Flair pants & Pink hoodie ❤️ Talulabelle

Als je mijn vorige blog Winterlove ❤️ Tranquillo hebt gelezen dan weet je al dat ook ik inspiratie opdoe bij jurkenzusjes én mede blogsters. Deze blog heb ik echt te danken aan een mede blogster, die uiteraard ook een jurkenzusje is 😊. Ik heb het over Caro, haar blog heet ‘Let’s talk Dresses. En zij heeft het merk ‘Talulabelle’ al meerdere keren op ‘stunning’ wijze laten zien. Unieke kledingstukken, soms een beetje gipsy achtig, Caro rockt dit totaal!

Het was Caro en een ander jurkenzusje die een fan-tas-tische broek lieten zien. Een broek? JAAAAzeker een broek! En niet zomaar één, het is een roze! De broeken die Talulabelle verkoopt zijn ‘Flare’ broeken. Ik had ze al wel vaker voorbij zien komen, in verschillende kleuren en printjes. Toen had ik al zoiets van te gek, maar niet voor mij. En toen… toen kwam dus de roze…

Nu moet je weten dat ik wel een hele speciale band heb met ‘roze’. Speciaal voor jullie laat ik een foto uit de oude doos zien. Ik was 11 jaar en totally roze fan zoals je kunt zien. Mede door deze broek kreeg ik toch wel een behoorlijke flashback. Zeker als je straks nog iets laat zien waardoor het moment van toen weer helemaal terugkwam.

Die broek dus, ik vroeg aan Caro hoe de broek zat, want een broek behoort naar mijn idee vooral lekker te zitten en niet dat gepor in je buik etc. Door de band van de broek zit elastiek, dus ja, het is gewoon eigenlijk het legging-idee en dat zit heerlijk!

Ook is de broek heel hoog, waardoor hij over je buik zit, dat vind ik persoonlijk een heel groot plus punt. Dit is bevorderlijk voor je figuur kan ik je vertellen.

Dan nog even een dingetje, een dingetje waar ik nog wel eens ‘last’ van heb, en dat is dat broeken vaak niet de goede lengte zijn als er geen lengtematen zijn. Talulabelle zelf ook maar even voor de zekerheid ingeschakeld en wat bleek; dit zou moeten lukken!

Ik wachtte dan ook in spanning het pakketje af. Ik bestelde de broek ik maat xxl. Ik draag confectiemaat 44 en ben 1.81 lang. De band van de broek meet 44 cm en de lengte van de broek is 1.09 cm. Het is net of de broek voor me gemaakt is, want zeg nou zelf is ie niet perfect?

Bij het aandoen van de broek begonnen mijn benen spontaan te wiebelen, want zeg nou zelf, geeft zo’n broek met wijde pijpen jullie ook niet zo’n ‘Night Fever’ gevoel. En wat het toffe is, deze broek is gewoon gemaakt om van die moves te maken. Wát zit dit lekker!!! Zo flexibel en comfi, echt ik ben helemaal om.

Dan is de broek ook nog eens lekker zacht. Van dichtbij kun je zien dat het corduroy stof is. Het materiaal bestaat uit 80% katoen, 15% polyester en 5% elasthan.

Op de site van Talulabelle kun je de lengte maten vinden, maar niet getreurd als dit niet de goede afmeting is, je kunt dan Talulabelle een berichtje sturen met de afmetingen die jij nodig hebt.

Te gek afgewerkt met knopen

Puntje was nog wel even, van oké hoe ga ik deze broek dan dragen? Wat moet ik er bij aan? Ik heb gewoon wat uit de kast getrokken en combi’s gemaakt, ook jullie wat inspiratie te geven. Want als je toch bijna altijd rokjes en jurkjes draagt moet je daar toch wel even over nadenken 😅.

De broek zit rondom de billen en ja… als je die laat zien hoe zit het dan met de onderbroeken randjes? Dat vind ik zelf niet altijd even charmant, maar ik ben geen sting draagster, dus ja… Ik draag een gewone onderbroek en check die billen, geen randjes.

