Rok Camilla & shirt Ersa ❤️ Tranquillo

Wat geniet ik er toch van als er een nieuw kledingseizoen start. Ook al is het nog puffen en zweten als de herfst/wintercollectie komt en vriest het dat het kraakt als de lente/zomercollectie komt, dat maakt niet uit als je een hart voor kleding hebt. En wat is het dan ontzettend fijn als je een mailtje krijgt dat je voor de derde keer een seizoen mag bloggen voor Tranquillo!

Een merk die ik vorig jaar aan mijn kastinhoud toevoegde. Een fantastisch mooi en eerlijk merk uit Duitsland. In mijn blogs van afgelopen seizoen en vorig jaar kun je het verhaal achter Tranquillo lezen. Als je dit leuk vindt, dan is hier de link waar je ze kunt vinden.

Fair and organic fashion, Sustainable lifestyle items & GOTS-certified

Ook dit seizoen mocht ik zelf weer kiezen wat ik graag aan jullie wil laten zien. Omdat ik de kleding heb uitgezocht van foto’s blijft het altijd spannend hoe het er in het echt uit gaat zien. En zouden de modellen staan die ik uitgekozen heb? En wat is het dan een feestje is het als de doos geleverd wordt en het uitpakfeest mag gaan beginnen!

Zo blij als een kind 🤗

Vorig jaar ben ik de kleuren blauw en petrol door Tranquillo zeer gaan waarderen. Wat een prachtige kleur is dit zeg! En ook dit jaar zitten er weer kledingstukken bij met de kleuren blauw en petrol. Maar ook mooie groen en rood tinten. Jullie krijgen het allemaal te zien🤗.

Spring/Summer 2019

Ik wil graag beginnen met een setje te laten zien. Voor de andere kledingstukken ‘moest’ ik eerst echt nog nieuwe la Pintura’s bestellen 🤣. Een heerlijk basic rokje is rok ‘Camilla’ (kleur forest).

Op de foto hieronder kun je goed zien dat het model een a-lijn heeft. De kleur komt hierop helaas niet heel goed uit, maar dat maken de andere foto’s wel goed 😅.

Ik draag alle kledingstukken van Tranquillo in maat l (behalve de leggings, die draag ik in xl), met mijn maat 44. Het rokje heeft een brede elastische band. Bovenaan gemeten meet de band 41 cm. Het rokje is 55 cm lang. Het materiaal bestaat uit 95% organisch katoen en 5% elasthaan. Het rokje kost 42,90.

De kleur groen van dit rokje is onwijs mooi. De print kun je goed zien op deze foto.

De combinatie die ik heb gekozen is met het shirt ‘Ersa’ (kleur navy) een verrassende combi. Juist omdat je het misschien niet verwacht. Doordat je met de legging weer kun spelen met de kleuren krijg je een super effect.

Het shirt heeft hele mooi lange mouwen. Ik heb echt lange armen en mouwen zijn 9 van de 10 keer te kort. Voor de lange vrouw is Tranquillo dus ook echt perfect! Het shirt meet van oksel tot oksel 48 cm. Het shirt kost 45,90.

De hals is hoog en heeft een mooi rimpelig effect. Ideaal voor de winter wat mij betreft.

Ik laat een combi zien met een legging van de zomercollectie 2019, maar ook met een legging die wat neutraler is. Zo kun je zien dat dit een ander effect heeft. Omdat het vrij koud was in het bos, heb ik die combi thuis nog maar even aangedaan 😅.

De kleur aqua van de legging komt weer mooi terug in het shirt.

Tranquillo heeft deze modellen ook nog in andere kleuren.

Alles wat ik jullie laat zien horen bij de meest ingekochte kledingstukken van Nederland. Het is wel handig dat je weet waar je wat kunt vinden. Hier is een link naar de verkooppunten (daar zitten ook webshops bij). Kun je nou niet vinden wat je zoekt, kun je me altijd een berichtje sturen dan zoek ik voor je uit waar je terecht kunt.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de eerste set vinden. Het zijn heerlijke basis kledingstukken die je weer te gek met elkaar kunt combineren. Ik mocht weer wat uitzoeken tussen al het moois, ik kan je vertellen dat het dit seizoen extra lastig was, want pfff wat een moois allemaal 😍.

Mijn grote hulp voor het dragen van de spullen 🤗 in de tas zit nog iets heel tofs kan ik je vertellen!

Jullie houden dus nog een aantal blogs van mij tegoed over Tranquillo. Tot snel 🤗.

Veel liefs van Joyce

Het shirt Ersa heb ik ontvangen voor mijn blog ❤️