Jeansrok Naina, shirt Mala & Vitisa ❤️ Tranquillo

Vandaag laat ik een hele mooie basic set van Tranquillo zien. Twee verschillende shirtjes, een jeansrok en een legging. Deze set kun je dus nu ook al prima dragen 😊.

De rok is lekker stoer en wat een toffe lengte! Ik ben 1.81 en je ziet dat hij over mijn knieën komt (66 cm lang). Ik draag maat 44. De band plat gemeten is 43 cm. Er zit stretch in de rok dus het zit lekker (98% Organic cotton, 2% Elasthaan). De rok kost 59,90.

Er zitten 2 zakken achterop de rok.

En zo ziet de rok er van de bovenkant uit, met 2 knopen om de rok dicht te maken en 2 zakken aan de zijkant.

Het shirt Mala (Lotus Mediterranea) wat ik erbij draag (in maat l) is een wat langer model (74 cm), en heeft een speels effect door de zijkant die geribbelt is.

Ook is de halslijn super mooi; hoog aan de voorkant en aan de achterkant wordt je verrast door de v-lijn die in het shirt zit.

Het shirt meet van oksel tot oksel 51 cm. De stof bestaat uit 95% Organic cotton en 5% elasthaan. Het shirt kost 42,90.

Het rode shirt, Vitisa (leaf) is weer een heel ander shirt. Het is een korter model (63 cm) en het zit aansluitend. Van oksel tot oksel meet dit shirt 48 cm. Ook dit shirt bestaat uit 95% Organic cotton en 5% elasthaan.

Tranquillo heeft wel iets met watervalhalzen. In mijn vorige blog Dress Amanda ❤️ Tranquillo had de jurk ook een lichte watervalhals, net zoals dit shirt. Het shirt kost 42,90.

Ik draag de kleur ‘Leaf’. De blaadjes zijn blauw.

Er zijn nog 3 andere printjes: ‘Kaleidoscope’, ‘Feather’ en ‘Lotus Grey’.

En dan die te gekke legging ‘Francoa’, ik liet hem al eens eerder zien in deze blog. Daar staan alle afmetingen en weetjes in over deze legging.

Heb je vragen over Tranquillo of over een kledingstuk die je zoekt? Je mag me altijd een berichtje sturen met je vragen. De verkooppunten van Tranquillo vind je hier.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de legging ontvangen voor mijn blog

De foto’s zijn gemaakt in Taman Indonesia

En deze foto mag ik jullie niet onthouden 🤣

10 Comments

 1. Dit vind ik als overwegend rokjes drager echt een must have, een mooi stoer basic spijkerrokje. Altijd 2 in mijn bezit gehad, 2 kringloop gelukjes, maar die zijn inmiddels andere dames aan het dragen omdat ze te ruim gingen zitten door afvallen.
  Vraagje voor jou Joyce, is dit een lichte A-lijn of loopt deze rechter? Kan het op je foto’s niet goed zien. Even ter vergelijking, neigt het model meer naar de paarse zipper skirt van tante Betsy die jij ook hebt of naar de A-lijn rokjes van tante. Dank je voor de leuke blog en alvast voor je antwoord!
  Groetjes ❤

  Geliked door 1 persoon

 2. Deze setjes staan jou goed zeg! Zo’n spijkerrok als deze zou jouw garderobe zeker niet misstaan. Er staan nog wat mooie Tranquillo’s op mijn verlanglijstje maar een spijkerrokje staat mij helaas niet (trust me I’ve tried many😉).

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Joyce,
  Ik ben echt fan van jou !
  En al het moois wat je met ons deelt!
  Super basic spijker rokje !
  En de mooie shirts !
  Ik voel een moederdag kadootje aankomen !😍😘❤

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat weer superleuk dit. Ik ben ook fan van Tranquillo.. Leuke prints, fijne pasvorm… ik he van de vorige collectie ook zo’n fijne tencelbroek..en de collecties zijn ook mooi te combineren!
  Vraagje.. weet je waar legging ‘Francoa’ te koop is? Diezijner (mijn Tranquillo-winkel) heeft m niet helaas.
  Groetjes
  Saskia

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je super leuke reactie! Ik ga voor je navragen waar de legging te koop is! Je mag me anders wel even een pb sturen via fb, dan hou ik je daar op de hoogte😊😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s