S-ter Fashion And Design Uitje

Jaaaaaaaa, hier is ie dan hoor de blog over het uitje naar S-ter 🤗. Al meerdere malen vertelde ik dat ik hier heel graag naar toe wou gaan en vorige week vrijdag stond het uitje dan echt gepland. En dat kwam even goed uit, want inmiddels stromen de nieuwe collecties binnen!

Dit betekent dan ook dat het blog seizoen bij deze voor mij weer geopend is! De afgelopen weken was het heel rustig wat dat betreft, eerlijk gezegd vind ik het wel super dat ik weer op pad kan en mag schrijven over de nieuwe collecties 🤗.

Het is altijd een verrassing voor mij of er ook dames zijn die mee willen gaan. Vaak is de wil er wel, maar uiteraard moet je natuurlijk ook nog kunnen. Dit keer gingen we met een hele bubs! We hebben eerst gezellig met elkaar geluncht.

En toen door de straten van Winterswijk op naar S-ter.

En oooh wat is het toch leuk om dit te leuke en vrolijke winkeltje nu eens met eigen ogen te bewonderen. Elk hoekje van de winkel is goed benut met mooie kleding, maar ook met schoenen en accessoires.

Ook aan de kleine dametjes is gedacht bij S-ter, er hangen te schattige jurkjes en rokjes

S-ter zit in een heel mooi pand, wat zelf helemaal opgeknapt is door Ester (eigenaresse) en haar man en vader. En dat maakt de winkel dan erg uniek. Ester heeft zelf alles bedacht en de mannen hebben het uitgevoerd.

Het is zo leuk dat ik Ester nu in het echt heb ontmoet, we hadden elkaar al regelmatig berichtjes over en weer gestuurd, maar nu zagen we elkaar dus eindelijk in het ecchie 🤗.

“S-ter is al rond 2004 ontstaan toen ik een andere naam zocht voor mijn eigen huisgemaakte label, daarbij wilde ik mijn eigen naam gebruiken en daar is dit uitgekomen. Ik heb natuurlijk vanaf afstuderen aan de academie zelf kleding gemaakt en ook jaren in amsterdam bij YDU verkocht.”

“Toen we uiteindelijk hierheen verhuisd zijn en de kans was mijn eigen winkel te starten heb ik deze naam aangehouden. De winkel is geopend in september 2008.”

Ester draaide jaren alleen de winkel, maar sinds zo’n 2 jaar staat Mirjam twee middagen in de week in de winkel “omdat ik het werk niet meer aankon, maar de webshop en de rest wordt allemaal door mij gedaan.”

Ik vroeg aan Ester wat haar passie is; “Kleding!!!! vanaf dat ik klein was maakte ik al kleding voor mijn barbies en knuffel en wist ik dat ik later ontwerper wilde worden, heb daarvoor ook de kunstacademie gedaan, hoewel ik toen ik daar zat toch niet voor mode maar een vrije richting gekozen heb waarin ik altijd wel met kleding gerelateerde kunst bezig was, dus kostuums en zo.”

“Ik vond het altijd al fascinerend wat kleding met je kan doen, dus hoeveel invloed je kleding op jezelf heeft en op de mensen die je zien. Ik hou ook gewoon van mooie stoffen en de materialen en het creeëren van iets waar iemand zich dan mooi in voelt. Ik vind het heerlijk om mensen aan te kleden en zich daarin goed te laten voelen.”

Bij S-ter kun je terecht voor heel veel merken: Ato Berlin, Bakery Ladies, Blutsgeschwister, Chapati, Danefea, Froy&Dind, IEZ!, Ich Jane, Le Pep, Lien&Giel, King Louie, Petit Louie, Ragwear, Margot, Skunkfunk (nu SKFK), Surkana, Tante Betsy, Who’s that girl, Vrolijke Famkes, Mooi Vrolijk, Mrs Pepper, Eribe, Zilch, 4funkyflavours, Tranquillo, Lovestation22, Clumpy’s, Art, Grünbein, Papucei, La Pintura en Lalamour.

Heel veel keus dus! En oeeh bijna alle dames hebben wel wat kunnen kiezen uit al dat moois. We waren met een behoorlijke club en natuurlijk waren er ook nog andere dames die de winkel bezochten, het was dan ook een grote uitdaging voor mij om foto’s te maken 😅

Maar hoe leuk is het als er mooie dames in kleurrijke jurkjes op de foto staan ☺️. Er waren, zoals ik al zei wat nieuwe collecties binnen, wat te gek dat we dit al konden passen!

We hebben allemaal onwijs genoten van deze dag! Bedankt lieve Ester voor je gastvrijheid 😘. Weer een te gekke winkel die je echt eens een bezoekje moet gaan brengen! Uiteraard kun je ook een bestelling plaatsen in de webshop 🤗.

Veel liefs van Joyce

20 Comments

 1. Goedemorgen….leuk weer zo te lezen op de zondagochtend ha ha ha. En wat heb jij gekocht? Dat krijgen we vast nog wel te zien of niet. Verder zit je vakantie er ook weer op he.. leuke vakantie gehad?
  Leuk dat je nu weer op pad mag en dat we weer gezellig mee kunnen lezen

  Toppie.
  Liefs Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat ziet er gezellig uit! Lijkt me ook een ontzettend leuke winkel! Als ik er een keer in de buurt ben, wil ik er zeker een keer langs gaan.

  Leuk ook dat het blog-seizoen weer begonnen is! Lees je blogs altijd graag. 😄

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk om je gezellige blog weer te mogen lezen! De gezelligheid knalt naar binnen van jullie gezellige uitje, leuke foto’s. Mijn favoriete onweerstaanbare winkeltje om naar binnen te gaan en me te vergapen aan al het moois en kleurrijks wat Esther voor ons allemaal bedacht heeft voor kleine meisjes en de grote meiden. Je proeft direct welke zorg en aandacht ze overal aan besteed om je direct thuis te voelen in haar winkeltje!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s