Tante Betsy meets Halsoverkop

De meesten van jullie weten inmiddels wel dat ik verschillende soorten merken draag. Ik heb wel van het ene merk meer in mijn kast liggen dan het ander, maar als iets mij aanspreekt maakt het label in principe niet zoveel uit. Het is leuk om nieuwe merken te ontdekken, maar óók om verschillende merken met elkaar te combineren.

Tante Betsy, Margot en Blutsgeschwister gecombineerd

Via mijn Instagram account kun je mijn dagelijkse combi’s zien. Een combi van 2 of 3 merken komt daarbij regelmatig voor. Het is leuk om te ondervinden dat de merken ook onderling goed kunnen matchen.

Ik keek uit naar de nieuwe collectie van Halsoverkop. Dit is een klein en eigenzinnig Nederlands label. Het is altijd afwachten wanneer er een nieuwe collectie zich aandient en uiteraard welke kleuren en stofjes er gebruikt worden. Mij viel gelijk het shirt ‘Make your move’ op. Wat een super leuk printje en die kleuren bij elkaar!

Dit zou ook een hele mooie toevoeging zijn voor mijn kast, want paars… paars is nog niet echt vertegenwoordigd. Ik had het rokje ‘Bloesem’ erbij bedacht, maar of dit een goede combi zou zijn… Ik ging naar SoMuch om te passen, want ook daar is de nieuwe collectie van Halsoverkop al binnen.

Ik heb er geen foto van gemaakt, maar het was een aanfluiting… Het rokje stond me helaas niet. Dus ik zocht verder en tadaa daar hing ‘Skirt Zipper purple’ van Tante Betsy! En… yes! Dit was de perfecte match voor mij.

Ik draag de rok in maat xl. De band plat gemeten is 44,5 cm. Zoals je kunt zien is de rok van de lengte vrij lang (60 cm). En is het een aangesloten model.

Aan de zijkant van de rok zit een oranje streep die dus echt precies matcht met het shirt van Halsoverkop, omdat daar ook oranje in verwerkt zit.

Het shirt draag ik in maat xl. Van oksel tot oksel meet het shirt 48 cm. Halsoverkop heeft shirtjes die wat strakker zitten, maar dit is een iets losser model. Vind ik zelf wel fijn in verband met de lovehandles. Alhoewel die ook goed weggewerkt worden, omdat ik het shirt in mijn rok draag 😊.

Tja… De camera koos hier voor de bloemen, nog even van genieten, want voordat je het weet zijn ze uitgebloeid

De panty die ik erbij draag is van ‘Snag Tights’. Ik vind ze echt perfect. Natasja van ‘Beautyspots’ schreef er een mooie blog over.

Zijn jullie ook van combineren met verschillende merken? Vind je het lastig om combi’s te maken of?? In de verschillende Facebook groepen die er zijn kun je veel inspiratie op doen mocht je het lastig vinden 🤗.

Veel liefs van Joyce

13 Comments

 1. WOW! Wat een te gekke combinatie heb je gemaakt!!! Hier houd ik van. HOK is in mijn woonplaats helaas niet te koop anders had ik dit shirt allang in het snotje gehad. Maar gelukkig is er nog jouw blog😃. En ja, mix & matchen met diverse kleine originele labels is absoluut ook mijn ding!!

  Like

 2. Wauw Joyce….wat een vette combi en echt helemaal jij. Super hoor die verschillende kleuren. Echt top. En merken combineren en printjes…dat kan jij. Goed geslaagd. Ik wens je nog een fijne vakantie. Groetjes vanaf Ameland

  Liefs Charline

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk dat we dezelfde combinatie los van elkaar hebben bedacht. Heb ik dan toch van jou geleerd om out off the box te denken? Lieve groetjes
  Hennie

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een te gekke mooie combi heb je er weer van gemaakt !
  Dat oranje 🤗🌻ik word daar zo blij van !
  Maar met mijn 64 jaar …Ik weet niet of dat dan nog kan !
  Bij jou staat het super !😘💕❤

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s