The Color of Kampen

Een aantal weken geleden stuurde Marianne van Kunstig Kitschwerk mij een berichtje met een geniaal plan; The Color of Kampen! Een evenement waar de leukste winkeltjes uit Kampen mee zouden doen. Of ik ook wou komen, jaaaaa tuurlijk te gek!

Gister was het zover. Bij elk winkeltje die mee deed hing een flamingo als herkenningspunt. Elke winkel had een super leuke actie voor ons in petto.

Mijn ronde begon bij Kunstig Kitschwerk, waar het thuiskomen was. Vorig jaar bezocht ik deze heerlijke winkel voor het eerst en ja ik ben fan! Er druppelden steeds meer dames binnen, super leuk om nieuwe dames te ontmoeten, maar ook de jurkenzusjes die al bekend zijn.

Op Facebook had Marianne ons al een sneak peak gegeven van een nieuw merk ‘Toffe Tutta’. Het gezicht achter ‘Toffe Tutta’ is Heidi. Ze is net begonnen met haar prachtige creaties aan de vrouw te brengen en Marianne geeft haar deze kans.

Omdat Heidi de jurken zelf maakt is de oplage niet zo groot, maar jeetje wat zijn ze leuk!!! Op de poezenjurk was ik gelijk verliefd, alleen het model zoals hij nu is, is het niet geschikt voor mij. Samen met jurkenzusje Merel paste ik de jurk en ook Merel vond haar geweldig!

Omdat het zo te gek is en er veel over te schrijven valt, zal ik een aparte blog over ‘Toffe Tutta’ maken. Die je zeer binnenkort kunt lezen.

Na dit enerverde moment gingen Merel en ik op pad om naar de andere winkeltjes te gaan. We kwamen bij ‘Polly Maggoo’, een mooie kledingwinkel met onder andere Zilch en King Louie in het assortiment.

Een paar winkels verderop zit ‘geWOON!’, een gezellige woonwinkel met unieke spulletjes. We kregen een houten ui met achterop het recept van Kamper uiensoep.

We liepen door en kwamen terecht bij ‘Casa El Campo’. Daar rook het heerlijk. Ook al zo’n leuke woonwinkel!

We hadden inmiddels wel zin in een hapje eten en als je dat wilt doen in Kampen moet je zeker eens naar ‘Nonna’ gaan! Echt smullen!! Ook hier was een leuke actie waar we gebruik van hebben gemaakt.

Zo leuk dat je goed in de gaten kunt houden hoe je eten gemaakt wordt 😉.

Bij ‘Nonna’ kregen we een flamingo sleutelhanger.

Onze buikjes waren goed gevuld, dus we konden er weer tegenaan. We kwamen terecht bij ‘De winkel van Kaatje’ en dit vond ik zelf persoonlijk echt heel heel erg leuk. Ik hou van Vintage spulletjes, maar ook zijn er nieuwe snuister spulletjes te koop, een mooie mix.

Ik kocht zelf deze prachtige waxinelicht houder. Schattig he 🤗.

Het feestje was nog niet voorbij, want daarna nog naar ‘Fair & Share’ geweest. Dit is een super concept. Je kunt er terecht voor tweedehands kleding, maar ook mooie duurzame kleding, zoals Armed Angels, kun je hier vinden.

Als je in de buurt van Kampen woont kun je hier je kleding inbrengen en zo je kleding een tweede leven geven 😊.

Ook hier was een hele toffe kortings actie!

Wat een heerlijke dag heb ik gehad! Het was echt een feestje! Misschien ben je ook wel geweest en hebben we elkaar helemaal niet gezien, dat kan natuurlijk omdat je de hele dag door de gelegenheid had om overal lekker te snuffelen. Ik ben wel benieuwd naar jullie reacties 😊.

En als je het gemist hebt, hou Kunstig Kitschwerk dan in de gaten op Facebook, want dit was vast niet de laatste keer 🤗. En tot die tijd, echt in Kampen kun je je prima een hele dag vermaken, het is een super leuke stad!!

Veel liefs van Joyce

Zelf kocht ik dit te schattige meisje bij Kunstig Kitschwerk gemaakt door Renate Groen

23 Comments

 1. Wat een super leuk uitje zeg. Ik ben niet geweest…ik was naar de thee fabriek en 13 km gewandeld. Nog langs Leens voor kloffieleut maar die was gewoon dicht. Zo balen want op de site stond open. Helaas…scheelde weer geld uitgeven. Ha ha ha .

  Fijne dag en groetjes; Charline.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een ontzettend leuke dag! Achteraf had ik best kunnen komen, ik heb de hele dag tevergeefs op de glazenwasser zitten wachten thuis… Ik ben erg benieuwd naar Toffe Tutta!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een super idee zeg, de winkeliers die de handen in één slaan en dit concept bedenken. Ik denk zo dat ik mij ook echt wel had vermaakt. Dit gaat in mijn te bezoeken mapje, te leuk om daar niet eens te gaan kijken.
  Leuk verslag Joyce! 👍🏻❤

  Geliked door 1 persoon

 4. Was inderdaad een hele gezellige dag.
  Mooie spulletjes hebben we weer gevonden.
  De dag was veel te kort!
  Leuk je ontmoet te hebben bij ’t leukste winkeltje van Kampen😉Mooie foto ’s hoor.
  Groet, Joke

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een mooie “samenvatting” van deze prachtigecdag Joyce!
  En wat super om je nu eens ontmoet te hebben!
  En Marianne van Kunstig Kitschwerk bedankt voor al je harde werk om deze dag tot zo’n succes te maken!💪💪💪

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat leuk meiden!!! Zou je de route willen delen die jullie gewandeld hebben met gemarkeerd waar de bezochte winkeltjes zitten? Handig en leuk dan ga ik deze donderdag bewandelen en natuurlijk de leuke winkeltjes bezoeken. Groetjes Anneke

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s