Royal Flash ❤️ Blutsgeschwister

En toen was daar alweer de derde herfst/wintercollectie van Blutsgeschwister! Alweer een maand voorbij gevlogen en opnieuw kunnen we ons verlekkeren aan een fantastische en unieke collectie ‘Royal Flash’.

“Noblesse oblige: Dat is hoe de koninklijke families liefhebben en leven!

Dit of zoiets zou de kop in de roddelbladen van de wereld zijn die we – zelfs als we het niet willen toegeven – verslinden bij de kapper. De roddels en geruchten over rijk en mooi geven ons een beetje pracht in ons soms saaie dagelijkse leven. Het magazine “Royal Flash” biedt u (textiel) verhalen op hun best. Onze paparazzi flitst door het koninklijke leven van de koninklijke families van de wereld. Of het nu het dynastie-imperium van Japan is, Rusland op het hoogtepunt van de tsaren of Engeland tijdens het leven van Lady Diana.

God save the Queen!”

Deze collectie heeft weer te gekke items, ik bestelde de kledingstukken die ik echt heel graag wou hebben bij Hippest-Fashion en de volgende dag werd het pakketje al bezorgd. Vandaag wil ik jullie graag meenemen naar de ‘Golden Cage’. Deze drie kledingstukken die ik kocht komen allemaal uit deze bijzondere collectie.

Bijzonder en uniek, want de legging en het vestje die ik koos zijn van ander materiaal dan je misschien gewend bent van Blutsgeschwister. Beiden zijn gemaakt van 89% polyester en 11% elastaan. Het is een glad stofje. En voelt van de binnenkant lekker zacht aan.

De print ‘Secret garden’ heeft een zeer bijzondere print die geïnspireerd is op de Geisha Gardens. De ondergrond is zwart, en verder bevat het veel verschillende kleuren, zodat je het ook weer met veel verschillende kleuren kunt combineren.

Een ‘veilig’ effen stofje ligt voor de hand, maar ik koos toch voor een rokje mét print. Ook omdat ik het rokje natuurlijk graag wilde laten zien 😂.

Het vestje ‘Geisha garden zip’ draag ik in maat l. Die meet van oksel tot oksel 50 cm en is 63 cm lang. Van de vestjes draag ik soms maat l, meestal xl. Dus het is handig om van te voren te kijken naar de centimeters. Bij Hippest-Fashion is maat m opgemeten, aan de hand daarvan kon ik inschatten dat ik een l nodig had en niet een xl. Maar twijfel je, kun je ook altijd even een berichtje sturen.

Er zitten twee fijne zakken in het vestje. En het vestje gaat dicht met een rits.

Ik vind het leuke van dit vestje dat het een capuchon heeft. Het vestje kost 69,95.

Dan de ‘Geisha garden pants’, inderdaad valt deze leukerd in de categorie ‘broeken’. Ook word hij gepromoot als yoga broek wat ook heel goed kan.

Ik draag bij deze set mijn Zoo Adventure laarzen

Het verschil met de gebruikelijke leggings van Blutsgeschwister is dat er een mooie brede band bovenaan zit en dat het een andere stof is.

Over het shirtje wat ik draag heb ik ook een blog geschreven, de link kun je hier vinden.

Verder is de pasvorm en maatvoering hetzelfde. Ik draag mijn gebruikelijke maat xl. De bovenband meet plat gemeten 40 cm. De broek kost 49,95.

Het is alleen zo dat ik hem niet als een broek ga dragen. Voor mij persoonlijk is dit toch echt meer een legging. En ik doe er dus lekker een rokje overheen.

In dit geval is het is ook nog een super fijn en mooi rokje ook! ‘Team queen skirt’ heet dit model met zakken en een brede band, Ik ben echt zo blij met dit mooie model!

Om dan nog maar niet te spreken over de print ‘Hidden garden flowers’. Net als het rokje dat ik in mijn blog The Wizard of Bluts liet zien is dit rokje licht gevoerd, het is zo’n fleece achtig stofje, heerlijk zacht en lekker warm.

Ik draag het rokje in mijn gebruikelijke maat xl. De band is plat gemeten 42 cm en rokje is 50 cm lang. Het materiaal bestaat uit 95% katoen en 5% elasthaan. Het rokje kost 69,95.

Het was gister een best al wel frisse dag en wat was ik blij dat ik dit setje gister aan had. Ik ben niet zo van de kou, maar als ik me er mooi en goed op kan kleden ben ik al een stuk blijer 🤗. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden, te gek voor jezelf of leuk voor een ander?

Veel liefs van Joyce

En op zoek naar een ander kledingstuk met dezelfde print? Check deze leukerds 🤗

10 Comments

 1. Toen ik hem zag wist ik instant dat jij deze legging zou willen hebben! In eerste instantie schrok ik wel toen ik hem binnen kreeg… oei, een sportbroek (ik let zelden op stofjes in de beschrijving). Maar de print was ZOOOO geweldig❤️❤️❤️. Dus nu heb ik een multifunctie legging: zowel vet cool onder een jurkje en heerlijk op de yogamat!! Je hebt ‘m geweldig mooi gecombineerd Joyce!!! Een prachtige collectie, de Royal Flash👑

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha het verbaasde mij bij jou ook totaal niet! Ik heb de legging de eerste dag al gezien hier in Steenwijk, alleen hadden ze de ’s alleen maar. Wel blij dat ik toen wist van de stof trouwens. Als ik onze foto’s zie dan dan denk ik, ach het kan opzich wel, maar voel me er niet helemaal prettig bij😂 bedankt voor je lieve berichtje weer😘

   Geliked door 1 persoon

 2. Oh dat rokje bidden flowers vind ik prachtig! En leuk met dat rode shirtje erop. De legging en vest zijn wat te glanzende stof naar mijn smaak. Maar jij rockt de set weer helemaal!

  Like

 3. Geweldige combi weer! Prachtige kleuren…..
  Jij bent een “koningin” van kleur en combi’s!
  Bedankt voor je leuke blog hierover. En heel veel succes vandaag als “model”..jij kunt dat!!!!! 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s