SoMuch Fotoshoot

Wat maak ik toch echt onwijs toffe dingen mee de afgelopen tijd. Het is soms voor mezelf nog niet helemaal te bevatten ofzo. Bijna twee jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan en ben ik gaan schrijven, bloggen dus; over kleurrijke kleding en accessoires Ik ben ‘op uitje’ gegaan en gaan schrijven over stenenwinkels en webshops waar vrouwen zoals jij en ik vrolijk van worden.

Omdat ik toen nog niet zolang geleden verhuisd was van Groningen naar Steenwijk was het voor mij een hele mooie aanleiding om nieuwe winkels te zoeken. Ver weg, maar ook zeker in de buurt. En wat heb ik een geluk dat de grote topper, SoMuch Fashion, heel dicht bij is🤗.

Het is eigenlijk niet meer mogelijk dat jullie deze stenenwinkel (én webshop) niet kennen, want SoMuch is wel een soort van begrip in jurkjesland. Inmiddels leer ik Binnie steeds beter kennen en het is heerlijk om daar binnen te mogen komen, al het leuks te passen en daarover te mogen schrijven.

En nu is er toch weer iets tofs op mijn pad gekomen; samen met nog 7 andere dames mocht ik afgelopen maandag meedoen met een fotoshoot voor SoMuch Fashion! Nou echt whaaaaa dat is toch wel te gek hoor, als je hoort dat je mee mag doen.

Het moment dat je de euforie ook met de andere dames kunt delen is super tof. Iedereen vind het natuurlijk toch best wel een beetje spannend, maar heeft er vooral erg, heel ontzettend veel zin in.

En het leuke is, dat ik jullie een kijkje achter de schermen mag geven, zodat jullie op deze manier mee mogen genieten.

Het was gelijk een heel relaxte sfeer in de winkel en we begonnen gelijk spontaan te passen. Alles wat ik gepast heb was gelijk bingo, dus dat was wel heel makkelijk eigenlijk. Ook bij de andere dames ging het op dezelfde manier. Binnen no time hadden we setjes gemaakt en waren we klaar om in de make up te gaan.

Ida, de zus van Binnie, heeft ons bijna allemaal in de make up gezet. Niks was verplicht, dus zonder make up was ook helemaal prima. Gaan zoals jezelf was het belangrijkste. En wat zo tof is dat we allemaal ‘gewone’ vrouwen zijn; in allerlei soorten en maten, kort en lang, blond en donker, kort haar en lang haar. Precies het publiek wat bij SoMuch te vinden is.

Toen de fotograaf arriveerde was het tijd om op pad te gaan. En echt… we hebben ons, net als echte modellen, er dapper doorheen geslaan, want ooohhhh het was koud!! Vooral gedachten van warmte en zon hielden we ons voor 😅, maar dat hielp me niet echt 😂.

Ter afwisseling gingen we ook nog binnen foto’s maken en ik kan je vertellen dat het een welkome afwisseling was.

Natuurlijk ben ik het wel gewend om op de foto te gaan, maar dat doe ik óf in mijn uppie óf met mijn man. En het is wel degelijk iets anders dan dat je voor een fotograaf staat. Mijn man klikt gewoon heel wat af en dan zit er altijd wel wat foto’s tussen, want heus ik sta echt niet altijd ‘mooi’ op een foto.

De fotograaf was een heel relaxte gast en het liep eigenlijk wel gewoon vanzelf. Op het einde werden we ook nog gefilmd, dat was wel even wat anders hoor. Ik moest een paar keer overnieuw en ik ben dan ook heel benieuwd wat het resultaat geworden is.

Er hangt nog zo ontzettend veel leuks in de winkel! Ik heb nu weer eens Margot jurkjes gedragen waarvan ik dacht dat ze me te kort zouden zijn, maar dat was dus niet zo.

Doe ook eens ‘gek’ als je in een winkel bent, stap uit je confort zone en probeer gewoon eens iets anders, wie weet kom jij dan wel zo’n onverwachts pareltje tegen ❤️.

Foto gemaakt door de fotograaf

De foto’s kun je dus spotten bij SoMuch, dus hou Facebook in de gaten, dan zie je alle mooie dames inclusief mijzelf voorbij komen en kun je het eindresultaat bewonderen.

Veel liefs van Joyce

De foto’s zijn gemaakt door ‘Idastyle’ en Sietske, tenzij anders vermeld

20 Comments

 1. Wat gaaf omdat eens te doen. En wat een supermooie foto’s staan er al in je blog. Dat kan niet anders dan dat de andere foto’s ook erg tof zijn. Kus Esther

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk inspirerend weer😊 superleuk dat je dit mocht doen. Ik herken je gevoel wel dat het soms positief overweldigend kan zijn wat je dan op je pad tegenkomt, heeeeerlijk!

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat een super leuke ervaring en wat een pracht van een foto’s heb ik van deze dag al kunnen bewonderen. Jullie zagen er stuk voor stuk mooi uit. Leuk dat je dit kunt en wilt delen met ons

   Geliked door 1 persoon

 3. Super, wat een avontuur! En van wat ik nu al voorbij zie komen, nu bij jou maar ook al op de Somuch pagina, ziet het er allemaal zo leuk uit. En wat je zegt, de herkenning van ons, de mooie “gewone” vrouw.
  Leuk dat ook jij mee mocht doen Joyce! ❤

  Geliked door 1 persoon

 4. Top gedaan Joyce en super dat je mee wou doen. Het resultaat is echt geweldig en ja vrouwen die herkenbaar zijn voor iedereen is t fijnst. Je ziet jezelf de komende weken wel voorbij komen en thx voor deze blog, toppie🌸🙋🏼

  Geliked door 1 persoon

 5. Ohhh, dát lijkt me gaaf! Eens een echt model zijn. En dat Margot-japonneke? Zo’n mooierd! Leuk hoor Joyce, wat je allemaal overkomt. Het is je meer dan gegund. Je doet het allemaal “maar” naast je baan in de kinderopvang én je mooie gezin. Echt top!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s