Emily ❤️ ToffeTutta

Weten jullie het nog? Mijn blog over ToffeTutta? Wat was dat een ontdekking in Kampen zeg bij Kunstig Kitschwerk waar ik de jurkjes van Heidi, oftewel ToffeTutta ontdekte. Het was helemaal bijzonder, omdat Heidi er zelf ook was, dus hoorde ik gelijk haar eigen verhaal. Mocht je de vorige blog gemist hebben, dan is het zeker de moeite waar om die nog even te lezen.

Nu wil ik jullie graag wat meer vertellen over het model ‘Emily’. Ik heb zelf de de jurk ‘Petrol Poezenkopjes’. Die heb ik al vaker laten zien op Facebook en Instagram.

Omdat de jurk zo goed bevalt, hou ik ToffeTutta natuurlijk goed in de gaten. En toen ik een sneakpeak van ‘Green Butterfly’ zag, dacht ik echt, die moet ik in de gaten houden! Het bleek dat Heidi er ook nog eens kleuren mee gecombineerd had waar ik helemaal blij van werd, dus inmiddels heb ik deze jurk ook.

Ik combineer de jurk met een panty van Snag thights (Beach Bum)

En aangezien ik nog geen blog heb geschreven over het model zelf, leek mij dat nu een heel mooi moment.

Zorg en aandacht is besteed aan de details

De jurkjes van ToffeTutta blijven uniek, omdat ze maar in beperkte oplage gemaakt worden. De jurkjes hangen bij Kunstig Kitschwerk in Kampen, maar ook zijn ze online te koop bij ToffeTutta zelf.

Mijn nieuwe La Pintura laarzen passen er perfect bij 🤗

En daar is ook alle informatie te vinden die je nodig hebt bij het bestellen van een jurk. Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft ToffeTutta een eigen maattabel. Zo heb ik met mijn maat 44, vaak een l of xl nodig, maar van ToffeTutta draag ik een xxs! Dus dat is nogal een verschil.

Leuk detail van de jurk ‘handmade’

Wat is ‘Green Butterfly’ mooi he. Het bovenstuk is paars met roze, erg gaaf deze combi en helemaal dan de groene knoopjes die er uitknallen. Op het punt van de taille zit een strik lint.

Onder volgt de fantastisch vrolijke vlinder stof. en er zitten 2 fijne zakken in.

Afgezien van dat de jurk erg leuk is, vind ik de jurk echt heerlijk dragen. En dat vind ik toch altijd wel heel belangrijk. Ik weet niet of jullie wel eens ‘bolle buikdagen’ hebben, maar ik dus wel en ik merk dat ik me er in deze jurk niet aan stoor, omdat je buik (en echt ik heb ook een buik buik) er niet in op valt.

Heb jij interesse kun je een kijkje nemen op de site en contact opnemen met Heidi, ze helpt je graag bij het maken van een keuze.

Veel liefs van Joyce

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s