Haremshose Jasmine & shirt Moringa ❤️ Tranquillo

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over de broek ‘Goldie’ van Tranquillo schreef. In die blog schreef ik al dat ik nog een broek zou laten zien. En taaaadaaaaa hier is ie dan hoor; de harembroek van Tranquillo!

Check hoe laag dat kruis hangt 🤗

Vanaf het moment dat ik deze broek zag vond ik hem geniaal en was ik echt zo super benieuwd hoe die mij zou staan. Het is gewoon totaal een keer iets anders, apart, uniek en een tikkeltje ‘maf’.

Ik zag mezelf al helemaal MC Hammer moves maken 😂. Ik weet nog dat ik op de basisschool zat en ‘de drollenvanger’ helemaal hip was. Heerlijk die nostalgische momenten.

Er zijn niet veel winkels in Nederland die de broek hebben ingekocht, maar toch vroeg ik of de broek meegestuurd kon worden. Als de collectie uitkomt bij Tranquillo kijk ik zelf wat ik allemaal bij mij vind passen en Wilma (van Tranquillo Nederland/België) stuurt mij dan een berichtje wat er het meest in Nederland is ingekocht. Vervolgens ga ik mijn lijstje af en kijk ik wat de overeenkomsten zijn.

Hiervoor maakte ik dus een uitzondering, omdat ik zelf een soort van ‘in love’ was op deze broek. De broek zit net zoals een jurkje of een rokje; super fijn! Door de elastische band drukt het niet in je buik en zit dus heel relaxed.

Voor mij was het gelijk duidelijk dat het de broek in de print ‘Lotus Aquatic’ zou worden. Echt een onwijs leuk printje met mooie kleuren. Maar Amsterdam Selection heeft ook nog de print ‘Waves Poseidon’ te koop.

Kun je raden wat het allereerste was wat ik heb gedaan toen in de broek aan had? Fietsen! 😂. Ik dacht dat het een enorme uitdaging zou zijn om met deze broek te fietsen, maar ik kan je vertellen dat het goed te doen is 🤗.

Ik draag de broek in maat 44. De band plat gemeten is 40 cm en de totale lengte van de broek ik 1.09. De broek bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. De broek kost 49,90 en is te koop bij deze verkooppunten: Amsterdam Selection (webshop), Mantje op Texel en Woodstock op Terschelling.

En heb je het leuke shirt gezien waarmee ik de broek combineer? Het shirt ‘Moringa’ is lekker basic met een prachtige ‘Feather’ print. Van deze print heb ik ook Dress Amanda, die ik ik liet zien in deze blog.

Ik draag het shirt in maat l. Die meet van oksel tot oksel 50 cm en is 65 cm lang. Ook dit shirtje is gemaakt van 95% organic cotton En 5% elastaan. Het shirtje kost 27,90 en is ook nog te koop in andere printjes.

En nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jij van deze broek vindt. Zou het iets voor jezelf kunnen zijn offeh 😊.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de broek en het shirtje ontvangen voor mijn blog ❤️

De foto’s zijn gemaakt in Taman Indonesia

7 Comments

  1. Goedemorgen…..wat een geweldig model broek. Echt super, geniaal. De print en kleur…weet ik nog zo net niet maar bij jou staat ie toch geweldige. Leuk te lezen.
    Fijne zondag

    Liefs Charline

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een super leuk setje weer! De broek is inderdaad heul apart, hahaha! Ik kan me van de harembroeken van vroeger toch niet herinneren dat het kruis zó laag hing. Hij staat je super!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s