Dress Amanda ❤️ Tranquillo

Het weer gaat nogal op en neer in Nederland. Gelukkig zijn er in de zomercollectie van Tranquillo meerdere soorten jurkjes; met mouw en zonder mouw. Korte, midi en maxi modellen. In mijn vorige blog liet ik een midi jurk zien. Dat doe ik vandaag weer, maar het is een totaal ander model.

Deze jurk kun je ook prima dragen als het niet zo heel warm is met toffe boots en bijvoorbeeld een spijkerjasje.

Mij viel bij deze jurk gelijk op dat ze aan de zijkant een mooi geribbeld randje heeft. Ik heb een jurk van de wintercollectie die dat ook heeft en ik ben er heel enthousiast over. Ik vind het een heel mooi effect geven.

Ook deze jurk draag ik, net zoals de andere jurken van Tranquillo, in maat l met mijn maat 44. Van oksel tot oksel meet de jurk 48 cm. De lengte van de jurk is 1.20 cm. Het materiaal bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. De prijs van de jurk is 69,90.

Ik heb gekozen voor de kleur ‘Feather’. Een mooie groene kleur met, zoals de naam al doet vermoeden, veertjes als print.

De kleur verschilt wat op de foto’s, maar deze foto geeft goed weer wat de echte kleur van de jurk is

De jurk is er ook nog in twee andere printen, namelijk ‘Lotus Grey’ en ‘Waves Chilli’.

De hals van de jurk heeft een lichtelijke watervalhals.

Ongeveer na het heupgedeelte loopt de jurk wat wijder uit.

Ik ben persoonlijk erg blij dat er dit seizoen ook wat langere jurken zijn. Die afwisseling in je kast is toch tof!

Ben jij benieuwd naar de verkooppunten van Tranquillo, dan kun je die hier vinden. Mocht je een specifieke vraag hebben mag je me altijd een berichtje sturen 😊.

Veel liefs van Joyce

Ik heb dress Amanda ontvangen voor mijn blog ❤️

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s