De rode schoentjes ❤️ Grünbein

De schoentjes, of eigenlijk wel schoenen – als je het hebt over mijn maat- die ik vandaag laat zien…. OOOOEEEEEHHH wat heb ik ze toch regelmatig bekeken op de site van S-ter Fashion and design.

In mijn blog over het geweldige Margot setje, schreef ik al een beetje over S-ter. S-ter is gevestigd in Winterswijk met een stenen winkel en heeft dus ook een webshop. S-ter staat echt hoog op mijn ‘uitjes’ lijstje en ik hoop binnenkort de winkel in het echt te bewonderen.

Tot die tijd doe ik het dus met de webshop, die ik eigenlijk al best lang ken. Toen ik een aantal jaar geleden een keer iets van Blutsgeschwister niet kon vinden in de stenen winkel, heb ik al wel eens wat bij S-ter besteld. Inmiddels is de webshop enorm uitgebreid en is er ook een super assortiment te vinden van o.a. Grünbein.

Grünbein is een schoenenmerk die oorspronkelijk uit Zwitserland komt, maar die inmiddels sinds een paar jaar gevestigd is in Duitsland. Ik heb ooit eens, per toeval, een paar laarzen via marktplaats gekocht van Grünbein en kwam er toen achter dat S-ter ook Grünbein schoenen verkoopt. In Nederland zijn de schoenen zéér moeilijk te vinden, dus onthoudt: bij S-ter in Winterswijk moet je zijn!

De schoenen van Grünbein staan erom bekend dat ze geschikt zijn voor brede voeten. Het zijn van die schoenen die je aantrekt en er zo op weg kunt lopen en dát is dus precies wat ik altijd zoek! Heb je (steun)zooltjes nodig in je schoenen, dan zijn Grünbein schoenen daar uitermate geschikt voor. Je kunt namelijk de oorspronkelijke zooltjes uit de schoenen halen en je eigen zooltjes erin doen.

Ik heb maat 42, heel enkel maat 41 als de schoen groot uitvalt. Van Grünbein draag ik maat 42 en ik koos voor de ‘Rode schoentjes’. Oftewel model Paula. Ze doen mij echt denken aan vroeger; van die schattige meisjes schoenen die je dan draagt met van die sokjes erin met zo’n roezeltje. Nou is dat niet helemaal mijn ding, maar hoe te gek kun je deze schoenen dragen met bijvoorbeeld ‘missed match’ sokken. Ik geef eerlijk toe, het is wel even een drempeltje over van durf ik dit, maar hé ik word er blij van!

Ik draag zelf altijd sokken in mijn schoenen, in lage schoenen vaak van die sneakersokjes zodat het lijkt alsof je er met blote voeten in zit, maar niet zo is. Ik hou er niet van blote voeten in schoenen.

Het jurkje van Blutsgeschwister die ik draag is bij S-ter nog verkrijgbaar in verschillende maten.

En voor als het wat kouder wordt kun je de schoenen natuurlijk ook dragen met een panty. Ik was eerder niet zo van de panty’s, maar sinds ik die van Snag Tights heb ontdekt draag ik nu regelmatig panty’s. Zelfs naar mijn werk (kinderopvang) is het geen enkel probleem; De panty is lang genoeg, dus zakt niet af. De panty is dik genoeg, zodat ik er geen gat in trek.

Het is leuk om te spelen met kleur. Bam gewoon een lekkere knalpanty bij de schoenen, dan vallen beiden lekker op.

Zoals ik al schreef loop je zo weg op deze schoenen. Het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn is leer, zowel de binnen als de buitenkant.

Taadaaa ik kon het niet laten (en kiezen) en heb de schoenen in het groen gekocht 😊

De zool is van rubber en is iets gerimpeld, maar verder vlak. Ze zijn heel flexibel.

Zoals ik al beschreef zijn de schoenen uitermate geschikt voor brede voeten. Ik heb zelf een knokkel bij mijn grote teen, dit maakt het wel eens lastig met schoenen, omdat het dan gaat knellen. Wat een heerlijkheid als schoenen gewoon in één keer goed zitten.

Twijfel jij over de maat. Dan kun je Ester van S-ter altijd een berichtje sturen. Je kunt bijvoorbeeld de onderkant van schoenen die fijn zitten opmeten aan de onderkant (lengte en breedste gedeelte) of een optie is om de zooltjes op te meten.

Wat nog wel een must voor mij was, is dat ik schoenen kan dragen met een legging. Die draag ik namelijk heel regelmatig en zie hier het resultaat. Ik ben helemaal happy 🤗.

Ik zag dit toffe bankje op weg naar mijn werk, uiteraard stapte ik even af voor wat foto’s 😊

De groene variant is helaas uitverkocht, maar de rode schoentjes kun je hier vinden. De schoenen kosten 135 euro.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de rode schoentjes ontvangen voor mijn blog ❤️

23 Comments

 1. Ja die doen me ook echt aan vroeger herinneren.
  Ik vind ze ook echt bij jou passen. Die zul je wel veel dragen want volgens mij passen deze twee paar bij heel je garderobe.
  En als ze dan ook nog eens lekker zitten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Super leuke schoenen. Helemaal mijn smaak. Ik heb ook mt 42 en ik heb ook een knobbel op beide voeten door scheve grote tenen. Ik ga zeker kiijken of dit ook mijn schoen is qua pasvorm. Dank voor je leuke blog. Ik vind jouw blog via de site van bobbeez 😊

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat ontzettend leuk om te lezen Carola! Binnenkort komt de nieuwe collectie van grünbein bij S-ter, dus wie weet zit daar ook wel wat tussen 😊 heel erg leuk dat je een berichtje achter laat, dank je wel ❤️

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s