Kitschy Deer ♥️ Tante Betsy

De trouwe Tante Betsy fans die weten natuurlijk allang dat de nieuwe collectie vorige week geleverd werd aan de stenen winkels. Altijd een mooi moment op de Facebookgroepen; eerst het gebeuren als er sneak previews komen (het is echt voorpret) en dan het moment dat dé levering volgt en wij dames óf rennen naar de winkel of alle webwinkels gaan afspeuren met onze wens items. Herkenbaar of??

Ook ik heb natuurlijk een soort van lijstje en de Kitschy Deer is van de eerste lichting mijn absolute nummer één. Ik hou wel van een beetje kitsch en die hertjes jaaa fantastisch toch! De eerste stenen winkel waar ik de eerste lichting heb gezien was bij 38 Dresses. Bij 38 Dresses heb je echt een grote keuze van de Tante Betsy collectie. Van de Kitschy Deer print die ik heb gekocht, dus het rokje met het shirt heeft 38 Dresses keuze uit 3 verschillende kleuren; blauw, groen en rood.

Ik heb de set in het groen en het rood gepast en jullie hebben natuurlijk al gezien welke ik gekozen heb. De kleur rood vind ik heel moeilijk om te omschrijven, dat komt misschien omdat het heel nauw verweven is met de roze kleur die erbij zit. De kleur rood heeft zoveel verschillende tinten natuurlijk. Ik moest gelijk denken aan de kleur van mijn Zoo Adventure Boots, het is een wat zachtere rood en deze passen dan ook perfect bij mijn nieuwe setje.

Hier draag ik een Snag thights panty: Beach Bum met mijn Zoo Adventure boots

De kleur blauw die gekozen is waar het hertje in staat vind ik ook echt geniaal gekozen, dit past helemaal in het plaatje van het ‘kitscherige’.

Ik draag hier een panty van Snag thights: Pumpkin Spice. Precies de kleur die in het hertje zit

Ik draag dus een rok (Skirt Kitschy Deer) samen met een shirt (Shirt Nellie Kitschy Deer). De rok draag ik in maat xl en de band is plat gemeten 42 cm. De lengte van de rok is 57 cm. Dit zijn voor mij de ultieme Tante Betsy rokjes. Hoe het rokje valt kun je vergelijken met het kabouter rokje van vorig jaar. Ik ben erg blij met de elastische band, die draagt heerlijk.

De schoenen van grünbein zijn ook geweldig te dragen met panty’s

Het shirt is dan weer anders dan bijvoorbeeld de kabouter blouse. Natuurlijk omdat de blouse met knopen is en het Kitschy Deer shirtje niet. Deze heeft een soort van v-halsje met een kraag. Wat mij met name opvalt is dat het shirt zo perfect op je lichaam aansluit. Ik zal jullie aan de hand van foto’s laten zien wat ik bedoel.

Bij mij valt de kabouter blouse heel wijd van de onderkant, het Kitschy Deer shirt sluit mooi aan.

Ik draag het shirt in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 46 cm en is 64,5 cm lang. Mijn armen zijn bovengemiddeld lang. Dat is soms best eens ingewikkeld, maar bij dit shirt zijn de mouwen gelukkig net lang genoeg. Maar ik heb ook al gezien dat het best leuk is als je de mouwen een beetje opstroopt.

Het materiaal waarvan het rokje en het shirt zijn gemaakt is 93% (biologisch)katoen en 7% elastaan.

Ik heb niet gekozen voor een jurkje, eerlijk gezegd heb ik de jurkjes nog niet eens gepast. Daarbij wist ik al zeker dat ik dit setje toch ook heel graag wou hebben. Het leuke is wel, dat het van een afstandje best een jurkje zou kunnen zijn.

Bij mij is het ook nog eens zo dat ik het rokje en shirtje zo kan dragen dat de patronen de perfecte overloop hebben. Ik durf natuurlijk niet te zeggen dat dat bij elk setje zo is, maar ik vond het wel een grappige ontdekking. Net een soort van puzzel die je bij elkaar legt.

Je kunt natuurlijk ook het shirt over je rokje dragen, maar ik vind het bij mezelf mooier als ik het shirt in het rokje draag.

Zoals ik al vertelde is deze set ook nog in het groen en blauw te koop. Ook hele mooie kleuren!

Uiteraard heeft Tante van deze print ook jurkjes ontworpen; Dress Lizzy Kitschy Deer en Dress Lala Kitschy Deer.

Ik heb ook al helemaal zin om deze leukerds te gaan combineren. Ook afzonderlijk van elkaar, want dat is het leuke van het kopen van een setje. Om alles mee te slepen naar het bos is helaas geen optie, maar ik heb al wel wat leuke ideeën. Dus hou mijn Facebook pagina en Instagram in de gaten, want daar plaats ik regelmatig mijn outfits 🤗.

Ik ben benieuwd welke print van de eerste lichting favoriet is bij jullie 😊.

Veel liefs van Joyce

8 Comments

  1. Prachtige set en indd het combineren wat jij zo leuk kan is super bij een setje. Ik heb niks van van nieuwe lichting. Ik ga voor een super nieuwe jas van Seasalt……een geweldige lange jas. (209 euries) Maar ik hoop de zwarte vest/jurk nog te kopen.
    Fijne dag

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s