Visjes ❤️ Tante Betsy

Sluit je ogen even voor één moment… ho stop nog even wachten… ik zal nog even uitleggen waarom. Denk aan warmte, denk aan de zon… zoiets als een paar weken geleden (weet je het nog?). Ja… wat heerlijk was het toen he, en echt… dat krijgen we echt wel weer terug, echt wel… en dan yeaaah kun jij misschien ook wel gaan shinen in een van de Tante Betsy kledingstukken met visjes erop!!

“Visje, visje in het water. Visje, visje in de kom”. Wie kent dit liedje nou niet? Ik zing het dagelijks op mijn werk en kon dit setje dan ook niet weerstaan. Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang heb ik enorm veel aan de kleding die ik draag. Een rokje met kabouters, een jurk met roodkapje, een legging met rood-met-witte-stippen. En dan nog die gekke sokken die ik soms draag. De kinderen vinden het geweldig en ook met mijn nieuwe top en rok van Tante kan ik mij helemaal uitleven.

Samen met mijn dochter Saar (7 jaar) ging ik naar de speeltuin en zij maakte de foto’s van mij. Het was een prachtige dag. Daar is dit setje natuurlijk uitermate geschikt voor, maar ik zie het ook al voor me hoe ik dit setje kan combineren met een legging en een vestje. Óf combineren met het rokje en het topje apart. Mogelijkheden genoeg!

Ik bestelde het setje bij Holy Cow. Die hebben niet alleen een stenen winkel in Deventer, maar ook een webshop. Ik draag het rokje in maat xl (de band is plat gemeten 42 cm en de lengte is 55 cm) en het shirt draag ik in maat l (van oksel tot oksel 46 cm). Maat xl van de top was echt te groot voor mij. Ik heb een kleine cupmaat, dus de overslag lubberde nogal van de xl.

De overslag is trouwens netjes afgewerkt. Je hoeft er in principe geen topje/hemd onder te dragen. Ik vind dit zelf altijd wel fijn, tenzij het natuurlijk echt super warm is.

Ik draag het rokje in xl. Misschien zien jullie wel dat ik mijn rokjes altijd vrij laag draag. Dit vind ik zelf fijner dragen, mooier staan en fijn voor de lengte die het dan geeft. Maar er zijn ook dames die hun rokje hoger dragen, dan zou het kunnen zijn dat je een maat kleiner kunt dragen dan ik. Ik zeg, meten is weten.

Het rokje heeft lusjes waar een touwtje doorheen gaat. Erg leuk detail vind ik zelf! En om die te kunnen zien is het leuk als je je shirtje bij je rokje in doet. Voor sommige vrouwen is dit soms een drempel, maar bij menig vrouw slankt het juist af.

Het materiaal van deze rok en top bestaat uit 95% viscose en 5% elasthaan. Het viel mij op dat er niet echt een fijn luchtje aan zat, maar gelukkig is deze geur door het te wassen er gelijk uit.

Ook heeft Tante deze setjes nog in de kleuren gold en green. Ze zijn van maat xs tot 3xl verkrijgbaar.

En er zijn in deze stof nog twee andere jurken verkrijgbaar. Dress Lynn en Dress Zoe. Ook super gaaf, maar voor mij persoonlijk vond ik na 2 jurkjes uit deze collectie, een rokje en een topje ook wel een mooie afwisseling.

Ik ben er wel klaar voor moet ik zeggen hoor, om te shinen in dit outfitje, laat de zomer maar komen! En jij??

Veel liefs van Joyce

13 Comments

  1. Wat mooi Joyce! Superleuk setje is dit! Ik heb het Lynjurkje met de visjes. Maar ik vind jouw combinatie van rok en shirt misschien wel leuker!

   Geliked door 1 persoon

 1. Ja, leuk! Ik heb alleen het rokje gecombineerd met een rode top (ben niet zo van de overslag), maar ik ben er ook superblij mee. Echt een geslaagde print!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wow dit setje staat je prachtig Joyce. Zo lijkt het net een jurkje…ik had al meteen zoiets heb ik wat gemist😜😂 hihi
  Dat liedje van het visje was ik alweer vergeten, dochterlief is inmiddels 26 dus dat is al weer heel wat jaartjes geleden.
  Maar ik kan me heel goed voorstellen dat jouw outfits het heel goed doen op je werk. Heerlijk toch dat je die kleintjes er blij mee kunt maken.
  Geniet ervan lieverd en dochterlief maakte super leuke foto’s. Petje af! Dikke knuffels😃😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s