Shinen in Tranquillo

Oh wat heb ik jullie toch al een moois mogen laten zien van de Herfst/winter collectie van Tranquillo! En als jullie het goed vinden ga ik nog even door hoor. Het valt me op dat deze collectie heel goed met elkaar te combineren valt. Ik probeer dat al wel te laten zien in mijn blogs, maar met name op mijn Facebook pagina en Instagram account laat ik jullie die combi’s zien.

Het is zo leuk om te zien dat iemand spontaan 3 leggings heeft besteld of dat er een berichtje staat “Ik krijg mijn bestelde vest vandaag binnen hoor”. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven dan dat ik dat doe.

Vandaag ook weer zo’n toffe set! Deze 3 kledingstukken kun je ook weer allemaal apart van elkaar dragen. De legging ‘Meduna’ hebben jullie inmiddels vaker kunnen spotten in mijn blogs Winterlove ❤️ Tranquillo en Denim Style ❤️ Tranquillo. Ook dit keer kan ik deze legging perfect combineren.

Zoals jullie zien is het shirt exact dezelfde print. De print wordt ‘red’ genoemd. Het shirt wat ik draag heet ‘Ersa’ en voor de oplettende kijkers en lezers onder ons, ik heb dit model al eerder laten zien.

En wel in mijn allereerste blog van dit seizoen: Rok Camilla & shirt Ersa ❤️ Tranquillo. Maar wat een ander soort print is dit he. Je krijgt er dus ook een ander effect door.

Het shirt draag ik met mijn maat 44 in maat l. Van oksel tot oksel meet dit shirt 48 cm.

Ik vind de hals zo fijn. Tranquillo heeft echt mooie shirts voor de winter. Veel met een wat hogere halslijn. Het is absoluut niet benauwd of dat het opgesloten voelt. Het materiaal bestaat uit 95% organic cotton en 5% elastaan. Het shirt kost 45,90.

En ja, jullie hebben vast al gespot dat dit rokje (‘Alkes’) wel heel goed bij de legging en het shirt past. In het rokje zijn de biesjes van de zakken namelijk hetzelfde stofje als die van het shirt en de legging. Neemt natuurlijk niet weg dat je het rokje nergens anders kunt combineren en dat ga ik nog wel bewijzen op Facebook en Instagram 😉.

Dit is toch wel een rokje naar mijn hart. De stof waarvan het rokje gemaakt is, het model, hoe het rokje draagt. Echt helemaal mijn ding! En dan die kleur! Het is gewoon een heerlijk basic rokje. Voor het rokje betaal je 49,90.

Dit rokje is er trouwens ook nog in de kleur zwart, mocht je dat leuker vinden.

Het rokje draag ik ook in maat l. De band van het rokje meet 43,5 cm en de lengte van het rokje is 47,5 cm. Het rokje is 100% organic cotton.

En zoals jullie net al hadden kunnen zien, het vest, zeg maar het prachtige vest ‘Altais’ past hier ook zo perfect bij! Inmiddels heb ik het vest goed kunnen testen en echt he, wat een heerlijk vest is het!

Heb je de blog gemist over dit vest, dan kun je dit terug lezen in Winterlove ❤️ Tranquillo daar vertel ik er alles over!

Heb jij inmiddels al eens een verkooppunt van Tranquillo gespot? Mocht je geen idee hebben, dan kun je hier alle verkooppunten vinden, zowel de stenenwinkels als de webshops.

Veel liefs van Joyce

Het rokje en de legging heb ik ontvangen voor mijn blog ❤️

10 Comments

  1. Door jou kijk ik er ook steed vaker naar 😉
    Hoop het merk een keer in een stenen winkel te kunnen passen, ben vooral benieuwd naar de legging(en het spijkerrokje van laatst), het shirt zal wel passen (zó fijn dat je de afmetingen erbij zet!), de legging weet ik niet, mijn benen zijn wat ‘groter’ zeg maar… 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een zalige combi, weer 😍. Ik ben dol op rood ❤️ en blauw 💙…. En het staat je geweldig 🤩👌🏻. Dat shirt, hè… Dat vind ik dus in rood heel anders eruitzien dan de andere kleurstelling. Daarbij had ik, nee echt niets voor mij. Maar deze zou ik mezelf nog in kunnen zien. Grappig hoe een andere print/kleur een kledingstuk helemaal kan veranderen 😊😊😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s