Middelburg uitje

Het is weer herfstvakantie in het noorden van het land en dat betekent voor mij een weekje Zeeland! Lekker uitwaaien op het strand, maar óók op uitje gaan! Vorig jaar bezocht ik met een aantal jurkenzusjes Het Zwaailicht in Domburg en dit jaar was Middelburg aan de beurt. Middelburg is een onwijs mooie stad en heel erg leuk om een dagje te shoppen.

Met de jurkenzusjes spraken we af bij Si-Sa-Soep; een te leuk winkeltje met heel veel mooi kinderspeelgoed en kinderkleding, maar ook te gekke kleurrijke kleding voor ons!

Deze blog gaat meer over het uitje in het algemeen, later volgt nog een blog over Si-Sa-Soep zelf met het verhaal achter de winkel. Ik heb zoveel leuke foto’s en genoeg te vertellen dat ik heb bedacht er twee aparte blogs over te schrijven 😊.

We hebben van alles gepast bij Si-Sa-Soep, ik zelf met name kledingstukken die vernieuwend voor mij zijn. Erg leuk, zo’n tof pak van ‘Very Cherry’ bijvoorbeeld. Helaas was hij iets te kort. Maar ik kan je aanraden om ook eens iets anders te proberen.

Soms verras je hierdoor jezelf en voeg je unieke kledingstukken toe aan je garderobe.

Toen we klaar waren met passen zijn we naar ‘Honeypie’ gelopen. Dit was een tip van meerdere jurkenzusjes en ooooooh wat hadden ze gelijk!!

Wat een super leuk zaakje! Alleen voor het interieur zou je daar al heen gaan, maar ook de lekkernijen die we voorgeschoteld kregen waren jammie, jammie in de tammie!!

De tijd vloog voorbij, we hebben heerlijk gekletst. Het is ook zo leuk om te ontdekken dat waar je ook woont er altijd wel jurkenzusjes om je heen wonen. Ook al denk je dat je de enige bent in je omgeving die er zo kleurrijk op staat, dat is dus niet het geval.

Lol met ‘Jurkenzus’ ! Volgen jullie haar haar op Instagram en Facebook??

Toen we uitgesmikkeld waren gingen we op naar de Modepoort! Dit is ook zo’n te gekke winkel, ik werd erg blij van alle mooie merken die daar hingen. Ook hier hebben we het heel gezellig gehad en veel kunnen passen.

Door de foto’s krijgen jullie wel een heel goed beeld denk ik. Zo ontzettend tof om dit samen te kunnen beleven! Ik wil de dames die mee waren dan ook ontzettend bedanken, you made my day ❤️.

Wie weet kom ik ook wel eens bij jou in de buurt en kunnen we er ook samen een feestje van maken!

Veel liefs van Joyce

18 Comments

 1. Wat ziet dat er allemaal gezellig uit!! Het plezier spat van de foto’s af😃. Middelburg is echt een leuke stad. Ik kwam er vroeger wel eens toen er nog familie woonde. En dan 2 leuke winkels voor jurkenzusjes… toch maar weer eens een weekendje Zeeland plannen met de camper in het voorjaar😁

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel leuk zeg! Jammer dat de herfstvakantie hier alweer voorbij is en ik moest werken, vlakbij Middelburg!
  Wat is Si Sa Soep een gezellige winkel hè? Gauw weer eens langs gaan!

  Geliked door 1 persoon

  1. Jaaa das altijd een dingetje, wil ook niet teveel weg zijn van het thuisfront 😅 op weg hiernaartoe komen we dan langs Oosterhout, denk ik oh tante betje en daarna bergen op zoom oooh ja mijn lievelings kleding 😂😂 zo gaat dat dan dus onderweg

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s