Winterlove ❤️ Tranquillo

Daar ben ik weer met een nieuwe blog over Tranquillo. Ontzettend leuk waren jullie reacties op mijn vorige blog (Rok Camilla & shirt Ersa ❤️ Tranquillo). Ik wil jullie daar heel erg voor bedanken, jullie hebben geen idee wat een ‘like’ of reactie doet bij mij. Het is voor mij, na bijna 2 jaar nog steeds best wel spannend als ik een blog plaats, elke keer is het weer een verrassing hoe jullie het gaan vinden 😊.

Zelf vind ik het bijvoorbeeld ook heel leuk om nieuwe merken te leren kennen, de verschillende Facebook groepen en blogsters helpen mij daar zeker bij, ik hoop ook een inspiratiebron voor jullie te mogen zijn. Zo ook weer met deze geweldige kledingstukken die ik jullie vandaag laat zien. Ik vind het zelf een heerlijke combi geworden, met Tranquillo kun je eindeloos mixen en matchen deze collectie!

Vandaag is het jurkje ‘Alamak’ aan de beurt. Ik draag haar in de kleur petrol. En ja…. als jullie mijn vorige blog gelezen hebben begrijpen jullie nu waarschijnlijk ook waarom ik die nieuwe La Pintura’s wel moést hebben, want zeg nou zelf, deze kleur past er toch perfect bij!

Het jurkje heeft een fijne retro print, de hoofdkleur is petrol. Het model van het jurkje is echt mijn favoriet van de jurkjes dit seizoen die ik heb gepast. Natuurlijk is elk figuur weer anders, maar ik voel me hier heel fijn in. Mijn ‘stoorpunt’ is bij jurkjes nog wel eens dat ik er een buikje in krijg. Natuurlijk is een buikje helemaal niet erg en hij zit er gewoon (ja echt… als je me in het echt gezien hebt kun je dit beamen), maar het is wel fijn als je je prettig voelt in de kleding die je draagt.

Tranquillo heeft bij mij echt een hoog ik-voel-me-vrouwelijk-en-comfortabel gehalte. Alles, op één jurkje na (waarvan ik al twijfelde) zit gewoon allemaal goed, lekker en valt op maat. Dit jurkje draag ik dan ook in mijn gebruikelijke maat van Tranquillo. Dat is maat l met confectiemaat 44. Van oksel tot oksel is het jurkje 52 cm en de lengte is 1.04 cm. Het materiaal bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. De jurk kost 62,90.

Bewegings vrijheid in een jurkje daar hou ik wel van

Het jurkje heeft weer zo’n fijne hoge halslijn. Heel erg fijn in de winter! Ik laat dus een gedeelte zien van de meest ingekochte kleding in Nederland, toen ik de kleding uitkoos wist ik natuurlijk niet welke winkel wat in koopt, maar ik heb al verschillende webshops gezien die een behoorlijk groot deel hebben van wat ik jullie ook laat zien. De verkooppunten (webshops en stenenwinkels) vind je hier.

De jurk is er nog in twee andere printjes ‘black’ en ‘forrest’.

Ooh hebben jullie die toffe legging (Meduna) al gezien? Dit is er één in de categorie ‘in het echt veel mooier dan op het plaatje’. Ik wil jullie zoveel mogelijk printjes laten zien natuurlijk, voor sommige koos ik bewust niet, omdat het niet helemaal mij is. Die laat ik jullie dan zien op de productie foto’s, zodat je weet dat die er ook zijn in bepaalde modellen, want wie weet is het wel jou kleur en/of print! En bij deze rood, oranje, blauw variant wist ik het eigenlijk niet zo goed, maar zodra die de doos uit kwam dacht ik jaaa dit is tof.

Zo werd ik nog enthousiaster toen ik heb daadwerkelijk aan deed! Het was zelfs zo dat ik een andere legging uit had gekozen om te houden, maar ik ben toch geswitcht. De legging is het enige kledingstuk wat ik draag in maat xl. Ik denk dat maat l wel gekund had, maar ik hou van een losse band om mijn buik. De band is plat gemeten 40 cm. De legging kost 29,90.

Goed en dan nu een klapper van een vest! Wow wow wow wat is dit een heerlijk en super mooi vest joh! Afgezien van de print, die mij toch wel wat aan Noorwegen doet denken, is het draagcomfort heel fijn. Het is een stevig en ook wel aardig zwaar vest. Maar zeker niet zo zwaar dat je denkt, wat moet ik nou de hele dag mee zeulen.

Wat ik zelf ook heel belangrijk vind, is dat een vest warm is. En dat is ie hoor. En dan de knopen, nu ik zo aan het schrijven ben denk ik echt van, heb ik überhaupt een vest met knopen? Ik vind dat wel handig eigenlijk, want een vest met een band eromheen is soms helemaal niet zo praktisch. Deze blijft tenminste gewoon goed dicht zitten als je wil en anders draag je hem open door de knopen open te doen.

En dan komt dus mooie, prachtig afgewerkte binnenkant tevoorschijn!

En wat ik echt helemaal fijn vind is de mouwlengte.

Het vest heet ‘Altais’ en ik draag hem in de kleur Navy. Het vest (maat l) meet van oksel tot oksel 55 cm en is 85 cm lang. Het materiaal bestaat uit 100% organic cotton. Het vest kost 89,90.

Goede tip van Tranquillo!

Ik ben van plan dit vest nog met andere kledingstukken te laten zien, je kunt er eindeloos mee combineren.

Het vest is er ook nog in de kleur ‘burgundy’. Volop keuze dus! Hebben jullie je keuze al gemaakt? Volgende week kom ik het jullie weer wat moeilijker maken hoor 😉.

Veel liefs van Joyce

Ik heb deze set ontvangen voor mijn blog ❤️

29 Comments

 1. Goedemorgen Joyce,
  Wat een leuke combi heb je weer aan, echt super tof😀 .
  Ik ga toch eens kijken of er een winkel bij mij in de buurt is waar ze dit merk verkopen 😉.
  Vind het leuk om je blog te lezen en hoe enthousiast je elke weer bent en ik hou van de combinaties die je maakt.

  Groet Manuela

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat vest is echt prachtig! Van mij had het alleen net iets langer mogen zijn, zodat het net zo lang valt als de jurkjes. Verder staat het je allemaal weer geweldig, je hebt er weer een feestje van gemaakt! ♥

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi…wat een leuk setje heb je. Het vest ook…mooie kleuren maar persoonlijk mocht het vest wel iets langer. Maar het staat je fantastisch. Leuk te lezen allemaal. Fijne zondag
  Liefs Charline

  Geliked door 1 persoon

 4. Supergave blog, erg leuk om te lezen (ik had nog wat in te halen, dus handig die linkjes naar de andere blogposts in de tekst). Die legging vind ik helemaal mega 😍. Ik ben er niet zo erg uit of het (allemaal) iets voor mij is, maar bij jou vind ik het fantastisch 💙💗💙

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s