Ben jij niet zo van het roze, niet getreurd en zijn nog heel veel andere leuke broeken! Je scoort zo’n toffe broek al vanaf 59,95.

Maar wie is Talulabelle eigenlijk? “Ik (Sabine) kom uit de journalistiek, afgestudeerd in de richting Televisie waar ik zo’n 12 jaar met extreem veel lol heb gewerkt. Van nieuws, actualiteiten tot godsdienst van kinderprogramma’s tot entertainment programma’s. Documentaires, korte items, researchen en het vertellen van verhalen is en was mijn grote passie. Kleding ‘bedenken’ doe ik al m’n hele leven, nooit als optie bedacht om mijn beroep van te maken. Tot na de geboorte van m’n tweede kind in 2003. Het gevoel van ‘nu of nooit’ bleef spoken. Via via kwam ik terecht bij mijn inmiddels ‘steun en toeverlaat’ Chef Atelier. Zij maakte met haar handen wat ik in m’n hoofd had.”

“Inmiddels zijn we 16 jaar verder en maken we elkaars zinnen af, bel ik op de momenten als zij net klaar is met een order alsof we voortdurend een skype verbinding hebben maar dan zonder camera. We begonnen met dames en kinderkleding, door mijn verleden bij de omroep is er in het begin veel gepromoot door collega’s die in beeld verschenen. Je begrijpt dat verschijnen in bladen en in programma’s ons een vliegende start heeft gegeven. Naarmate onze eigen kinderen groter werden verviel de zin in het bedenken van kinderkleding. Inmiddels zijn alle meisjes 16 jaar en ouder en dansen ze rond in onze flares en high-waist rokken.”

“Onze passie? Goed gesneden kleding gemaakt van comfortabele stoffen. Altijd met kleur en altijd met een extra versiering. Bij Talulabelle vinden we alles met ’n gouden randje nou eenmaal net iets mooier. En! zoveel mogelijk geschikt voor alle soorten lijven. Dikke billen, geen borsten, korte benen, smalle taille, lang en dun maar toch een buikje, grote cupmaat, brede heupen, kom maar op. Wij durven het aan. Op onze socials zie je bij dan ook echte vriendinnen van Talulabelle figureren van maat 36 t/m maat XXXL. Minstens even belangrijk vinden we service, snelle levering en persoonlijk contact.”

“Elk seizoen ontwerpen we meerdere keren nieuwe modellen. Elke zes weken verrassen we onze klanten met kleding gemaakt van oude en nieuwe materialen. De oplages zijn verschillend. Van unieke stuks tot kleine en grote series. Talulabelle staat vooral bekend om draagbaarheid, comfort en vrouwelijke pasvormen.”

“Op onze site vind je een uitgebreide damescollectie met jurken, wikkel-vesten, broeken, rokken, tops, panty’s en gehaakte omslagdoeken. Bij Talulabelle vind je een outfit voor elke gelegenheid. We zijn er graag bij als je je dagelijkse dingen doet maar onderstrepen net zo lief je feestelijke situaties.”

De kleding is exclusief te koop bij Talulabelle. “Wil je onze kleding passen dan kun je altijd contact met ons opnemen via Facebook of via winkel@talulabelle.nl. We zijn zeker 5 x per jaar ergens te gast waar je kunt passen.” Hou Facebook hiervoor goed in de gaten!

En hoe te gek is die roze hoodie he! Die knalt er zo lekker uit, dat je hem niet hebt kunnen missen. Het is de bedoeling om de hoodie oversized te dragen. De hoodie is er in maat l en xl.

Ik heb zelf toch voor minder oversized gekozen en draag maat l. Aan de binnenkant zit een heerlijk zacht fleece achtig stofje. Het materiaal van de trui bestaat uit 50% katoen en 50% polyester. De trui kost 44,95.

Wat te gek he, weer een fantastisch merk voor jullie om in de gaten te houden😍.

Veel liefs van Joyce

Bij mijn combinaties iets leuks gezien? Over al deze kledingstukken heb ik blogs geschreven, je kunt ze vinden op mijn website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s