Dress Loretta ❤️ Tranquillo

Toen ik de nieuwe collectie van Tranquillo zag, was het even uitvogelen wat en hoe, en hoe en wat. Ik vind dit namelijk een super collectie 👌. Maar dit jurkje mét zakken mocht absoluut niet ontbreken. Echt heerlijk als je je handen ergens in kwijt kunt.

En dat niet alleen, het blijkt ook een jurkje te zijn die heerlijk zit. Ik mag bij deze toch wel zeggen dat Tranquillo een heel fijn draagcomfort heeft. De stoffen en de modellen zijn gewoon super.

Graag vertel ik af en toe toch nog even iets over de achtergrond van Tranquillo. Ook omdat ik sinds vorig jaar nieuwe volgers erbij heb gekregen (super bedankt daarvoor), het is toch gaaf om te weten hoe de kleding gemaakt wordt! “Tranquillo is het bewijs dat fashionable, fair en organic prima samengaan. Het Duitse label maakt modieuze collecties van biologisch- en GOTS-gecertificeerd katoen (of andere duurzame stoffen). GOTS is een internationaal keurmerk voor biologische textiel. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een verantwoorde wijze gebeurt. Er is geen sprake van kinderarbeid, werknemers werken onder veilige omstandigheden en krijgen een eerlijk loon. Ook stelt het keurmerk strenge eisen aan fabrieken omtrent het gebruik van schadelijke chemicaliën en moet er zuinig met water en energie worden omgegaan.”

Dat is toch een prachtige toevoeging als je het verhaal achter je jurkjes weet! Het jurkje wat ik vandaag laat zien is het jurkje ‘Loretta’. De kleur heet ‘navy’, wat gewoon een heel toffe retro print heeft. Met mijn maat 44 draag ik van Tranquillo maat l. Van oksel tot oksel meet dit jurkje 52 cm en het jurkje is 1 meter lang. Het jurkje kost 65,90.

Wat ik zelf fijn van dit jurkje vind, is dat het wat ruimer om je heen zit, nergens wat strakker. Tranquillo doet dit super goed vind ik. De kleding zit heerlijk!

In de taille zit een soort van band, die het jurkje wat breekt.

De mouwen van het jurkje zijn aan één kant wat gerimpeld; wat een mooie toevoeging.

Ik combineer het jurkje weer met zo’n toffe legging van Tranquillo. In mijn vorige blog Denim Style ❤️ Tranquillo kun je alles over deze legging lezen. En als je die blog nog niet gelezen hebt, is dat sowieso wel even leuk om te doen, omdat ik daar ook te gekke kledingstukken laat zien.

Tijdens het maken van de foto’s ‘moet’ ik ook altijd even gek doen ofzo. Mijn jongste dochter was ook mee en dit was zo’n hilarisch moment dat ik die jullie niet wil onthouden. Net of er een één of ander zwevend iets aankomt.

Het vest ‘Altais’ wat jullie op de foto zien is ook te gek he!! Daarover heb ik uitgebreid geschreven in de blog Winterlove ❤️ Tranquillo en is ook echt de moeite waard om nog even te lezen als je dat nog niet gedaan hebt.

Het jurkje is nog verkrijgbaar in twee andere kleuren: Forrest en Red.

Er zijn best veel verkooppunten van Tranquillo in Nederland, heb jij er al één gespot? Je kunt de verkooppunten hier vinden.

Veel liefs van Joyce

7 Comments

  1. Super leuke jurk en je foto’s zijn altijd leuk of iets met een grappig iets.
    Heerlijk om te lezen en ik moet dan altijd wat schrijven zodat je ook weet dat ik het lees. Bedankt weer. Fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijke plaatjes Joyce!! En jouw dochter als ‘jas-spookje’, met nog net dat voetje… hilarisch🤣🤣🤣.
    Tranquillo bewijst keer op keer dat mooi, modieus, eko, fairtrade fashion, duurzaam en scherp geprijsd meer dan prima samengaan!!! Deze set staat je te gek!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s