Si-Sa-Soep uitje

Jullie hebben al heel wat foto’s kunnen zien van het uitje in Middelburg. Heb je de blog gemist, dan kun je hem hier terug lezen. Daarin vertelde ik al dat ik ook nog een aparte blog zou schrijven over ‘Si-Sa-Soep’, want ik vind echt dat de stenenwinkels zelf in het zonnetje mogen staan.

Al jaren gaan wij in de herfstvakantie naar Zeeland, een bezoek aan Middelburg vind ik zelf altijd erg leuk. Het is een super mooie stad met leuke winkels. Si-Sa-Soep daar kun je gewoon niet aan voorbij lopen als je van kleur en retro houdt!

Elke keer als ik binnenloop krijg ik echt een soort van ‘kind in de speelgoedwinkel’ gevoel. Er is zoveel te zien; veel kinderkleding, speelgoed en snuisterijen, maar ook hele toffe dameskleding!

Sjaantje (de eigenaresse van Si-Sa-Soep) verteld zelf haar verhaal: “Ik ben met mijn winkel van start gegaan in april 2008. Alles wat er te koop was maakte ik toen zelf. Dat waren boxkleden, kruikenzakken, wollen kussens en dekentjes, lampen, beschilderde meubelen, interieur- en cadeau artikelen van wolvilt en nog veel meer.”

“Omdat het een mix was van zoveel verschillende dingen, vond ik Si-sa-soep wel een passende naam.”

“Toen het drukker werd in de winkel, was er steeds minder tijd om zelf spullen te maken en hierdoor ben ik op zoek gegaan naar leuke merken die bij mijn winkel paste.”

“Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een concept-store met heel veel leuke, vrolijke dames en kinderkleding en cadeauartikelen voor groot en klein.
Oftewel een winkel waar je blij van wordt!”

“We verkopen de merken Tante Betsy, Halsoverkop, Cissi och Selma, Danefae, 4 Funky Flavours, Froy & Dind, Sanita, Clumpy’s en Vrolijke Famkes voor de dames. Voor de kinderen hebben we Duns Sweden, Maxomorra, Albakid, Smafolk, 4 funky flavours, Danefae en nog veel meer.”

En super goed nieuws voor de Blutsgeschwister en King Louie fans, Si-Sa-Soep gaat ook Blutsgeschwister en King Louie verkopen 🤗.

“Daarnaast hebben heel veel leuke cadeautjes van Studio Roof, Jurianne Matter, Djeco, Plantoys. Te veel om allemaal op te noemen.”

“Ik heb er Inmiddels ook twee leuke collega’s bij, Astrid en Esther en met z’n drieën proberen we de winkel tot een feestje te maken. Altijd op zoek naar leuke nieuwe merken, waar we onze klanten weer mee kunnen verrassen.”

Je zult je ogen uitkijken als je een bezoekje brengt aan Si-Sa-Soep. Let op op de toffe details: retro behang op de pilaar bijvoorbeeld, ik vind het te gek 😊.

Alweer een super winkel om te bezoeken dus! En ook heeft Si-Sa-Soep een webshop.

Wij hebben genoten 🤗❤️.

Veel liefs van Joyce

8 Comments

  1. Wat ziet dat er leuk uit! Mijn oog valt gelijk op de posters op de wand 😍 Oh en die kinderrugzakken!
    Ik ben nog nooit in Zeeland geweest. Dit is toch echt een reden om eens heen te gaan. Goed idee lees ik hier, een weekendje weg met de camper bijvoorbeeld. Bedankt weer voor de leuke blog!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s