Maxi Dress Vera ❤️ Tranquillo

Wat vliegen de weken toch voorbij, inmiddels heb ik 8 blogs geschreven voor Tranquillo over de spring/summer collectie 2019. En dit is alweer de laatste, maar wat heb ik er weer van genoten om foto’s te maken en te schrijven over deze prachtige collectie.

Wat laat ik jullie graag deze topper zien. Dress Vera is een hele mooie maxi jurk. Je kunt gelijk zien dat ze heel lang valt.

Ik ben 1.81 en voor mij dus echt perfect. Ik draag maat l, deze meet van oksel tot oksel 48 cm, de taille is 44 cm en de jurk is 1.44 cm lang.

Ik kan me voorstellen dat als je niet zolang bent deze jurk geen optie is, maar dan heeft Tranquillo nog Dress Bele. Deze lijkt op Dress wat model betreft, maar is een stuk korter en het bovenste gedeelte zit wat anders in elkaar.

De stof van Dress Vera bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. Het bovenstuk valt mooi langs het lichaam. Daarna volgt een band, die ongeveer in de taille zit en vervolgens het rok gedeelte. Die is vanaf de band iets wijder, maar valt alsnog aangesloten en niet in een A-lijn.

Aan de linker en rechterkant zitten mooie plooien in de jurk vanaf de blauwe band

De jurk heeft een klein kapmouwtje, die super mooi is afgewerkt.

Inmiddels heb ik de jurk al kunnen dragen op een warme dag. Ik vind dat deze jurk heerlijk om me heen valt en heerlijk draagt met een slippertje eronder. Maar ook met stoere boots staat deze jurk erg gaaf.

Ook het fietsen met deze jurk is geen enkel probleem. Wel fijn juist, want de jurk kan in ieder geval niet omhoog waaien 😂.

Genoeg bewegingsvrijheid zoals je ziet

Deze jurk vind ik heel erg geschikt voor mijn figuur. In mijn taille ben ik wat smaller, dan heb ik een buikje en volgt de rest. Mijn buikje valt weg in deze jurk.

De print van deze jurk heet ‘Kaleidoscope’. De prijs van de jurk is 65,90.

Ik val toch met name voor de blauw/groene tinten van Tranquillo. Ook de printjes daarvan zijn erg leuk. Maar gelukkig zijn er ook andere opties, voor als deze kleuren niet bij je passen of als je van andere kleuren en printjes houdt.

Ik wil jullie bedanken voor de leuke reacties en vragen. Het is ontzettend leuk om te zien en te lezen dat jullie naar aanleiding van mijn blogs op zoek gaan naar de kleding van Tranquillo ❤️.

Veel liefs van Joyce

De verkooppunten van Tranquillo vind je hier.

Dress Vera heb ik ontvangen voor mijn blog ❤️

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s