Denim Style ❤️ Tranquillo

Mijn missie is geslaagd dit seizoen! Wat nog ontbreekt in mijn kast is een spijkerrokje. Het ´probleem´ van spijkerrokjes, is hetzelfde probleem als een spijkerbroek; de band is te stug, dus dat vind ik niet lekker zitten rondom mijn buik en dan vormt er zich zo’n rol overheen wat ik niet zo prettig vind.

Zo’n stoel in de bieb kun je toch niet weerstaan 😊

Tranquillo heeft dé oplossing! Tranquillo heeft namelijk een spijkerrokje met een elastische band in de collectie! Ze doet mij een beetje denken aan een zwangerschapsrokje. Die hebben eigenlijk precies hetzelfde idee met de elastische band én ze hebben hetzelfde effect: het zorgt ervoor dat het heerlijk zit.

Ik hoop door mijn foto’s te laten zien dat je een goede indruk krijgt. Het jeans gedeelte van rokje ‘Melaina’ is gemaakt van 98 % organic cotton en 2% elasthan. De band bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthan. Ik draag het rokje in maat 44. Dit valt dus precies goed op maat, aangezien ik ook maat 44 draag. De lengte van het rokje is 54 cm. Het rokje kost 55,90.

De band van de rok kun je dubbelvouwen. Dit vind ik zelf het fijnst om te dragen, maar je zou de band ook omhoog kunnen klappen, zodat de band over je buik gaat. De band, dubbelgevouwen is 40 cm. De band van mijn legging is vaak 39/40 cm, zo kun je goed vergelijken welke maat geschikt is voor jou.

Het rokje heeft een A-lijn model. Leuk detail zijn de 2 zakjes in het rokje en onderaan het rokje zit een strik lint.

Ik combineer het rokje met een super mooi shirt (Izanami) waar jullie het printje al hebben kunnen spotten in mijn vorige blog Winterlove ❤️ Tranquillo. Ik had natuurlijk voor een andere print kunnen kiezen, maar joh… ik ben gewoon helemaal fan van deze print 🤗. Het shirt is er nog in de kleur ‘navy’, die is gewoonweg te saai voor mij en de andere print ‘fire’ die komt nog een andere keer aan bod.

Tranquillo heeft echt heel veel verschillende shirts in de collectie, waarom ik voor deze koos? Zie je die halslijn? Dat is toch super apart! En apart daar hou ik wel van. Ik heb nog nooit eerder zo’n overslag gezien, dus ik wilde dat heel graag in het echt bewonderen.

Hoe zit dat nou precies? Zit het wel lekker etc. Om de eerste vraag te beantwoorden; ik heb even een foto van de binnenkant gemaakt, dan krijg je al aardig een idee van hoe het werkt met de overslag. Ik zat eerst alleen even te kijken van hoe ik het ‘kraagje’ zou dragen omhoog, naar beneden gevouwen. Je moet er eigenlijk een beetje mee spelen en dan zul je zien wat jij fijner vindt dragen.

Tranquillo heeft vaak wat hogere halzen in de collectie. Voor een wintercollectie vind ik dit echt heel fijn. Het is zo lekker warm. Als je een warmbloedig typje bent, dan weet ik niet of dit model wat voor je is, maar niet getreurd, Tranquillo heeft hele andere mooie shirts in de collectie, ook nog in deze pint (mocht je er net zo fan van zijn als ik).

Het shirt draag ik in maat l, deze meet van oksel tot oksel 50 cm. Het materiaal bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthan. Het shirt kost 45,90.

Kan ik jullie gelijk nog een kledingstuk met deze print laten zien. Tranquillo heeft namelijk ook ondergoed! Leuke onderbroeken met bijpassende hemden. De onderbroek heb ik zelf niet, maar ik wil wel graag dit hemd laten zien , die je dus echt ook prima als top kunt dragen in de zomer.

Of leuk voor nu onder een jurk, waarbij je nog een stuk van je hemd kunt zien. Ook dit hemd is er in verschillende printjes.

Ook het hemd (Merga) draag ik in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 47 cm. Het materiaal bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthan. Het hemd kost 27,90.

Inmiddels heb je al 2 toffe leggings kunnen spotten. ‘Meduna’ dat is de naam van de legging. Ze zijn er in verschillende printjes. De rode met blauw, oranje en wit heb je al kunnen spotten in mijn vorige blog.

Het andere printje heet ‘Forrest’ en heeft een prachtig groene ondergrond. De legging draag ik in maat xl.

De band meet plat gemeten 40 cm. Ook de legging bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthan. Voor de legging betaal je 29,90.

Al deze kledingstukken zijn op zoveel verschillende manieren te combineren. Ik ben benieuwd of er in deze ronde iets voor je bij zit 😊.

Veel liefs van Joyce.

Het rokje en het shirt heb ik ontvangen voor mijn blog ❤️

10 Comments

  1. Prachtig Joyce! Weer zo’n toffe combi♥️ Helaas is het spijkerrokje voor mij een absolute no-go… Eén van de weinige kledingstukken die mij echt niet staan. Is dit trouwens hetzelfde rokje als het ‘ballonrokje’ die je ook vaak tegenkomt van Tranquillo? Erg leuk. Je roze hoodie zou hier trouwens ook bet bij staan denk ik!!

    Like

  2. Dank je wel❤️ ik vind het rokje iets minder ‘pofferig’ zeg maar. Daar ben ik wel blij mee, want dat vind ik persoonlijk iets te wijd 😅. Goede tip van de hoodie, ga ik zeker proberen 🤗😘

    Like

  3. Zoek al een tijdje een leuk jeansrokje (dat niet te kort mag zijn en zonder split) , dit doet op vele vlakken aan mijn vereisten maar ik knap voor mezelf dan weer af op het strikje 🙈 Jij staat er in ieder geval top mee! Mooie verschijning ben je

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s