Flying Teacups ❤️ Blutsgeschwister

In mijn vorige blog The Wizard of Bluts ♥️ Blutsgeschwister heb ik al uitgebreid verteld over de collectie waar ook de ´Flying Teacups´ toe behoort. Het is best eens leuk om de gedachtegang achter de collecties van Blutsgeschwister te lezen, dus mocht je dat leuk vinden, en je hebt de blog gemist, dan kun je die alsnog lezen.

Ik schreef de vorige keer ook dat jullie nog iets tegoed zouden hebben en ja hoor hier is ze dan `Heroic Drndl Dress´ in de stofsoort ‘Flying Teacups’

Ik vind het toch best leuk om kledingstukken toe te voegen die anders zijn dan de rest. De afgelopen zomer is er heel veel groen en roze toegevoegd en nu werd het tijd voor iets anders.

Oké in mijn vorige setje zat ook roze en nu weer, maar de ondergrond is behoorlijk anders. In dit geval, bij dit jurkje is de kleur donkerblauw en daar heb ik werkelijk waar nog niks anders van in mijn kast liggen.

Ook is het model wat ik draag weer eens iets anders. Het was gelijk waar ik voor viel. Bij SoMuch in Heerenveen had ik de jurk al gepast in de stofsoort ‘Rockabella’. Ook serieus een fantastische print, maar mijn oog was gevallen op de Teacups.

Wat ik zelf zo mooi vind aan dit model is de hoge v-hals. Lekker warm voor in de winter. Verder is het model vrij eenvoudig. Ik laat jullie zoveel mogelijk foto’s zien, om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven.

Ik ben 1.81 en heb confectiemaat 44. Dit jurkje zit aangesloten, voor mezelf niet altijd een goede optie, maar in dit jurkje voel ik me heel fijn. Dat er af en toe een buikje te zien is dat is dan maar zo. Ik draag maat xl. Van oksel tot oksel meet dit jurkje 45 cm. De lengte is 1.04 cm.

De jurk heeft lange mouwen en zijn zeker lang genoeg, zeker voor mijn mega lange armen. De stof, 95% katoen en 5% elasthaan, zorgt ervoor dat de jurk heerlijk draagt.

Van de achterkant vind ik het kraagje ook zo mooi afgewerkt.

Jullie weten inmiddels wel dat ik het een leuke uitdaging vind om printjes bij printjes te vinden en die dan vervolgens samen te dragen. Heel mijn Instagram account staat hier zo ongeveer vol mee.

Maar zal ik je nou eens vertellen… dit is de eerste keer dat ik nog geen legging optie heb voorbij dit jurkje! Misschien heb ik nog niet goed genoeg mijn best gedaan, maar vooralsnog laat ik dit jurkje zien met een panty van Snag Tights.

Begrijp me niet verkeerd, want ik ben ontzettend blij met deze combi! De kleur ‘Raspberry Pie’ past er echt perfect bij. Samen met mijn laarzen van La Pintura maken ze deze outfit helemaal af. Voor mezelf vind ik het nu wel een uitdaging om op zoek te gaan naar een bijpassende legging.

Blutsgeschwister heeft oog voor detail

Die is er trouwens wel gewoon hoor, Jurkenzus laat op haar Instagram account 2 hele toffe combi’s zien! Maar die liggen nou net niet bij mij in de kast en dit komt hoogstwaarschijnlijk, ik weet het wel zeker, doordat ik dus nog niks van donkerblauw in mijn kast had.

Dit stofje is ook heel gaaf te combineren met het stofje ‘Over the rainbow’, die ik in mijn vorige blog al liet zien. Daar is ook een legging van, dus ‘Over the rainbow’ kan ‘Over de top’ worden, maar daar hou ik wel van 😂.

Maar goed, dusss… zo houden we nog iets te wensen over. Vind jij deze print nou niet zo geweldig, dan zijn er ook nog andere opties in dit model. ‘Rockabella’ heb ik je dus al laten zien, maar ‘Plastic Fantastic’ en ‘Sparkling Shoe’ zijn ook nog een mooie optie.

Vind je het printje wel te gek, maar het model niet, dan heeft Blutsgeschwister ook nog twee soorten shirts, een ander model jurkje, een haarband, een legging en een bloes in de collectie.

Ben jij ook wel eens op zoek naar verkooppunten van Blutsgeschwister? Jurkenzus heeft niet alleen een heel leuk Instagram account, maar ook een website met hele handige linkjes. Waaronder dus de verkooppunten van Blutsgeschwister. Je kunt de link hier vinden.

Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden. We mogen uitkijken naar nóg een collectie van Blutsgeschwister. Maar tot die tijd is er gelukkig genoeg moois te vinden 🤗.

Veel liefs van Joyce

9 Comments

 1. Deze print staat bovenaan mijn wenslijstje!!! Ik twijfel alleen over het model, van de andere versie heb ik al wat jurken, vind deze wel fris- maar of ze me staat🤷🏼‍♀️
  Jou iig weer geweldig mooi😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Oooeeh lastig he, ik was blij dat ik haar eerst kon passen, want ik was er ook niet zeker van… Dit de wijdere modellen vind ik ook mooi, maar de afwisseling voor een nieuw model ook😂
   Bedankt weer voor je lieve berichtje 😘

   Like

 2. Wat een verrassend leuk model is dit, in het echt veel mooier dan op de foto’s overkomt! En ik dacht toch echt al die tijd dat de ondergrond paars was. Ik twijfel heel erg over de andere jurk in deze print. De stippenlegging staat er dus ook super leuk bij, ik dacht dat dat geen match was vanwege de paarse ondergrond die niet paars blijkt te zijn. Nu nog bepalen welke maat ik moet kiezen. Bij Tante ben ik over naar maat L, maar ik twijfel of ik bij Bluts ook al een maatje kleiner kan. Wat een dilemma’s op de zondagochtend, aaaaargh!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ooh wat lastig he, is het model niet ergens te passen voor je in de buurt 🤔 en idd, die kleuren zijn zelfs voor de productie foto’s moeilijk te vangen. Gelukkig had ik het al gelezen, dus het was geen verassing voor mij😅 ik hoop dat je eruit gaat komen🤗

   Like

 3. Fijne blog weer! Wat een prachtige print is het… in Groningen heb ik gezocht naar een jurk van bluts met het printje waar jurkenzus volgens mij de legging van aan heeft… zwart met witte stippen met af en toe een sterretje erin… maar helaas😬 weet jij nog verkoop punten waar ze veel verkopen?

  Liefs merel😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat staat dit jurkje je weer fantastisch!
  Ik kan mij hier wel diverse, met roze getinte leggings bij bedenken 😎
  Ook zo’n Margot-panty met strepen bijvoorbeeld…
  Jij komt daar vast zelf wel helemaal uit!
  Mooie print ook dit! Leuke blog weer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s