Jumpsuit Mila ❤️ Tranquillo

De jumpsuit bestaat al jaren. Het zijn van die vlagen door de tijd heen dat ze weer ‘hip’ zijn. Een paar jaar geleden ben ik ook voor een jumpsuit gegaan, het enige punt van twijfel was dat ik het zo’n gedoe op de wc vond 😉.

Maar wie mooi wil zijn… Ja… Daar heb je dan wel iets voor over toch! En tegenwoordig verzinnen ze er wel wat op om het aan en uit trekken wat makkelijker te laten zijn.

Neem de jumpsuit ‘Mila’ van Tranquillo. Die is zo elastisch dat je door het hoofd gedeelte in kunt stappen en ploeps hij is aan. Dus naar de wc gaan is ook een makkie 😊.

De jumpsuit is er in 2 kleuren, groen en blauw (Navy). Ik koos voor voor de kleur Amazone. Nu ben ik wel een groen typje, maar het is echt een super kleur groen!

Ik draag maat l. Van oksel tot oksel is het 54 cm. De stof bestaat uit 100% organic cotton. En zoals gezegt, het draagt heerlijk!

Deze jumpsuit is voorzien van een mooie watervalhals. Het is een terugkomend iets, de watervalhals,. Bij Tranquillo zien we die regelmatig terug bij jurkjes en shirtjes. Het geeft een speels effect.

Bij het buik gedeelte zit een elastieken band.

Aan de zijkant van het been gedeelte zit een soort van werkje. Extra mooi detail van de broek, die op een gewoon plaatje niet te zien is.

Het zelfde werkje zit aan de zijkant van de mouwen.

Ik heb wat gespeeld met de watervalhals, het is leuk om hem symmetrisch te dragen, maar je kunt hem ook schuin over je schouder dragen. Persoonlijk vind ik dit erg leuk. En dan bijvoorbeeld met een contrasterende kleur hemdje eronder.

Ik ben benieuwd wat jullie van jumpsuits vinden. Bij de verschillendeverkooppunten van Tranquillo is deze fijne jumpsuit te koop. Mochten jullie daar vragen over hebben mag je me altijd een berichtje sturen.

Veel liefs van Joyce

De foto’s zijn gemaakt in Taman Indonesia

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s