Summer Souvenirs ❤️ Blutsgeschwister

We dachten dat we er waren; drie prachtige collecties van Blutsgeschwister voor het seizoen spring/summer 2019. Maar nee hoor, toen was ineens daar de verrassing; ‘Summer Souvenirs’ kregen we als cadeautje erbij!

Voor mij is dit seizoen apart begonnen wat Blutsgeschwister betreft. Bij de eerste collectie ‘Beat of the Kiez’ was gewoon niks voor mij bij! Daarna kwam ‘Heimatfilm’ en poeh gelukkig zaten daar 2 te gekke items voor mij bij. Het was wel een beetje een rare gewaarwording, want normaal gesproken dan moet ik echt keuzes gaan maken. Maar goed, soms kan dat gewoon, dat je kleuren en printjes er niet bij zitten.

Bij derde collectie ‘Sea of Love’ waren er de te gekke driekwart leggings met printjes! Iets waar ik al heel lang naar opzoek was. En bij deze laatste collectie ‘Summer Souvenirs’ zit weer een te gekke driekwart legging en ook andere super items! Ik kocht een mooi setje die ik jullie graag wil laten zien.

Daarbij wil ik graag twee stenen winkels in het zonnetje zetten. Deze stenen winkels hebben zelf geen webshop, maar willen wel de kleding versturen! Dus zoek jij iets wat je nergens kunt vinden, dan is dat voor ons als Blutsfans wel te gek natuurlijk! Het shirtje en de legging die ik laat zien heb ik gekocht bij Art Den Bosch en het rokje kocht ik bij Kloffieleut. Voor deze winkels dus een dikke hoera voor met mogelijk maken dat ik mijn setje compleet kon kopen.

Mijn favorieten horen bij de stofsoorten ‘Hypnotic Rosegarden’. Deze springt er voor mij persoonlijk uit, want ik ben behoorlijk van de roze en groen tinten. Aangezien ik dit seizoen nog helemaal geen rokje en shirtje had gekocht van Blutsgeschwister ben ik daar voor gegaan. Het printje ‘Joyfull Flower’ sprong er voor mij gelijk uit. En toen ik het thuisgestuurd kreeg viel mij gelijk op dat het soms zo moeilijk blijkt om stofjes vast te leggen op de camera, want dit stofje is nog velen malen mooier in het echt!

Ik koos voor het shirt ‘Pow wow luau’. Wat echt een prachtige halslijn heeft. Dit model hebben jullie vaker kunnen zien in de Blutsgeschwister collecties. Ik draag het shirt in maat xl, deze meet van oksel tot oksel 45 cm.

Dit shirtje is er ook nog in andere (mouwloze)top en jurk. En zoals jullie kunnen zien op mijn foto’s, dus ook in een driekwart legging! De legging draag ik ook in maat xl, deze is platgemeten 38,5 cm.

Het ‘Pow wow luau’ shirt en de legging is er ook nog in twee andere printjes, namelijk ‘Hommage to Home’ en ‘Wanderlust’.

Dan het te leuke rokje met polkadotjes. De rok heet ‘Short romance jupe’ en de stofsoort ‘Spot the dot’. Ik heb even getwijfeld over dit rokje, omdat hij wat korter valt (de lengte is 45 cm, de band plat gemeten is 40 cm), maar soms maak ik wel eens een uitzondering. Deze vond ik gewoon te leuk om aan mijn neus voorbij te laten gaan. Persoonlijk zou ik het rokje niet snel zonder legging dragen, maar met legging word ik er helemaal blij van.

Ook dit rokje is er nog in andere printjes; ‘Ocean desire’ en ‘Pick me up’.

Van de stofsoort ‘Spot the dot’ zijn er nog 3 andere hele toffe kledingstukken. Voor bijna iedereen is er dus wel een modelletje of stofje wat je mooi zou kunnen staan.

Nog niet alle kledingstukken van Blutsgeschwister zijn in maat 2xl, ik hoop dat dit nog eens gaat gebeuren, want ik weet dat er verschillende dames zijn die daar met smart op wachten!

Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn met de spring/summer collectie van dit jaar. Het kan zomaar zijn dat er voor jou juist wel meer bij zit dan voor mij. Ik kijk in ieder geval weer heel erg uit naar de autumn/winter collectie 2019, want wat ik heb gezien daar werd ik heel blij van 🤗. Maar laten we eerst nog genieten van de zomer die er nog aan komt!

Veel liefs van Joyce

9 Comments

 1. Wauw….echt Joyce. Ik heb zelf nog helemaal niet gekeken naar de collectie. Heb even andere prioriteiten maar zal binnenkort eens neuzen. Dat rokje en legging enz….Geweldig gewoon. Super mooie. Fijne zondag. Ik ga rennen
  Liefs Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Super leuke printjes zijn dit, en wat staan ze leuk bij elkaar! Ik heb de legging ook, en in het printje van het rokje heb ik een jurkje gekocht 🙂 Het shirt heb ik ook gepast, maar was mij bij de armen helaas net iets te krap. Waar blijft die XXL inderdaad? Leuke foto’s weer Joyce!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja die jurk die jij hebt is ook zo te gek😍 wat jammer zeg dat het shirtje te klein was. Sommige shirtjes gaan wel tot 2xl, maar hopelijk word dat dus de standaard ipv de uitzondering 😊😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s