bij mij ook al kunnen spotten in twee blogs.

Het vest gaat dicht met een dubbele rits en vervolgens kun je de knopen nog dicht doen.

De zakken die erin zitten kun je dichtdoen met een rits.

Het vest is gemaakt van 100% polyester en kost 79,90.

Ik vind het vest zo mooi getailleerd. En oh had ik al gezegd dat de stof van de binnenkant zo heerlijk zacht is ☺️.

Ik neem aan dat jullie ook naar het label kijken als je een kledingstuk gaat wassen. Ik vind het zo tof dat deze zin in de labels van Tranquillo staat: “Wear meout, mend me, pass me on. Dress sustainably♥️”.

Dit vest kun je scoren bij een verkooppunt van Tranquillo. Weet je niet zo goed waar Tranquillo te vinden is, kun je hier de stenenwinkels en de webshops vinden.

Veel liefs van Joyce

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s