Super Apple ♥️ Blutsgeschwister

En hier is dan het vervolg op mijn vorige blog Super! ♥️ Blutsgeschwister! Vorig weekend was het 30 graden en echt… daar stond ik dan in mijn herfst/winter outfitje. Je moet er wat voor over hebben, maar eerlijk gezegd heb ik het liever zo dan andersom. Ik ben nogal een koukleum.

Het printje ‘Super Flower’ die ik mijn vorige blog liet zien is mijn tweede favoriet. Mijn eerste favoriet (even afgezien van de ‘Wonder Woman Dress, die staat op een gedeelde eerste plek), is de print ‘Super Apple’. In deze print zijn verschillende kledingstukken te koop; een vest, een legging, een rokje, een hoodie en een jurk. De jurk heb ik wel gepast, maar ik wist al dat deze zou afvallen door de lengte en het model.

Ik ben 1.81 lang en ik hou ervan dat een kledingstuk wel wat lengte heeft. Dat wil niet zeggen dat ik het bij een ander niet leuk vind, maar puur voor mezelf zeg maar. Vanaf de bovenkant lijkt het nog heel wat, maar nee… het jurkje is het niet geworden. Wel wist ik gelijk dat de kleur mij wel zou staan.

In eerste instantie wou ik gaan voor de rok en dan het shirtje en de legging van de ‘Super Flower’ erbij, want dit leek mij echt de perfecte combi (deze optie wordt niet bij Blutsgeschwister zelf gegeven> zie mijn vorige blog voor uitleg hierover). Maar helaas… dit soort rokjes moet ik niet dragen. Ik probeer het elke keer weer, omdat ik ze wel heel leuk vind, maar het model past helaas niet bij me…

Toen was de keuze gemaakt; aangezien ik het vest sowieso graag wilde hebben, heb ik de legging er nog bij gekocht en gekozen voor het ‘Super Flower’ rokje. En het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf.

Het vest ´What a pleasure zip´is gewoon echt te gek. Het heeft een wat langere lengte. Ik draag maat xl van het vest. De meet van oksel tot oksel 51 cm en de lengte van het vest is 67 cm.

Er zit een capuchon aan het vest vast, met een mooi detail.

Je kunt het vest dicht doen met een rits en er zitten 2 zakken in.

De legging die ik draag heet ´Office jogger pants´en is een dikke warme legging. Vorige jaar heeft blutsgeschwister deze legging geïntroduceerd.

De schoenen die ik draag zijn van grünbein

Dit jaar zit er een toffe streep aan de zijkant. Bij Blutsgeschwister zelf zeggen ze dat je de legging ook als een soort broek kunt dragen, maar eerlijk gezegd zie ik mezelf dat niet doen.

Ook de legging draag ik in maat xl. Plat gemeten meet de band 39 cm.

Deze toffe kledingstukken zijn er ook nog in andere stofsoorten, dus mocht je nou niks hebben met deze print en/of kleur, dan zijn er mogelijkheden genoeg. Dat vind ik ook het leuke aan Bluts, soms is de print zo gaaf, maar is het model jurkje of rokje (in mijn geval) niet naar wens, dan zijn er altijd wel andere opties mogelijk.

Inmiddels is de tweede lichting ‘The Wizard of Bluts’ ook al in winkels geleverd, ook weer een hele toffe collectie, waar ik vast nog wel iets van ga kopen 😊. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte via Facebook en Instagram.

Veel liefs van Joyce

5 Comments

  1. Geweldig weer. Echt super dat je alles zo laat zien en leuk om te lezen hoor. Dat vest ziet er mooi uit en die kleuren combi staat je geweldig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s